Läsa gärna! :)

TJAAAA! Länge sen jag bloggade ett inlägg som ni hade något att läsa i. Jag är jätteledsen för att bloggen ser ut som den gör och blir uppdaterad så dåligt. Headern försvann bara en dag, varför vet jag inte och jag orkar inte fixa till den.. TYVÄRR!! Jag har liksom inte tid med bloggen längre.. :/ Jag saknar den tiden då jag bloggade massor, hade besökare på ca 300-500 varje dag och alla fina kommentarer som jag fick av alla fina bloggare. Men nu känner jag att jag inte skulle hinna med att blogga.. Mitt liv består av skolan, vänner, familj, fotografering och träning just nu. Jag önskar att jag även skulle kunna skriva bloggning där, men tyvärr så hinns inte det med..

För er som inte vet så mycket om mig, läs gärna detta!:
Jag är en väldigt positiv, glad och sprallig tjej som heter Fanny och precis har börjat mitt första år på gymnasiet. Jag går inriktining samhäll och trivs väldigt bra med det. Jag är 16 år, umgås mycket med mina vänner, fotograferar mycket, tränar massor och lägger ner en hel del tid till allt som har med skolan att göra. Man kan kanske inte kalla mig en plugghäst, men inte heller skiter jag i skolan, så jag är nånstans där emellan. 

Jag hoppas att ni fick någon uppfattning om vem jag är och hur jag är :):)
 
 
Nu har ni i alla fall fått ett inlägg där jag skrivit lite om varför jag inte hinner med bloggen, hoppas ni inte blir ledsna. Jag är tacksam för kommentarer! :) Jag älskar er alla fina bloggare!! Ha det bra! :) 
 
Vänd på huvudet för att se bilden, gick av någon anledning inte att rotera den ... Detta är min nya hårfärg från nåra månader tillbaka i alla fall :)

Kommentarer
Julia [FOTO & VARDAG]

Vilken härlig blogg !! Väldigt charmiga bilder :) Kram!

Svar: haha tack så mycket, din blogg är inspirerande! :)
Fanny Jönsson



Blogg: http://juliiaskamera.blogg.se
2012-10-27 @ 13:53:32
Johanna Gustafsson

Känner likadant. Man får bara mindre och mindre tid för att blogga, så himla tråkigt :/

Svar: ja det är ju så... men kan ju inte skita i skolan å så... men kul när man väl bloggar ! :)
Fanny Jönsson



Blogg: http://johannasperspektiv.blogg.se/
2012-10-27 @ 14:52:03


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus