Så jävla grym kväll!

Kvällen igår var helgrym verkligen, jag hade så sjukt roligt!! Den spenderades med bland annat svärmor å sedan ett rätt stort gäng först på förfesten. Sedan på Hugos va jag främst med Lotta å jenny. Dansade väldigt mycket, galet rolig kväll!! Björnstammen stod på scen vilket gjorde kvällen ännu mer värd och fantastisk. Lovely!!
Jag önskar du förstod mig

Heej! Igår hade jag en underbar kväll som spenderades med syrran. Vi åt först god mat på Joans innan vi begav oss in till stan för att kolla på bio, "vilken underbar jävla jul" kollade vi på. Sjukt bra och rolig film fall man gillar film med humor :D 
Summering

Hej på er! Efter att inte ha skrivit på några dagar tänkte jag göra en liten summering om vad som hänt osv sedan sist jag skrev. Jag har jobbat oerhört mycket, jobbade måndag - söndag förra veckan. Cash is king! ;) i helgen var jag även på Hugos för lite festande. Halloweenfest va det som stod på schemat. Förfestade hemma hos Linnea med lite människor, väldigt trevligt! Jag var utklädd till katt, haha kanske inte så läskigt men ah. 
Det var en liten summering. I veckan väntar mer jobb och lite andra småplaner. See yaa!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus