Tvättmaskinen lever?!?!

Ja det är precis vad jag undrar just nu?!?! Jag sitter på toan å skiter åså hörde jag precis tvättmaskinen halvt ute i hallen?!?! Ja man kan ju undra?!? Mamma sprang nyss förbi?! Får undersöka detta när jag skitit klart hörreni ;)

Jag skulle egentligen med detta inlägg berätta lite om min dag. Skoldagen finns det inte mycket att säga om förutom att vi fick sluta en halvtimme tidigare. Slutade halv 2 istället för vid 2. Mycket skönt! :) drog direkt hem till Malin med Malin, Fanny och Emma. Där klippte vi hennes hår. Blev en del tjejsnack med Fanny, myselipys! :*
Sent uppe idag igen...

Ja det blir så när man ligger uppe halva nätterna och smsar med den man älskar :*<3
Min torsdag såg ut ungefär såhär, kom till skolan lite innan 8, fick reda på att vi skulle få julpyssla under hela ledarskapslektionen. Så med julmusik i klassrummet, julmust, pepparkakor och skumtomtar som läraren bjöd på blev det en mysig morgon med ett pyntat klassrum tillslut. Blev superfint! :)
Dagen fortsatte med en chill engelska lektion, där efter en trevlig lunch med vännerna. Sedan ett mattepass som gick snabbt och skonsamt. Och sist ett tråkigt samhällspass... Dagen gick snabbt! 
Jag, Malin och sara gick hem till Malin och filmade det sista till våran Idrottsuppgift och sen chillade jag och Malin resten av eftermiddagen. Vid 19.00-22.00 var vi på en myskväll hos min frisör. Det var en mingelkväll med lätt plockmat som bestod av bland annat melon, knäckemackor, chips, dipp, choklad, äppelcider, skumtomtar osv. EXTREMT mysig kväll! :)

Ps, I love you...<3

Tjaa! Helt okej dag, chill inom skolan osv. Ska snart träffa Malin för att ha en bästiseftermiddag med henne :* sen iväg på luciaträning senare och sen där efter träning. Goodieday! :) 
Dagens lunch för min del ;)


Gårdagen!

Gårdagen var grym! Vi hade en mycket mysig tjejkväll som började med pizza och slutade med en mysig Disneyfilm :) en kväll värd att minnas! 

Snabb uppdatering!

Ville verkligen uppdatera idag, men eftersom att klockan nu blev så mycket så får det bara blir ett snabbt inlägg!

Skolan: bra, slapp dag.
Eftermiddagen: va med sara och Malin å filmade inför ett projekt i skolan.
Kvällen: avslutade dagen med en riktigt rolig träning!
Nu: TAGGAR TILL HELGEN MED TJEJORNA!!
Godnatt, här kommer några bilder från dagen! :)

Söndagsnöjet!
Jobbar!

Duktig tjej som jag har varit aktiv på folkracebanan idag. Bulta räcken, montera räcken. Känner mig stolt!! :)
Dag 1

Tänkte köra en 30dagars grej med bilder. Dagens är "ditt senaste köp".
Detta naturgodis, goooott när man är dränkt i läxor!

Wednesday 13/11

Usch va hemskt!!! :(

Usch usch usch! Förra veckan blev jag lite spontant kallad till en INTERVJU, då
sa personen bara en INTERVJU. Jag tänkte det är lugnt, jag kommer. När intervjun är över säger människan att hon ska ta en bild på mig som ska publiceras i tidningen. Jag höll på att gräva in mig i mig själv. KUNDE HON INTE HA SAGT DET FRÅN BÖRJAN?! Fick panik men gick till slut med på det.. FUL SOM BARA FAN BLEV RESULTATET! Jag är nöjd med bilden i helhet, MEN INTE MITT RÖDA FACE?! Åhhhh paniiiiik!!! Jaja rösta på mig som Finspång lucia, jag är kandidat nummer 2! :)
Haha för söta sara ! :D

Sara lekte kille idag ;)<3
alla måste lyssna!

 
En av favvolåtarna just nu♥♥♥ 
 

Hello guys!

Tjenare alla coolingar! :* nej men hej i alla fall. Är på bra humör så tänkte berätta lite om dagen. Först va jag i skolan, vid 12.30 var jag på en intervju till tidningen angående lucian. Det gick bra! Sen sista engelska lektionen så hände inte alls mycket, helt okej lektion. Efter skolan drog jag, Malin och sara hem till Malin där vi fikade lite och tog det lugnt. Sen drog Malin på gitarrlektion, jag mötte sedan henne vid halv 5 och då gick vi iväg till luciaträningen. Gick mycket bra!! Om jag inte redan berättat det så ska jag alltid vara med i luciatåget här i staden/orten som jag bor i. Ska bli himla kul!!! :):)
Nu ska jag snart iväg på kvällens fotbollsträning i alla fall. Taggad till tusen!!! :* Kolla!!


Oförglömlig kväll!!

Kvällen med tjejerna igår var den bästa på väldigt väldigt väldigt länge. Det serverades pizza, dricka, ännu mer dricka och ännu ännu mer dricka! Sjuk kväll som jag trots all dricka aldrig kommer glömma!! Måste göras om snart snart SNART! :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus