Masolin har grym tävling!


middag med fina vänner!

Ska ut och äta med dessa två ikväl, ser fram emot det! :)
 
 

•dåligt väder - spadag•


~HAUL~


Challenge!


Waterchallenge!


Challenge! :D


Challenge! :D


Panta panta PANTA!

1 års förbrukning av läsk/cider/öl. 173 st! Panta panta PANTA!


Jag har dom bästa!

Jag har de allra bästa vännerna man kan ha, pussss <3


Cha cha bloggen!


Fint Fanny, fint!!

Såhär går det när Fannys bästa vän vän Malin lurar ut Fanny på en inlinestur...


Fint Fanny, fint!

Ja... Såhär går det när Fannys bästa vän Malin lurar ut Fanny på en inlinestur...


Malin Elisabeth Kanak Karlsson♥

Det hela började i slutet av femman när jag var och hälsade på på Nyhem för att jag skulle börja där i sexan. Jag såg dig le mot mig och jag log tillbaka. Det där ögonblicket var det gjorde allt och som betyder allt för mig. Jag vet inte om du log åt att jag hade tajta röda byxor eller att du låg åt att du trodde att jag försökte vara cool, eller att du låg åt mig för att du också visste att våran vänskap skulle bli såhär tajt, vad du än menade med ditt leende den dagen så betydde det massor för mig!

Vi har gått igenom så sjukt mycket tillsammans, både bra, roliga, dåliga, tuffa, klantiga, flamsiga, konstiga, betydelsefulla, awesome stunder tillsammans. Det är för många för att jag ens ska kunna minnas de. De här, ja vad blir det... 1 2 3 4 5 6, ja snart 7 åren har varit de 7 bästa åren under hela mitt liv som jag har fått dela med dig. Utan dig hade jag haft väldigt svårt att klara mig igenom alla dessa tider i livet.

Vi är som systrar, kan börja tjafsa och bråka om så otroligt fjantiga saker som är så otroligt onödigt egentligen men som vi inte inser förrän efteråt. Men hur mycket vi än har bråkat igenom alla dessa åren så betyder du minst lika mycket om inte ännu mer än vad du vet om.

Jag minns en av de bästa dagarna i hela mitt liv, vi var ute och fotograferade du och jag tillsammans en fin vårdag. Vi tog massor med awesome bilder, skrattade, sprang och delade den där älskade glädjen med varandra. I slutet av denna dag tog du en helt hyper bild på mig som vi skrattade åt i massa sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor, månader, år och än idag skrattar vi åt den bilden. Jag slår vad om att du vet vilken bild jag menar.

Under alla dessa år vi har känt varandra har jag även varit väldigt mycket hemma hos dig och du hos mig, fast lite mindre hemma hos mig eftersom att du är allergisk mot sallyjävel! Men i alla fall så har jag kommit din familj jättenära och det känns som att jag är hemma när jag är hos dig. Din mamma känns som min mamma och din pappa som min pappa. Det är magiskt att det är så tycker jag.

Med denna text vill jag återigen berätta för dig hur jävla mycket du betyder för mig och vad du har gjort för mig genom alla dessa underbara år som vi har delat tillsammans. Det har betytt allt och lite mer. Jag kommer ALDRIG släppa dig ur mitt hjärta, vart vi än ska plugga i framtiden så kommer jag aldrig att glömma dig och hur långt ifrån mig du än kommer att vara så kommer du alltid vara nära mitt hjärta, eller rättare sagt i mitt hjärta. JAG ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET! DET GÅR INTE ATT BESKRIVA MED BARA ORD, PUUUUSSSS OCH KRAM!! ♥  /från din bästavän ♥
 
 
 
 
 
 

•HAUL•


Drag som bara fan! :D


Följ masolin!


Haha asso mamma!! xd


Länge sen sist..

Förlåt så mycket för sjuuuuukt dålig uppdatering på sistonde.. :/ jag var först förra helgen fredag-söndag i höljes på rallycross EM. Sen kom vi hem söndag kväll å packade om i husbilen, städade hemma, klippte gräset osv. Sen drog vi på måndags eftermiddagen vidare till Vimmerby där vi befann oss i en vecka på folkracefestivalen bland alla andra finspångare. Den veckan har varit helt underbar!!! Kom hem igårkväll, men nu är jag tillbaka här igen :) bjuder på nåra bilder ifrån dessa dagar :)


•HYPER•


Höljes 2013

Snygga donuts! :D


Jul. 04, 2013


Challenge?

Eller vad man ska kalla det? :D


SUMMERDAY!

Följ henne, hon heter "Tildur :)" på videofyme! :)


Mathildab2002


Återigen tack!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus