I think I miss you

Oj! Har det redan gått en hel vecka sen jag skrev senast, förlåt mig! Jag har inte haft så mycket att skriva om och knappt tagit bilder på något intressant att visa er. Det som har hänt sen dess är att jag har jobbat en hel del, spenderat tid med världens bästa pojkvän, införskaffat mig en egen bil, tränat, varit på smultronstället med Becca.. Tror det är ungefär det som hänt. Idag ska jag jobba kväll och sedan är jag ledig onsdag och torsdag vilket ska bli skönt som tusan!
Bild på mina alldeles egna bilMysigt med Becca på smultronstället 


Busat på busfabriken

Min lediga dag spenderade jag med Sebbe och melwin på busfabriken. Det var en rolig dag. Fick även träffa lilla Kewin som är 1,5 månad, sååå liten och söt!! Nu blire ett gympass med sebbeeeee :)

Lite ledig tid

Hej på er! Jag jobbar för det mesta hela tiden, men igår slutade jag 13.30 och börjar idag 13.00 vilket resulterade till lite ledig tid. Jag och älskling tog då ett varv igår till Motala, ut ute på kvällen och övernattade i husbilen. Nu har jag ett par timmar kvar på jobbet innan jag får åka hem och sova. Puss!
KÖÖÖÖÖRKORT!!

Äntligen kom dagen då jag tog körtkort!! Jag hade uppskrivning i tisdags och uppkörning idag, underbar känsla!!!
"Utsikten" från jobbet

 

Back on track

Hej! Jag är nu hemma efter att ha spenderat onsdag-lördag i Vimmerby med pojkvän, familj, vänner. Jag har haft riktigt bra och roliga dagar med mycket skratt och lite festande. Nu ska jag ta tag i de sista kapitlena i körkortsboken och sedan troligtvis köra ett hårt pass på gymmet ikväll. På så sätt avslutar jag min lediga vecka och köttar på imorgon igen :)

Vimmerby imorgon!

Hej på er! Igår gick jag av passet på jobbet 15.00 och där efter är jag ledig fram tills på måndag. Superskönt att ha lite ledighet emellanåt! Idag har jag haft körlektion vilket gick väldigt bra, inte långt kvar tills det att jag har mitt körtkort i handen nu!! Imorgon på morgonen drar jag och älskling till Vimmerby, verkligen väntat efter den här veckan. Ska bli kul med allt folk å även att tälta med Sebbe. Ha det bra hörrni så hörs vi!Mysmiddag med älskling <3

Haft en underbar kväll med älskling på Joans, mysig middag :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus