Min grymma kusin och jag :D<3

Vi vet att vi är grymmast ! :D<3


Min fina kissemisse Sally :) <3


RUBRIK ;)

TJOOOO! Idag kommer att bli en bra dag! Först ska jag och hälsa på mina saknade kusiner, det kommer bli jätteroligt! :) Ikväll ska jag sedan spela bowling och ha filmkväll med Jonathan, Malin, Sara och Ante, hoppas det blir roligt det med. Men nu måste jag hoppa in i duschen, fixa mig och packa för inatt sleepar jag hos Sara. 
PUSS! :)
 
Detta är min fina kusin Lina :) <3

Kvällsbilder på mig och syrran :*


Min dag i bilder!

Jag hade en grym dag med dessa brudar Lovisa och Sara! :)


Jag saknar dig bästavän!♥

TJOOO! Jag ville bara skicka en hälsning till min bästavän Malin att jag saknar henne sjukt mycket, BYE! 

Lite justeringar på bloggen :)

Ja, som ni säkert ser så har det blivit lite justeringar här på bloggen. Jag tyckte att den såg så tråkig ut när headern försvann och temat såg så otroligt gammal ut. Headern har jag inte hunnit fixa dit än, tror det kommer dit idag med hjälp av min finfina vän Emilia.
Idag ska jag in till stan med min kära vän Sara, ska kolla på present till Mats (min låtsaspappa) som fyller år den 11 November. Sara ska kolla på present till hennes pappa som jag tror fyller den 7 November. Efter en stund på stan ska vi hem till min kusins kattungar som ni såg igår, om inte scrolla ner några inlägg så finns de där. De heter i alla fall Saga och Alice och är hur busiga och söta som helst. Så jag och sara tänkte vara deras sällskap en stund eftersom att Veronica jobbar hela dagen.
PUSS ALLA, HA EN BRA DAG! :* 
 
Jag och min fina vän Sara på dessa två bilder :)

HEEEJ !

Heej , jag lånar fannys blogg lite :* Jag förstår verkligen att ni läser fannys blogg, den är underbar precis som hon. Just nu saknar jag henne så de gör ont, sist vi sågs va på nyhemsbron och jag hade brotom till bussen så hann knappt prata med henne. Måste trävffas snart.   Älskar dig fanny! ♥♥ 

Gör lite raklam för min blogg när vi ändå är igång :) http://mittlivsomemiliaa.blogg.se/
 
VÄRLDENSFINASTE FANNY ♥♥ 

Vonkers fina kattungar!

Idag har jag träffat min fina kusin veronica och hennes söta kattungar Alice och saga. Dom var hur busiga som helst! Är dom inte för söta?! :'D<3<3


Grym fredag-lördag!

Har varit med en av mina bästa sara sen igår. Det har varit två riktigt bra dagar! Tack bästa du! :*<3


Läsa gärna! :)

TJAAAA! Länge sen jag bloggade ett inlägg som ni hade något att läsa i. Jag är jätteledsen för att bloggen ser ut som den gör och blir uppdaterad så dåligt. Headern försvann bara en dag, varför vet jag inte och jag orkar inte fixa till den.. TYVÄRR!! Jag har liksom inte tid med bloggen längre.. :/ Jag saknar den tiden då jag bloggade massor, hade besökare på ca 300-500 varje dag och alla fina kommentarer som jag fick av alla fina bloggare. Men nu känner jag att jag inte skulle hinna med att blogga.. Mitt liv består av skolan, vänner, familj, fotografering och träning just nu. Jag önskar att jag även skulle kunna skriva bloggning där, men tyvärr så hinns inte det med..

För er som inte vet så mycket om mig, läs gärna detta!:
Jag är en väldigt positiv, glad och sprallig tjej som heter Fanny och precis har börjat mitt första år på gymnasiet. Jag går inriktining samhäll och trivs väldigt bra med det. Jag är 16 år, umgås mycket med mina vänner, fotograferar mycket, tränar massor och lägger ner en hel del tid till allt som har med skolan att göra. Man kan kanske inte kalla mig en plugghäst, men inte heller skiter jag i skolan, så jag är nånstans där emellan. 

Jag hoppas att ni fick någon uppfattning om vem jag är och hur jag är :):)
 
 
Nu har ni i alla fall fått ett inlägg där jag skrivit lite om varför jag inte hinner med bloggen, hoppas ni inte blir ledsna. Jag är tacksam för kommentarer! :) Jag älskar er alla fina bloggare!! Ha det bra! :) 
 
Vänd på huvudet för att se bilden, gick av någon anledning inte att rotera den ... Detta är min nya hårfärg från nåra månader tillbaka i alla fall :)

Grym helg med bästavän! :)<3<3

Har haft en asgrym helg med bästavän så jag tänkte bjuda på lite bilder :)


Söta kissemiss :')<3


Varm choklad till frukost (y) :)


Min grymma helg i bilder!

Jag har haft en grym familjehelg i Karlstad! <3


Min helg i bilder :)

Väldigt lyckad helg!!
Fredag: stan, fika, mys med mammi :)
Lördag: fotodag med Mats, lagkväll, dygna med Malin, skratt, flams, asgarv, awesome dAg!
Söndag: lata sig med Malin, sov länge, hämta melwin med Jenny, bus, skratt, flams, trams och en toppendag!
HELGEN=AWESOME!


Tack för en grym dag mina saknade vänner! :)<3


Mysig fika time med felle :)<3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus