fredagsmys♥

Hejdär, vunnit ännu en dagens blogg idag. Återigen tack ! :)
Sista dagen i skolan för den här veckan, dagarna har gått väldigt snabbt måste jag säga. Men det är inget jag ska klaga på precis, det är bara väldigt skönt ! :)
Dagen har varit väldigt slapp ändå, inga nya läxor än så länge. Skönt det, för jag har tänkt att hinna med att blogga en del i helgen, spela match på söndag och eventuellt träffa Malin. Vi får se vad som hinns med.
Efter skolan idag tog jag mina stora fötter och gick hem till mormor&morfar där Ebba satt och väntade på mig medans mormor var och handlade med mamma. Där fick jag lite att äta och när mormor och mamma kom tillbaka bjöd hon oss på fika. Krämbulle och päronsoda. Tackar för det snälla du! :')

Vi kom hem här lite efter 5.. men utan mats. :( Han är på kräftskiva ikväll med hans jobb, så det får bli lite fredagsmys med mammi och Ebba. Vi har hyrt 2 filmer som jag hoppas att vi hinner se båda två. Någon av dom var "Alvin och gänget hopp" eller vad den hette. Någon ny film med Alvin och gänget i alla fall. Hoppas den är bra. Sen var det någon typ thriller också tror jag. Hoppas på mys ! ♥

Nu ska vi nog snart äta fläskfilegryta med ris/pasta. Ebba ville tydligen ha pasta för att hon ätit ris idag i skolan. Men jag och mamma vill ha ris för det är godast. Får se vad det blir. :p
Blir väl snart att äta det, sen mysa ner sig i soffan och ha filmtime. Så antar att vi hörs ikväll eller imorgon.
Efter dethär inlägget ska jag bara lägga ut bildinlägget så får vi se när jag bloggar härnäst.
Ha det så bra allihopa, pözz ! ♥


Kommentarer
Sara

Va kul att du är med och tävlar! :D Jag hör av mig när det är avgjort! :)

Kramar



Blogg: http://nolongerironic.webblogg.se/
2011-08-26 @ 19:17:48
Erika

ÅÅ vad jag älskar fredagar ! :)



Blogg: http://youwillshine.blogg.se/
2011-08-28 @ 18:11:34


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus