When you get it

Hej på er! Dagen spenderade jag 8-13.30 på jobbet där jag tog hand om en klass med tvåor. Har även hunnit med en fika med Linnea och Sebbe. Snart mat å sen chilla resten av dagen :)Älskar dagar som denna

Så himla skön och bra dag! Startade dagen med att hålla i Knatteskutt. Idrottsaktivitet för barn i ålderns 4-5 år. Där efter hem för att skjutsa Lotta och Jenny till bussen, de skulle på kryssing. Sedan jobbade jag 13-21 på äldreomsorgen. Där efter har jag precis klarat av en powerwalk med affe på 8km. Underbar känsla nu efteråt!! Nu blir det en lång skön dusch innan sängen väntar. Imorgon är det jobb 13-21 som gäller. Puss!

Varför samma ramsa..?

Heej! Dagen började med jobb 7-15, där efter hade jag någon så extrem huvudvärk så det va helt sjukt. Trotts det så hängde jag en stund senare med Lotta och Jenny in till stan. Hittade mig en skjorta, en ny festtopp och ett par nya skor. Känns skönt med lite nytt i garderoben måste jag säga. Åkte även förbi hemma hos mig en sväng för att säga hej till familjen, hämta lite kläder åsådär. Nu är det sängen och sova som gäller, ska upp imorgon för att jobba 7.30-16.00 på förskola. Ska bli kul! :)

Ett av köpen idag :)


Mysfika med svärmor <3

Åkte iväg en tripp till Norrköping med svärmor Lotta. Blev en fika på fräcka fröken och lite mysig tid tillsammans i några timmar. Nej nu blir det snart sängen, upp och jobba imorgon. Puss på er!Att du kan

Hej! Mycket jobb nu hela tiden, det är iaf en av anledningarna till varför jag uppdaterar dåligt. Jobbar i stort sätt varje dag, idag har jag jobbat på förskola och ska snart iväg och hålla pass. Skönt att ha någon slags sysselsättning och få inte lite cash att ha roligt för, men guuuud vad trött man blir! 
Hoppas ni alla mår bra och har det bra, puss!
Taison gillar visst mig :p


Glaaaad tjej!

Äntligen lite mer jobb! :DFrån gårdagens festligheter

Heej! Igår vankades det äntligen lite fest efter att inte ha druckit sen studenten. Var en himla bra kväll! Umgicks med Malin, Sara, Fanny och Jennifer. Somsagt en väldigt bra kväll med mycket skratt. Måste göras om snart igen :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus