någon/några som du aldrig kommer släppa taget om


jenny ♥

irma♥

frida och jazza♥

elin♥

emilia♥

rebecka och sara♥

malin♥
& många fler, men det här är mina närmaste.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

a true story

Tjoho !
Okej, så glad är jag faktiskt inte idag,, tyvärr. :p
Ukeeeej, dagen började vid halv 7 imorse när jag slog upp ögonen utav väckarklockan, var faktiskt inte ett dugg trött då. Men blev ju det under dagen,, Började med att ha språk (SvEn) med Sabina. Sen vidare till dagens bästa (not) dubbellektion i SO. Det suger asso !!! Sen engelska, som öhm... inte var så mycket engelska. Alla i klassen typ klagade på schemat. Så vi snacka, snacka och fortsatte att snacka bort lektionen tills det var 10 minuter kvar. Då körde vi en lek, väldigt slapp lektion ! :)
Vi avslutade dagen med första musiklektionen med ny lärare och allt. Snygg var han !! (a)

Efter skolan ska jag upprepa som igår (gick jag hem till malin, vi gick ut och sålde jultidningar). Fast riktigt så blev det inte idag. Det började ju ösregna så vi hann inte att sälja några. :/ Men silverschampo blev det köpt till mig. Sjutk nöjd, och hoppas på att det verkligen hjälper. :)
När klockan var runt halv 5 var vi hemma igen, dyngsura efter allt regn. Då spelade vi UNO sista halvtimmen innan klockan blev 5 då vi drog till träningen. Väldigt slapp träning idag, det gillas INTE !
Blev tyvärr inte uttagen till matchen heller, men lite glad över det.. för den ska spelas i Borensberg på söndag, tror den var på typ kvällen. Så hade blivit sent att komma hem antar jag, så jag hade tur i oturen. :p

Nu ska jag fixa mig lite, sen blir det sängen. Godnatt ! ♥


sally♥

en tokig bild



29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

This sucks !!!!

Hejsan gullungar ! (a)
Idag var en utav de dåligaste dagarna ever !!!!!!!!!!!!!!
Förlåt för överdrivet med utropstecken, men asso jag är så sjukt sur !!!
Först kommer vi till skolan, skulle ha svenska.. Då kommer en annan svenskalärare istället för Sabina och låser upp till oss och börjar genomgången. Efter en halvtimmes gång av lektionen kommer Sabina (våran riktiga svenskalärare) in i klassrummet. Hon har typ inget smink kvar, illröd i ansiktet och man ser att hon nyligen gråtit. Då börjar hon berätta för klassen att rektorerna typ tjafsat och skällt ut henne, då blir man ju själv inte så glad..

Senare under dagen hade vi NO, då säger läraren att vi fått liiiiiite ändringar på vårat schema. Jodå, hela vårat schema är omgjort, tiden på onsdagar istället för 12.20 är ändrad till 14.50, KAN VI FÖRSTÅ VILKET JÄVLA RYCK ALLA I KLASSEN FICK ?????!!!!!!!! Jo, efter NOlektionen gick HELA klassen upp samtidigt till rektorn för att klaga, men blir det några ändringar då eller ? Nej nej nej, hon skiter totalt i oss. Vad fan är det här för skit ?? Hela vårat schema för hela årskurs 9 är förstörd !!!! Tack vare våra nya jävla rektorer som kan dra nånstans !!

Okej, nu är mitt damp borta, får man hoppas....
Förövrig idag har dagen varit okej, efter skolan (14.50) gick jag hem till min bästavän Malin och fikade lite först. Sen drog vi ut och sålde jultidningar, fick typ inget sålt på området vi var på idag.. Men det finns väl förhoppningsvis fler chanser och områden.
Drog hem till henne sen igen vid 6 och käka, och vid halv 7 tog jag tha buss hem.
Grymt trevlig dag förutom händelsen som jag nyligen fick damp på.
Hoppas ni alla andra haft en underbar dag, förutom skolan. xd :p




tack återigen ♥

Tjena, kom hem från fotbollsträningen för typ en halvtimme sen. Sedan dess har jag duschat och suttit här och svarat på alla fina kommentarer. Snälla ni alla är där ute, tack ! ♥

Alla får ha en fin kväll, detta fick bli ett kort inlägg.

I'm so happy today

Hej där !
Nu närmar sig klockan halv 5 och jag är efter en dag i skolan äntligen hemma. Lektionerna var rätt så slappa och bra. Så inget jag precis ska klaga på. Hade fotografering idag också, så hade mina tighta jeans, svart linne och vit munkis. Till det plattat hår, ganska mycket smink och mina röda converse. Jag hoppas verkligen att bilden blev bra. Annars lär jag bli ganska sur !! :p Jag fick stå upp också, ÖVERLYCKLIG !!! :D:D:D
Nu ska jag nog snart gå upp och äta någonting. Sen ikväll blir det att träna på najen. Jippi ! :D

Idag har jag vunnit ännu några fler dagensblogg tävlingar mm. Det är verkligen jättekul att komma hem från skolan, sätta sig vid datorn, logga in på blogg.se och se alla underbara kommentarer som alla fina bloggare skickat och sen till sist se hur mycket statistiken har höjts sen dagen innan. Det är så underbart så jag blir verkligen tårögd. :')
Så, alla ni som läser min blogg, är det något ni tycker att jag ska ändra på ? Skriva något yttligare om ? Skriva mindre om ? Så kom gärna med ideér, för då blir jag ännu gladare. :)
Jag gör jättegärna bloglovinbyten också, bara att kommentera och säga till så går det säkert. :)



hähä, en del av min outfit idag (y)


match !!

Innan matchen blev det att tagga järnet inne i omklädningsrummet med hög och peppig musik. Det var livet det !!
Fanny älskar musik !!! :D ♥

På matchen mot krokek blev det vinst, JIPPI !!! :D
Det är riktigt roligt att vinna, vi vann med 3-0.
Fast matchen var ändå lite att kämpa med, en mycket rolig match med några utmaningar. Fast utmaningar är bara väldigt roliga. Det var sååå nära att jag sköt in bollen i mål,, men det finns mer chansen fler matcher.
Sen fick vi lapp om cupen vi ska på i oktober, på Åland. Grymt roligt ska det bli att umgås med hela laget tillsammans och spela cup. Längtar ! ♥
Efter matchen åkte jag, mamma och Ebba till Meri (en pizzeria) och käka pizza. Sen typ "tvingade" jag mamma att köpa 3 nexcite så man fick en tröja på köpet. Tröjan är såå skön ! :)

Nu ska jag fixa mig och sen blir det sängen, ska försöka att sova tidigt idag eftersom att jag är ganska trött.
Alla får ta och sussa gott, hejdå.

tagga match !

Nu taggar jag match här för full kareta. Här ska det spelas match ute i Lotorp 17.00 mot krokek. Dom tar vi lätt nu tjejer. Vi ligger delad etta i serien tillsammans med lindö och krokek ligger sist. Hur svårt kan det va ?
Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga !


should I laugh or cry ?

You tried to kill me,
but now you're the one who is dead.

Should I laugh or cry ?

den nyaste bilden på dig själv


det här är den nyaste bilden på mig förutom den förra jag la ut, men tänkte att det kanske hade blivit upprepande om jag la ut den i inlägget efter. :p

28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Fest hos Mona och Tommy

God förmiddag allesammans !
Klockan är nu 11 när jag börjar att skriva det här inlägget. Igår var jag somsagt på folkracefest hos några folk en bit här ifrån. Mycket trevligt var det hela kvällen. Sjukt kul att kolla på alla flummiga som druckit lite. Sen hade vi lite tävlingar också, mitt lag (jag,mamma,stefan,malin och robin) kom tvåa. Bäst är vi !!! :D
Mycket god mat, roliga aktiviteter och en mycket rolig och mysig kväll. Detta måste göras om tycker jag! :)

Vi åkte hem runt 12, så hann ju inte blogga eftersom att jag skulle gå och lägga mig så jag klarar av att spela match med mitt lag Lotorp/Torstorp idag. Vi ska allt vinna !! :) ♥
Nej nu tror jag att vi ska kolla på den sista filmen som vi hyrde. Någon typ Alvin och gänget film fast den hette hop istället för gänget. Hoppas på att den är bra. Sen blir det att tagga match på högsta nivå. Bye ! :)


såhär såg gårdagens frisyr och smink ut. :)

veckans blogg hos Jasmine

Jag är med och tävlar om veckans blogg hos Jasmine,
för att komma direkt till tävlingen tryck hääär ! :)


en (2) bild(er) som du alltid skrattar åt


en crazy bild som malin lyckades ta på mig, xd

haha, den här bilden tog mamma en gång på mig. Det var typ kallt ute, så jag trodde att det skulle komma rök från min mun när jag andades, istället ser jag helt sjuk ut som gapar. xD

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

never say never

Jag och Mats (min låtsaspappa) tog mopparna vid 11 och åkte mot regnamarken. En väldigt fin och jättemysig marknad några mil härifrån där jag bor. Jag köpte mig en klubba och lite småfynd här och där. Mysigt att åka moppe i finvädret. Hoppas ni andra också har det fint där ni bor.
Ikväll blir det att åka och träffa lite kompisar till mamma och Mats. Så blir nog inga blogginlägg under kvällen skulle jag tro.. Men vi hörs väl imorgon om jag inte bloggar något mer under dagen. :)



min klubba :D

Ems dagensblogg tävling

Jag är med och tävlar om att vinna en dagensblogg tävling hos finaste EMS.
En grymt fin tjej som verkar väldigt snäll och trevlig.
På hennes blogg kan ni läsa lte allt möjligt, går gärna in och anmäl er med.
HÄÄÄÄÄR är en direkt länk till inlägget på EMS blogg. :)

bom bom crash !

Godmorgon ! ♥
Jag vaknade för en stund sen och hade pissont i mitt pekfinger, jag tror att det är typ stukat, för jag kan inte röra det alls. Hur lyckas jag stuka ett finger under natten ? Undra vad jag gjorde i min sömn inatt.. xd
Vi såg på den ena filmen igår "flickan vid bäcken" hette den. Men den är inte slut än, för den var indelad i 10 avsnitt som var typ 4 och en halv timme. Vi kollade på 5 av alla avsnitt, så alltså så har vi hälften kvar.

Idag ska jag nog vara hemma och ta det lugn, hoppas på att vädret blir toppen så man kanske kan hitta på något. Vad ska alla ni göra idag då ? :)


någon/några som du alltid har roligt med


JennYY♥

Felicia♥

Lovisa♥

Johanna

Jasmine♥

Elin , Sara och Rebecka♥

Malin♥
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

fredagsmys♥

Hejdär, vunnit ännu en dagens blogg idag. Återigen tack ! :)
Sista dagen i skolan för den här veckan, dagarna har gått väldigt snabbt måste jag säga. Men det är inget jag ska klaga på precis, det är bara väldigt skönt ! :)
Dagen har varit väldigt slapp ändå, inga nya läxor än så länge. Skönt det, för jag har tänkt att hinna med att blogga en del i helgen, spela match på söndag och eventuellt träffa Malin. Vi får se vad som hinns med.
Efter skolan idag tog jag mina stora fötter och gick hem till mormor&morfar där Ebba satt och väntade på mig medans mormor var och handlade med mamma. Där fick jag lite att äta och när mormor och mamma kom tillbaka bjöd hon oss på fika. Krämbulle och päronsoda. Tackar för det snälla du! :')

Vi kom hem här lite efter 5.. men utan mats. :( Han är på kräftskiva ikväll med hans jobb, så det får bli lite fredagsmys med mammi och Ebba. Vi har hyrt 2 filmer som jag hoppas att vi hinner se båda två. Någon av dom var "Alvin och gänget hopp" eller vad den hette. Någon ny film med Alvin och gänget i alla fall. Hoppas den är bra. Sen var det någon typ thriller också tror jag. Hoppas på mys ! ♥

Nu ska vi nog snart äta fläskfilegryta med ris/pasta. Ebba ville tydligen ha pasta för att hon ätit ris idag i skolan. Men jag och mamma vill ha ris för det är godast. Får se vad det blir. :p
Blir väl snart att äta det, sen mysa ner sig i soffan och ha filmtime. Så antar att vi hörs ikväll eller imorgon.
Efter dethär inlägget ska jag bara lägga ut bildinlägget så får vi se när jag bloggar härnäst.
Ha det så bra allihopa, pözz ! ♥


thoho

Sho ! :D
Nu närmar sig klockan halv 9 och jag ska nog snart kanske duscha sen sova tänkte jag, så detta blir sista inlägget för idag. Jag hoppas alla haft en superbra dag idag, tredje dagen för mig i skolan och allt. + att det är redan fredag imorgon, jippi !! :D
Nu vill jag tacka dom 2 snälla personerna som lottade ut mig till dagens blogg idag. På 2 olika bloggar dessutom, så idag höjdes verkligen statistiken. Tackar så mycket ! :)


en person som alltid gör dig glad


amalia gulligaste wall ♥

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

hungrig som en varg

Tjenare alla busfrön ! ;D
Dagen in tha school wa very goood !
Nae, men först hade vi typ gympa med teori, sen språk, sen lunch, sen mer språk, sen handledning och sist sen so. SO:N SÖG ! Jävla politik !!! , rädda mig !! xd
Efter skolan sålde jag och malin jultidningar till lite folk. Efter det blev jag hämtad av mats runt 4.
Kom hem runt typ halv 5-5 och satte mig här, idag har vi INGA läxor. Fatta friheten ! :D
Nu sitter jag här och är grymt hungrig, hoppas på att maten snart är klar. Blig nog att lägga sig och sova ganska tidigt idag, för jag va skiiiitrött idag hela dagen. Thähä, efter språket blev jag sjukt flum och gick med alla, snacka med alla och hade grymt kul med Frida. Hähähäh xD ♥

Nu ska jag nog ta mig något att käka på innan jag dör av hunger, vi hörs ;D

Emilia Lundin ♥

Nu tänker jag skriva ett inlägg om bästa Emilia Lundin.
Hej Emilia, det var himla sorgligt det som hände dig idag, jag vill bara att du ska alltid vara helt säker på att du har mig vid din sida om det händer något. Jag har ju trots allt berättat det några gånger under en timme nu. Men vill bara att du ska veta att jag finns för dig 24/7, du är en av mina närmaste vänner och hoppas att du alltid kommer att vara det.Du är sjukt snäll och väldigt söt, helt fantastik!! Vi måste va snart, men nu va det inte det jag ville säga.. Det jag ville säga var att du alltid kan komma till mig när du vill om det är något, jag älskar dig !! ♥


en bild från i somras


gransnäs 2011, minnen för livet ! ♥

24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

matte plugg

Tjo !
Dagens skoldag har gått mycket bra ! Började med dubbel lektioner med språk, för er som inte vet har jag SvEn / svenska/engelska. Det för därför att jag hade problem med engelska när jag var mindre.
Efter det hade vi en lektion So, usch politik och ekonomi !!
Sista lektionen för idag var matte, den gick superbra. Vi slutade vid 20 över 12. Himla slappt och skönt ! :)
När jag kom hem var det bara att sätta igång med matteläxan, usch usch usch !
Inte klar riktigt än, ska väl se till att bli det innan malin kommer. Vi ska först ta en spring runda för att vi inte blev uttagna till matchen som vårat lag spelar mot Lindö idag. Vi ligger på delad förstaplats i tabellen med dom. Så rätt så skönt att inte vara med på den matchen. :p
Men lycka till tjejer !! :D
Efter att vi har sprungit en stund så ska vi nog gå ut och sälja lite mer jultidningar fast den här gången på mitt område och se om det går bra här med.

Får se om jag hinner uppdatera med ett till inlägg senare ikväll, Hejdå så länge :)


en bild som gör dig glad



23e bilden: En bild som gör dig glad.

24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

första skoldagen ..

Tja !
När jag vaknade av väckarklockan halv 8 imorse kom mamma in i rummet och sa till mig att somna om så att hon kunde väcka mig senare. Sedan när klockan blev kvart över 8 kom hon in igen och väckte med, grymt skönt att sova lite längre. Chill att mamma sen skjutsade mig till skolan. Snäll mamma ! ♥
Började ju 10 idag, så snällt av henne att vara snäll just idag.

Första skoldagen var rätt okej faktiskt, jag kramade sönder en hel del människor som jag saknat massor över sommarlovet! Sen hade vi rätt slapp på förmiddan och en lektion på eftermiddan. Slutade 13.00 tillslut.
Jag fick ett STORT skåp, helt överlycklig !! :D
Schemat såg ganska bra ut, kan det inte i huvudet men vet att vi slutar 20 över 12 på onsdagar, alltså imorgon.
Efter skolan gick jag och Malin och sålde lite fler jultidningar, gick superbra idag!
Vid halv 7 tog jag sen bussen hem, soft dag !


en (2) bild(er) på en tid du saknar


Johanna, Filippa och Josefine ( Jojo, Fiffi och Jossan). Jag saknar sexan något enormt då vi var bästisar och delade allt mellan oss. ♥

När jag och Jennifer var som bästavänner, nu snackar vi typ inte med varandra. :/

22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

I can wait forever

Tjoho !
Idag ska det bli en slapp och chill dag, ska sitta här, kolla tv och bara utnyttja den sista dagen på sommarlovet något otroligt. Den här dagen ska jag aldrig ångra !!
Usch för att vi börjar skolan imorgon, fast jag är delvis ganska glad att jag bor där jag bor, för det värkar som att massa folk började skolan redan idag. Eller är det inte så ? För det hade ju inte varit lika skönt. :p

Ikväll blir det nog träning i alla fall, det ska bli skönt att springa av sig ordentligt.
Just det !!! Igår efter matchen glömde både jag och Malin bort att jag hade hennes mobil i min ficka, så den fick jag med mig hem. Malin sa att jag inte fick röra den, så jag har faktiskt bara flyttat den från fickan till databordet. Duktig som jag är. H6 (a)

Nu ska jag nog lyssna lite på rix fm och sätta på mig lite kläder. Drar kanske ner till Malin lite tidigare innan träningen så hon inte behöver sakna sin käraste mobil alldeles för mycket. Det räcker med att hon säkert kommer klaga på mig när jag kommer i vilken fall som helst. Jag känner ju min bästa,fina,läckra,snygga,snälla,underbara och alldeles minsta Malin = bästavännen. Älskar dig ♥


Bild som tog på mig igår under matchen av bästa Nathalie, riktigt nöjd med den ! :)
Vad tycker ni ? :)

put your hand up in the air ,

Tittut ! ;D
Dagen inne på augustifesten var toppenbra !! För er som inte vet vad det är så kan jag berätta lite snabbt.
Det är ett firande som är väldigt stort i staden Norrköping. Där är det lite marknad, karuseller, föreställningar och en Rix Fm festival. Det är jätteroligt där, jag lovar ! Så om ni någon gång har vägarna förbi Norrköping i augusti så kom gärna förbi och kolla. :)
Där inne träffade jag och Malin bla Becka, Sara, Victoria och lite annat kul folk.
Vi drog hem ganska tidigt för vi skulle sälja lite jultidningar när vi kom hem. Det var inte alls kul, för alla tanter och gubbar tyckte att vi var alldeles för tidiga ! :( Men visst, det är lite tidigt. :p

Idag färgade vi mitt hår lite ljusare, blev riktigt nöjd ! :)
Efter det runt 4 hade vi hemmamatch mot Kuddby. Tyvärr var ju inte jag uttagen.. men var där och kollade på mitt underbara lag Lotorp/Torstorp = LIF/TIF. Vi spelade grymt bra !! Första halvlek var lite slö från båda lagen tycker jag. Men tillslut blev det 3-0 till oss. Skitbra kämpat brudar ! :)

Mamma kom och hämtade mig vid 7 och jag drog hem och packade upp och åt spagetti och köttfärssås.
Nu har jag suttit här en liten stund och gluttat lite.
Borde väl snart gå och lägga mig,, ska försöka vända tillbaks dygnet tills skolan början på tisdag.
Får se hur det går, men har ju gått ganska bra hittils.. så varför skulle det inte gå bra då längre ? :p

Vi hörs väl imorgon antar jag ? Bye ! :)


ljusare (y)


Love Ya♥

Tjenääää ! :*
Vet att det är ganska tidigt, men jag vaknade halv 9 och kunde inte somna om så gick upp, käka och satte mig här.
Senare ska jag till Malin. Vi ska dra in till stan senare. Kommer bli massa trevligt !
Nu ska jag väl snart packa och fixa mig, för vid ca halv 12 tror jag att jag drar,
Alla får ha en superbra dag, bloggar nog inte ikväll,, och imorgon har ju vi match så bloggar på kvällen när jag kommer hem. Om jag orkar som jag troligvis gör. :)

Alla får ha det så himla bra, !! :D


en (3) person(er) som alltid ställer upp för dig


Dom här 2 personerna ställer alltid upp för mig , Rebecka och Sara , älskar er ♥

Och bästa JennYY såklart, älskar dig med ♥

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

RIX FM FESTIVAL

Här kommer dom efterlängtade bilderna :)


Ulrik Munther♥

Swingfly♥

Andreas Johnson♥


Jay Smith♥

Martin Stenmark♥

september♥






truesister ♥

HEJ ALLA ! NU ÄR JAG TILLBAKA IGEN !! :D
Äntligen har jag tid med bloggvärlden några dagar innan skolan börjar igen, dagarna på jobbet har varit otroliga, massa flum och snack med alla roliga jobbkamrater, skiiitkul !
Idag var sista dagen, men kommer nog tillbaka och jobbar där något lov hit och dit.

Igår efter jobbet slängde jag mig in i duschen och fixade mig snabbt som tusan. För sen drog jag och malin in till stan och kollade Rix Fm. Först tittade vi på ett rockband på scandia teatern. Trevligt !
På Rix Fm festivalen var alla de här med: Ulrik Munther, september, broken door, Martin Stenmark, Andreas Johnson, swingfly och Jay Smith.
Jävla drag var det, jätteroligt ! :)
Vid 10 kollade vi på raketerna nere vid strömmen, det var skitcool, de smällde och lyste i takt till musik. Grymt !!

Nu ska jag rensa bilderna från Rix Fm festivalen så ska ni få dom så snart som möjligt. Hoppas ni gillar dom.


syskonenbäng ♥

tråk inlägg.. :/

tråkigt inlägg, ja jo jag vet ..
stressig dag var det !
Träningen var grym !
Regn på moppen hem !!!!
Sova strax, hejdååå !! :D

blä, upp tidigt imorgon med

Tja c00lingar ! :)
Kollade nyss på fuskbyggarna litegrann, inte så värst kul, men men ..
Ska börja fixa för morgondagen som jag bör av mot jobbet igen.
Alla får ha en trevlig kväll och dag imorgon.
Bye ! :D

en (4) bild(er) på dina närmaste


JennYY och Frida ♥

Malin ♥

Elin och Sara ♥

Rebecka och Victoria ♥

20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

do not forget me, please

Tjena polers ! ;D
Träningen igår gick väl ganska bra, men usch för regnet som kom !!!
Idag blev det att gå upp halv 7 återigen och jobba till 4. Hela dagen gick superbra tillsammans med Kimmo.
Nu ska jag nog snart duscha av mig, sen ut och sätta mig i solen en stund.
Vad har alla ni gjort idag då ? :D

Bloggar nog lite senare ikväll, vi hörs la då , eller ? ;D


HEJ

Hej drar på träning hejdå !

en bild på din fritid


fotboll ♥♥♥♥♥

moppe ♥♥♥♥♥


18e bilden: En bild på din fritid.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

ps. I love you

Hellooo !
Första dagen på jobbet gick helt otroligt bra måste jag ta och säga.
Det blev att rensa kablar hela dagen 7-16, gick mycket bra !
När jag kom hem blev det att vaska av sig lite av skiten i ansiktet, ska ju ändå på träning ikväll, så onödigt att duscha nu.
Somsagt så kommer nog statistiken tyvärr att sjunka den här veckan pga av att jag jobbar hela dagarna ut, väldigt synd tycker jag ! Men hoppas ni tittar in lite då och då i alla fall. :)

Nu ska jag nog kolla facebook lite snabbt, sen äta något och dra till mammas jobb om jag hinner innan träningen.
Alla får ha en bra eftermiddag/kväll, bloggar nog inte senare tyvärr, :/


alone in the dark

Hej igen, inte speciellt bra uppdatering här idag, förlåt mig ! Men har inte mått ett dugg bra efter matchen,,
Vid 6 kom i alla fall Klasse och Lars hit på en kaffe, mys blev det ! ♥
Sen dess har jag och mamma legat i soffan och deckat, usch usch usch !!!!
Imorgon blir det nog jobbet om jag inte mår sämre än nu, tyvärr så kommer jag nog inte hinna blogga alls mycket från måndag-fredag. Verkligen jätteledsen för det ! Men ja kommer jobba från 7-16. På morgonen kommer jag absolut inte hinna blogga. Får se om det blir på eftermiddagarna något inlägg. Men kan tyvärr inte lova något..

Nu ska jag nog snart försöka sova tänkte jag, blir ju att gå upp vid halv 7 imorgon och se om jag klarar av att jobba. Det hoppas jag verkligen att jag gör, för jag vill ha alla mina pengar!
Nu ska jag försöka sova,
nattinatti ! ♥


Match mot IK Waria

Som rubriken säger "match mot IK Waria", såklart så tog vi vinsten, Skitbra brudar !! Lotorp/Torstorp !!! ♥
Jag kom hem vid 3 och sen dess har jag packat upp, käkat och kollat lite på tv.
Förlåt för att jag inte bloggade imorse, hann tyvärr inte det då, fixade mig och åkte härifrån 10.
Efter matchen hämtade mamma mig och vi åkte hemåt.

Nu har värken i magen kommit tillbaka litegrann, hoppas den lugnar ner sig tills imorgon när jag ska försöka jobba igen.
Nu ska jag kolla lite mer tv tror jag, ikväll blir det att gå och lägga sig skapligt för att gå upp halv 7 imorgonbitti.
Inte ett dugg tagg för att jobba. :/ Men hoppas på att jag hinner bli det. :)

marknad

Tjenare, nu är jag äntligen hemma, först åkte jag och mötte Terese med moppen och sen åkte vi mot Hällesta' marknad. Där var mitt ända köp 3 remmar att äta på. Mums men ändå blä, för har fått ont i magen igen..
Så har ingen mat/godislust alls!
Efter marknaden åkte vi med mopparna hem till Terese och snacka massa, sen åt vi varma mackor.
Hon har skiiiiiiiiit söta och STORA kaniner, 4 st. Urgulliga !! :D<3

När jag kom hem vid typ 3 så låg jag här i sängen och snacka med Malin samtidigt som jag lyssnade på musik.
Nu ska ´jag nog ut och göra något som får mig i andra tankar. Hejdå :))

hällesta' marken med Terese.

Hej babes !
jag vaknade vid 9 idag och pallrade mig upp och käkade frukost. Såg att det var toppen väder idag också. Så drar nog på hällesta' marken med Terese, grymt nice ! :)
Där kanske man träffar massa kul folk också.
Johan sov här inatt föresten, han är min bror för er som inte vet det. Kul att träffa den tösen. :)

Nu har jag satt på mig shorts, vit t-shirt och snart mina röda converse, ha en bra dag allihopa ! :)
Jag bloggar väl senare idag, drar nog iväg med moppen nu, vi hörs :))

en bild på dig själv



17e bilden: En bild på dig själv.
18e bilden: En bild på din fritid.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

- nej jag är INTE bortskämd !

Nu är jag äntligen hemma från en heldag med mamma och mormor. Vi började med att åka och handla lite på centrum, jag hjälpte mormor som gick toppen !
Vid typ 12 var vi klara med allt handlandet, så vi åkte hem till mormor & morfar och käka ärtsoppa och knäckemackor, riktigt god hemmagjord ärtsoppa.
När klockan var runt 2 åkte vi till mammas kompis Guggu (Gunilla) och hennes dotter Linn. Där fick jag mina äkta converse som hon köpte till mig när hon var på Gotland. Röda, grymt snygga !!! :D
Där tog vi en snabb fika också. När vi lämnade dom tog vi en titt i garnaffären här där jag bor. Mamma köpte något garn och lite saker bara. Inte så märkvärdigt. :p

Nu är jag hemkommen efter en dyngtrevligt heldag med dom bästa, mormor är så snäll. (a) :)
Magen var lite jobbig idag med, men inte lika som igår och i förrgår.. hoppas värken hinner försvinna tills på måndag, för då taggar jag att jobba igen och dra in lite mer pengar.
Nu ska jag nog slappa här vi datorn, lyssna på rix fm och tat' lungnt. Ikväll blir det att grilla.
Bild på conversen kommer här. :)







hjärtan till dom ♥♥♥♥



hold my hand, baby I promise that I'll do all i can

Tja ! :)
Nu har jag fixat mig, för snart drar och mamma till finspång och handlar med mormor, så jag tänkte vara lite snäll och hjälpa till. (a)
Ni som läste min blogg igår, ursäkta för alla tävlingsinlägg som jag la ut i en stor klump. Jag var med på så många så var tvungen att länka lite folk. :)

Tack för alla kommenterarer och dne höga statistiken ni bjöd mig på igår, mycket roligt ! :D


ronja - fin tjej :)

Ronja har fixat en ny tävling på bloggen, kika gärna in ni med. :)
http://thewayulove.blogg.se/2011/august/the-winner.html#comment

va med och tävla du med !

okeeeej, nu är jag med och tävlar om dagens blogg igeeeen, hos samma fiiina tjej Jasmine!
Var med och tävla ni också, för att komma direkt till tävlingen, tryck här. :)

tävlingar hit och dit

Jag är med och tävlar om att vinna dagens blogg hos Ronja.
Kika gärna in hennes blogg och var med ni också. :)
För att komma direkt till tävlingen, klicka här :))
Lycka till :D

tävla gärna ni med !

Jag är med och tävlar om dagens blogg hos Jasmine , var gärna med ni också !
För att komma direkt till inlägget klicka HÄR !
Lycka till allihopa ;D

take it easy, I not dangerous

Hallihallå !
Idag var jag och familjen i Linköping och shoppade lite, blev ikea, biltema, skopunkten och några butiker.
Våra köp blev en sågbock till mats, en rullgardin till mitt rum och en bäddmadrass till min nya säng.
På vägen hem från Li köping stannade vi till i Berg och åt glass, det var riktigt gott tills jag fick ont i magen åter igen som jag har haft jättemycket på sistonde. Då blev jag sur om nåt !!!
Men det var gott så länge det varade.

Så fort vi kom hem slängde jag mig här framför datorn och satte på bra musik (rixfm) och kikade in här på bloggen och facebook. Kul liv måste jag säga ! ;D
Nu ska jag väl sitta här en stund sen vetisjutton vad jag ska hitta på, städa lite i mitt rum kanske låter bra ?
Eller vad tycker ni ? :):):)
Bloggar nog lite senare ikväll, bye !


people always leave, but sometimes the come back

Hejsan alla underbara läsare ! :)
Jag började dagen med att ha ont i magen again, otroligt jobbigt ! Kanske är mensmagen som är på ingång, USCH !
Åt nyss frukost, inte ett dugg gott med magont.. Snart drar vi till stan och shoppar lite, vet inte riktigt vad det blir för köp. Men det märks.
När jag kommer hem antar jag att jag bloggar mer. :)

Föresten, igår på träningen fick jag reda på att jag är kallad till säsongens första match som är på söndag. Ybernice att få spela den först !! :D Längtat ihjäl mig tyyp ! ♥
Nu ska ja fixa mig det sista tills vi ska åka, alla får ha en superdag !


Möblering i mitt rum

Som ni säkert läste på rubriken så har jag möblerat om i mitt rum. Blev riktigt nöjd !!! Förutom att jag saknar den gråa färgen som jag vill ska målat i mitt rum. Men det får jag önska mig mer av så kanske det blir av någon gång i framtiden. :)
Jag har lite bilder jag ska visa er i rummet, varsegoda.


min nya säng, min rallycrossfondvägg och MIN kexchoklad !!! :D

samma "rum" fast från sängens vinkel. :)

mitt typ "rum" som är ett litet "rum" brevid det lite större xd

samma "lilla" rum, Mycket nöjd med det nya möbleringen ! :)
Kommentera gärna vad ni tycker :D

en ovanlig bild


en mycket ovanlig bild, bara malin som fattar !

16e bilden: En ovanlig bild.
17e bilden: En bild på dig själv.
18e bilden: En bild på din fritid.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

take my hand and walk with me

Hejsan, :)
Vid 8 igår började det regna och åska. Så blev ingen mer dator på kvällen, så fick bli ett inlägg nu istället. :)
Eftersom att det åskade igår så spelade jag lite spel och kort med familjen, trevligt faktiskt !
Gick och la mig ganska tidigt, för jag måste börja vända på dygnet igen, för snart börjar ju skolan igen. :/
Natten gick inte ett dugg som planerat, jag vaknade mitt på natten och inte kunde somna, så jag gick och la mig i soffan, men den knarrade sådant. Så jag la mig till sista på det hårda golvet, men det var ju inte heller speciellt skönt. + att jag hade megaont i magen hela natten också. TOPPEN !!

Jag vaknade vid 9 sen, har fortfarande lite ont i magen. Men det mesta har gått bort.
Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på RixFm, trevlig musik ! :)
Snart kommer Klara (Ebbas kompis) så ska väl ta och sätta på mig lite kläder och göra någon nytta jag med.
Ingen aning om vad som händer idag faktiskt, det är tråkväder ute ! :/


hejdå !

åskan är här, hejdå !

en person som du vill vara med


Johanna vore inte helt fel att va med ! :) ♥

15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En ovanlig bild.
17e bilden: En bild på dig själv.
18e bilden: En bild på din fritid.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Bän Änd Järry's Time :D

nTjenare kungen !
Nu är jag tillbaka hemma efter att varit med Malin, trevligt hade vi det.
På kvällen blev det först träning, sen film med lite snacks och granatäpple. Mums ! :D
Vi var väl uppe till typ 2 tror jag ? Mysig kväll med bästa du ! ♥

Idag vaknade vi vid halv 12 och åt typ lunch strax efter, vi köpte också Bän And Järry's på ica och kolla lite priser till färg till mitt hår igen. Ska nog slinga snart igen sen får det bli en färgning. :)
Efter maten åkte vi till stan med Malin's mamma och mormor, jag köpte shampo och balsam på Ö&B, fynd !
På vägen hem stannade vi i Svärtinge och käka glass, jag tog en våffla med dumlesmak, grymt god !
Istället för att käka Bän And Järry's när vi kom hem hade vi ett träningspass på Malin's rum, vi jogga lite och hade lite styrketräning. Så nu har vi bränt typ 90 kalorier. :D
Nu ska ni få se en bild på Bän And Järrysen som ja köpte.




ett tidsinställt inlägg

Tjena alla, jag var bara tvungen att testa att göra ett "tidsinställt inlägg" för att se om det fungerade tills en gång man faktiskt har användning av det.
Just nu sitter nog jag och Malin bestavennen och kollar på någon bra film, hähä typiskt oss att det säkert inte sker nu, för allt vi planerar brukar för det mesta inte bli av. xd
Men nu ska vi väl fortsätta att syssla med det vi gör, vi hörs när jag kommer hem. :)

tävlar här

Jag är med och tävlar på denhär bloggen om att vinna en Ziperall. Va gärna med och tävla ni med. :)

För att komma direkt till tävlingen klicka här. :)



en bild som påminner dig om gamla tider


ehe, ehe xd

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En ovanlig bild.
17e bilden: En bild på dig själv.
18e bilden: En bild på din fritid.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

klädprovarkväll med Mats


den stora fina högen med kläder ! ♥


toker !

thähä, :p

haha xD

för snygg asso ! :'D

höhö, ;'D

I can watch you forever

Tjena alla fiiina ! :)
Igår begav jag, mamma och mats oss iväg till "Berg" ett fint ställe vid en hamn. Där spelade vi äventyrsgolf, mysigt var det !
När vi åkt på massa fina småvägar och kollat oss omkring kom vi tillslut fram till Hasse och Linas hus.
Hasse är min morbror och Lina är min kusin, hon har 1 kanin och typ 10 marsvin, och en katt urgulliga ! :'D <3
När vi skulle åka där ifrån kom dom på att Lina hade massa gamla kläder. Så jag fick ta med mig 2 svarta STORA sopsäckar hem. Det var livet ! Fullt med vackra kläder, Tack snällaste du !! ♥
Så igår till typ halv 12 provade jag massor med kläder och rensade bland mina andra kläder. Nu behöver jag inte gå och shoppa upp alla pengar som jag hade planerat. Istället blir det nog att köpa en iphone och ett par jeans.

Idag ska jag till bestavennen min, saknat henne något SJUKT mycket ! Men nu äntligen ska jag sova hos henne efter träningen idag. Tror jag ska dit innan och va med henne då, mys med bestaven ikväll ! ♥



outfit today

Malin och hennes familj va här förut och fikade på min misslyckade kladdkaka som blev lyckad tillslut.
Thähä, trevligt var det att träffa henne som jag inte träffat på mer än 2 veckor, helt sjukt hur vi kunnat vara ifrån varandra så länge ! Fast i och försig vi kramade typ ihjäl varandra, xD
Sen fick hon sin skinnjacka som Mats köpt en likadan som min till henne, glader blev hon så hoppas hon gillade den. :)

Nu sitter jag framför facebook och checkar nya uppdateringar social som jag är.
Men det kommer lite då och då, så hann ju med att blogga ett inlägg emellan till och med. ;D
Varsegoda, här ska ni få en outfits bild. :)


Linne: newyorker (nyinköpt)
Jeans: Ginatricot

du och någon klasskompis


ja o irma :)

13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En ovanlig bild.
17e bilden: En bild på dig själv.
18e bilden: En bild på din fritid.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Heath Ledger !! ♥♥♥

Hejsan svejsan i lingonskogen. :)
Utebion igår var superbra faktiskt ! Det handlade om du medeltiden, riddarspel fast med lite uppoppad musik, och en ASSNYGG snyggaste skådespelare va med !!!   Heath Ledger ♥♥♥♥ :D

När jag vaknade vid 10 idag utav att Ebba väsnades lite så blev jag väöldigt besviken på vädret jag trodde skulle vara fint,varmt och vackert. Men istället när jag kollade ut genom fönstret är det grått, kallt och regn. :(
Men kanske tar och ringer någon kompis eller något, annars får det kanske bli filmdag i fulvädret. :)
Nu ska ni få se bilderna på den snygga skådisen. :) ♥





♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

en bild på din vardag


fotboll ♥

flum med bästavän ♥

12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En ovanlig bild.
17e bilden: En bild på dig själv.
18e bilden: En bild på din fritid.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Klassino ! :D

Tjenare mannen !
Idag vaknade jag vid typ 11 och Jonna strax efter, vi kolla facebook och snacka massa.
Vid typ 1 gick vi till stan och skulle kolla om vi hittade något, jag hittade ett typ linne utan axelband, grymt nöjd !
Jonna köpte faktiskt en likadan. :)
Vid halv 2 skulle jag träffa Klasse, vi käka ute på en ny resturang i stan, mys !
Han bjöd mig på Bän Änd Järry's också, thähä stavningen ;D
Snell han er !!! :D ♥
Haha, ska inte fjanta mig mer nu. :p

Jag tog en express buss till centrum och där hämtade mamma mig, i bilen hem dunkade vi musik på högsta nivå ! :D Gryyymt nice !
Ikväll drar jag, mamma och Älin mot utebion, kommer bli trevligt, har aldrig varit på utebio förut.
Vi hörs väl imorgon. :)


Bild sen kryssningen med Malin :') ♥

snabbis inlägg

Hej,
Får bli ett snabbt inlägg för jag är hos JONNA :D
Vi har varit hos Kålle, typ hennes häst förut idag, det var mysigt.
Sen köpt lite godiiiis, i en hellokitty kartong xD
Nu blir det snart tacotime :D:D
Vi hörs väl imorgon någon gång ;D


thähähähä, vi för läääääääänge sen ;D <3


stan och jonna

Tjaaaaba ! :)
Nu kanske alla undrar varför jag är uppe lite tidigt ? Tror speciellt att sara undrar det om hon läser detta..
Det är i alla fall därför att vid 10 ska jag, mamma och ebba in till stan och handla lite som besövs.
Sen efter det drar jag och leker med bästa Jonna, kommer bli sjukt nice !
Jag har inte träffat henne på typ skiiitlänge. Så kommer bli trevligt.
Sover där inatt också, dyngbäst ska vi ha det ! :D

Vi får se om jag uppdaterar hemma hos Jonna, hoppas på det men vet aldrig.
I vilket fall som helst uppdateras bloggen när jag kommer hem imorgon,
så håll utkick efter nya inlägg. ;D


mina älskade fotbollsbrudar :)

Händer i luft !

Nu är vi hemkomna från stranden, fått ganska mycke mer färg, ! (y) ;D
När jag kom hem fick jag se att min skinnjacka från pakistan hade kommit,
då blev jag GRYYYYYYYMT glad !!!!! :D
Jag har väntat på den i typ 3 månader ? Men NU just IDAG kom den :D:D:D:D:D
Åt nyss korv och pomme, gott !

Nu sitter jag och dunkar Sean banan - händer i luft , Den äger !! :D
Vi kanske hörs senare, får se :)


cam bild på mig xD

någon du umgås väldigt mycket med


sara umgås jag väldigt mycket med :)

11e bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En ovanlig bild.
17e bilden: En bild på dig själv.
18e bilden: En bild på din fritid.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

badväder

Tjafan !
Drar till stranden mä Johanna, Ebba o mammi,
bloggar nog mer senare idag,
alla får ha en bra dag,
tjarå babes ! :D


dream sweet sugar dream

Tjenarehopp ! :D
Dagen idag blev pörfekt. ;D;D
Jag solade lite, sen tog jag och mammi cabben till finspång och handlade.
När vi kom hem sen solade jag ännu lite mer tills Kent ringde och sa att vi skulle dra och bada.
Så vi mötte upp Johanna och Kent i lien och tog oss några dopp.
Där träffade jag Jennifer och Tuva också, söta små brudar !!! :D ♥
Blev också en glass med 3 kulor som snällaste Mats bjöd på, :)
Nu ska vi nog snart äta grillat, så länge sätter jag mig ute i solstolen och väntar i finvädret.

Som jag skrev tidigare idag skulle ju jag på träningen, tyvärr så blev det inte så..
Vi fick ju somsagt besök lite senare än vad vi trodde från början, sen var det sååå varmt också. Och jag får så lätt ont i huvudet och mår inte så vidare bra, så satsar allt på träningen på måndag istället. :)


någon du tycker är väldigt snygg


snyggaste becka ;D <3

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snygg.
11e bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En ovanlig bild.
17e bilden: En bild på dig själv.
18e bilden: En bild på din fritid.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

3/8-2011

Hejhallå !
idag vaknade jag vid 10 igen, skönt ! :)
På eftermiddagen idag kommer Kennet och Johanna hit med racebussen,
sen sover dom över här inatt, kommer bli trevligt.
Ikväll drar jag på träning också i finvädret, himla skönt att komma igång igen !
Nu tror jag att ja drar ut och solar mig, (y)
Vi hörs senare ;D;D

Kom igen nu !

Jag tycker ni blivit dåliga på att kommentera min blogg hörreni !! ;D
Thähä, nej men på sistonde har jag märkt att statistiken och alla kommentarer har minskat så förskräckligt mycket. Det glädjer mig inte ett dugg, tyvärr..
Lite synd tycker jag, kanske tycker ni där ute att jag borde ändra på något ?
Kom gärna med ideér så jag vet vad jsg ska göra bättre och vad jag kanske inte borde skriva mer om ?
Tyck till nu, kom igen !! :)

don't forget to smile

Hej !
Jag tog moppen till bästa becka och va med henne, sen kom sara och va med oss.
Vi käka pomme och glass på grillen, himlans gott !
Senare träffade vi Cecilia, snacka massa och solade,
dyngbra väder hade vi hela dagen också. sol,sol,sol och ännu mer sol ! ;D
Vid 6 tog jag moppen till Lien och käka kvällsmat och bada med my family, också trevligt.
Nu chattar jag med bästa Jonna Reinhold på facebook, hon är gryyymt saknad !! ♥

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, kanske kolla film ?
aja, vi hörs :)


ibland är världen helt crazy

Tjabba tjenare !
Denna dag började med att jag slog upp ögonen vid 10 och gick upp o satte mig här.
Kollade ut genom fönstet och såg att det var toppenväder !
Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, jag messade lite med becka nyss om att vi kanske skulle ses,
men vet inte riktigt hur det blir med den saken än.
Det skulle ju vara väldigt kul att träffa min pluttis becka !! ;D ♥
Nu ska jag upp och käka frukost i alla fall sen får jag se vad jag ska hitta på.

Vad ska alla ni göra idag då ? :D


bad,sol,lek och bus ! ♥

Tjaa !
Idag blev det inte riktigt som bestämt, Julia hade annat för sig tyvärr,
men istället åkte jag och familjen iväg till stranden och låg där från 11.30 - 17.00.
Sjukt trevligt med massa sol och bad !
Men jag trodde inte att de bra dagarna på sommaren skulle vara på slutet, det jag önskat var att det skulle varit fint HELA sommaren, men det sket dig tyvärr.
På stranden träffade jag först Lina, min underbara och saknade kusin som är 12 år, vi snacka massa och allt möjligt och hade det trevligt.
Senare träffade jag Pernilla (mats kompis) och hennes barn.
Dom heter Jennifer (6 år) och Tuva (8år). Sjukt gulliga barn måste jag säga !!
Kärlek till dom små pluttarna ! ♥
Så min dag blev bad,sol,lek och bus. Grymt !!!

Idag var det ju första träningen efter sommaruppehåll också, jag trodde jag skulle dö under uppvärmningen eftersom att jag inte hållit igång knappt något under uppehållet.
Men när vi väl kom igång så kändes det super att börja träna igen,
JAG VERKLIGEN ÄLSKAR FOTBOLL !  ♥
Kom nyss hem ifrån träningen i alla fall, ska nog snart dra och bada efter att vi käkat,
alla får ha en bra kväll, vi hörs. :)


någon i din släkt


Min kusin och hennes katt :)

9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snygg.
11e bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En ovanlig bild.
17e bilden: En bild på dig själv.
18e bilden: En bild på din fritid.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En bild från i somras.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: En tokig bild.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

do not forget to live life

Tjallaballa !
thähä, jahopp idag har jag ingen aning om vad som händer.
Jag funderar att ringa till Julia och va med henne, för vi har inte sets på länge,
så det blir nog så. :)
Men först ska jag packa upp allt sen resan.
Men vi hörs senare bitches ! ;D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus