Dying for you

Helgen är över, IGEN. Fattar verkligen inte vart dagarna, veckorna, månaderna tar vägen. Tiden går så sjukt fort!! I helgen har jag hunnit med att fira älskling som fyllde år i fredags, varit olearys både fredag och lördag, druckit drinkar och idag avslutades den med ett besök i stan. Imorgon är det jobb som gäller. Dags att sova nu för att orka upp vid 6 imorgon bitti. Godnatt!Grattis på 20årsdagen älskling!
Barnvakt åt bästa!

Va barnvakt åt bästa melwin och Kewin igår. Myspys att träffa de små rackarna. Kewin växer så det knakar den lille skiten. Ska va barnvakt åt de på torsdag igen :)
Lätt det roligaste idag!
The only way is up

Äntligen fredag!! Efter att ha jobbat 9 dagar i rad är jag nu väldigt glad över att det är fredag och att jag har en ledig kväll och dag framför mig imorgon. Ska bli skönt att bara slippa tänka på jobb och slappa järnet! Ikväll blir filmmys med dipp och grönsaker med Sebbe. Imorgon ska vi hjälpa en kompis att flytta på förmiddagen. Mycket fler planer har jag inte, skönt det. Kanske blir ett och annat gympass i helgen, sånt som märks. Ha det bra!Gott nytt år!

Sista kvällen på 2015 spenderades först hemma hos Sebbe med hans familj och mormor å morfar. Blev trerätters som bestod utav toast med Skagen, pasta med oxfilégryta och pannacotta. Där efter drog jag och Sebbe vidare på fest med några gemensamma vänner. Hann även hamna på en fesf där min arbetskollega Amanda var och min bror Johan. Riktigt lyckat slut på året måste jag säga! 
-
Första dagen på 2016 har spenderats mestadel i sängen. Är man bakis så är man, skönt att ha sovit massor dock! Blir väl snart att sova igen för att orka med morgondagen. Blir ett kvällspass på jobbet imorgon.
Puss på er och gott nytt år!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus