Syrrans födelsedag! <3

Min lilla lillasyster fyller idag 16 år! Jag tvekar på om det ens är sant?! Du va nyss några år gammal och jag tog hand om dig, du växer ju så det knakar!! Du ska ju för tusan snart gå ut nian och börja på gymnasiet. Det känns som att det var jag som nyss var i det stadiet. Jag är så sjukt glad att jag har dig ska du veta. Även fast jag sällan är hemma så har vi den bästa relationen när vi väl ses, önskar bara att vi kunde få till de stunderna att ses något oftare. För dom stunderna är värdefulla för mig. Ha nu världens bästa födelsedag gumman! Jag älskar dig😍😘❤️❤️Nu till överraskningen!!

Jag och Sebbe har flyttat ihop i våran alldeles egna lägenhet! Det känns så fantastiskt på ska sätt. Både skönt att ha vårt eget och skönt att kunna göra som man vill, laga den mat man vill, inreda som man vill osv. Det är lite rörigt fortfarande för vi flyttade in i helgen, men snart är allt på sin plats! :DHelgen va crazy!

Jag har helt glömt bort att berätta för er om helgen! Jag var på en födelsedagsfest för becka och lina. Sjukt rolig fest med folk som jag inte träffat förut, alltid lika spännande! Blev sedan utgång till Joans där Markoolio var och spelade. Kul det med! 
-
Ska fixa ett till inlägg med en liten överraskning som jag inte har berättat än, hoppas ni ser fram emot att höra!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus