This sucks !!!!

Hejsan gullungar ! (a)
Idag var en utav de dåligaste dagarna ever !!!!!!!!!!!!!!
Förlåt för överdrivet med utropstecken, men asso jag är så sjukt sur !!!
Först kommer vi till skolan, skulle ha svenska.. Då kommer en annan svenskalärare istället för Sabina och låser upp till oss och börjar genomgången. Efter en halvtimmes gång av lektionen kommer Sabina (våran riktiga svenskalärare) in i klassrummet. Hon har typ inget smink kvar, illröd i ansiktet och man ser att hon nyligen gråtit. Då börjar hon berätta för klassen att rektorerna typ tjafsat och skällt ut henne, då blir man ju själv inte så glad..

Senare under dagen hade vi NO, då säger läraren att vi fått liiiiiite ändringar på vårat schema. Jodå, hela vårat schema är omgjort, tiden på onsdagar istället för 12.20 är ändrad till 14.50, KAN VI FÖRSTÅ VILKET JÄVLA RYCK ALLA I KLASSEN FICK ?????!!!!!!!! Jo, efter NOlektionen gick HELA klassen upp samtidigt till rektorn för att klaga, men blir det några ändringar då eller ? Nej nej nej, hon skiter totalt i oss. Vad fan är det här för skit ?? Hela vårat schema för hela årskurs 9 är förstörd !!!! Tack vare våra nya jävla rektorer som kan dra nånstans !!

Okej, nu är mitt damp borta, får man hoppas....
Förövrig idag har dagen varit okej, efter skolan (14.50) gick jag hem till min bästavän Malin och fikade lite först. Sen drog vi ut och sålde jultidningar, fick typ inget sålt på området vi var på idag.. Men det finns väl förhoppningsvis fler chanser och områden.
Drog hem till henne sen igen vid 6 och käka, och vid halv 7 tog jag tha buss hem.
Grymt trevlig dag förutom händelsen som jag nyligen fick damp på.
Hoppas ni alla andra haft en underbar dag, förutom skolan. xd :p




Kommentarer
emilia

aww :(



Blogg: http://mittlivsomemiliaa.blogg.se/
2011-08-31 @ 21:02:44


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus