Sista dag som 17

IHHH åhhhh!! Idag är den där dagen då man faktiskt inte förstår själv att man fyller 18 år imorgon. Det är mina kompisar som påminner mig hela tiden att jag fyller år. Hehe är taggad iaf!! :D



Mina presenter


Födelsedagsfirande

Som jag skrev i det senaste inlägget så fyller jag 18 år på tisdag. Så idag och nu fortfarande så har vi släkten här på besök för att fira mig. Blev god mat - exotisk planka, fika - tårta bland annat och prat :) fått massa fina presenter, tänkte göra en video på det senare idag som jag lägger upp :)



Sunday morning

Eller ha, söndag dag typ. Snart kommer en del av släkten och firar lilla mig eller emellan mig ;) haha Johan fattar iaf :D är snart inte så liten längre, fyller 18 år på tisdag den 1e april. Ett stoooort skämt som alla säger :)



Avgudar fredagar! <3

Så underbart med fredag igen! Bra dag också, tyyyyp iaf :)<3 hade natur som första lektion, vi typ experimenterade lite åsådär. Sen håååål, sen skulle vi få reda på vad vi fick på nationella i matte. Behöver inte säga så mycket mer än att det stod ett F på mitt prov............. Hade iaf lunch där efter och sen religion och slutade halv 2. Bra dag som även avslutade eftermiddagen med några soltimmar :) ska snart dra mig mot mormor för att hålla henne sällskap denna underbara fredag :)



26e mars

26e mars vilket betyder ännu en dag närmre min födelsedag! :D För er som inte vet så fyller jag 18 år på tisdag den 1a april. Ja jag vet att jag är ett litet skämt ;)
Dagen har varit underbart chill. Började 9.25, fikade då på tyskalektionen mellan 9.25-10.10. Sen religion mellan 10.20-11.00. Lunch/hål mellan 11.00-13.00. Skönt med Emms, Lyds och Sarisen :) sen film under svenskan och lite diskussion om den. Sen diskussion på kommunikationen. Sen hem, skön dag somsagt! Hemma har jag tagit det lugnt, bakat chokladbollar å nu ska jag snart packa väskan å förbereda inför imorgon :)



Fotboll - skador = vembryrsig?

Ja inte jag i alla fall, trots detta som skedde idag på första grusträningen så mår jag prima med ett leende på läpparna! :D



Skön start på veckan!

Somsagt, en mycket bra start på veckan. Började med sovmorgon så jag sov hos mormor för att nyttja den ordentligt. Sov dock sjukt dåligt inatt pga att jag hade sjukt ont i magen. Men ah jag lever så inget att prata om :) hade iaf sovmorgon för att halva klassen är på språkresa, så ingen naturkunskap. Så började med svenska 10,10, där kollade vi på nån svensk lite seg film i 1,5 timme. Sedan hade jag hål mellan 11.30-13.50. Skönt som satan! Det kommer jag att ha varje måndag framöver nu för att jag läst klart matten. Så skönt! :) då pluggade jag iaf lite tyska tills provet imorgon, slappade och va på ett möte på banken med mamma. Sen hade vi engelska, sov typ igenom den lektionen. Och nu sitter jag på en kommunikationslektion med ännu mer film "ps I love you", väldigt bra film :) slutar 16.20, då ska jag hem och plugga tyska. Bra dag om jag får säga det själv :)



Bästa i världens <3




Våren är underbar! <3

Sån underbar vårfin dag, började dagen med fruktansvärd magont, det lindrades lite under dagen och försvann för ett tag den när jag gick en underbar promenad i det vackra vädret i 1 timme. Det var underbart! :) fixade ihop ett våraktigt collage från er :)



Sötaste sallyballybus<3




Träningsdag kan man kalla det!!

Puuuuh säger jag bara. Dagen började redan vid så tidigt som vid halv 9 när jag och sara vaknade av väckarklockan. Tog oss upp en stund senare, fixade oss åsådär sen drog vi till nya gymmet i Finspång som heter god form. Vi ska bli instruktör där, då främst inom spinning. Så idag var vi på utbildning där mellan 10-16. Det gick väldigt bra! :) Hade lite introduktion om hur cyklarna fungerar, hur man ställer in dom, hur man ska vara som instruktör, tips till att inte anstränga sig själv för mycket åsådär. Sen körde vi 3 pass som 2 instruktörer hade. Sedan fick vi själva instruera 3 egna låtar och då sitta där framme och va ledaren åså för gruppen  sjukt ont i kroppen å röven efter att ha suttit på en cykel hela dagen. Men det gick asbra somsagt! Nöjd över min prestation och ork :) behöver absolut INTE ha ångest att jag inte tränat nu, för det har jag verkligen gjort! :)



stressen börjar lägga sig

Äntligen börjar stressen lägga sig hyggligt. Precis skrivit det sista provet för denna vecka, skönt att ha det avklarat! På tisdag har jag ett tyskaprov som jag nu ska lägga krut på också, sen är det värsta över. Så skönt, åså närmar sig påsklovet med stormsteg, taggar till det! Igår bokade vi in en resa också, jag ska åka till Turkiet med Malin och hennes familj på höstlovet i Oktober. SÅ SJUKT TAGGAD! :D
BÄSTIS!
 

Min 20e mars 2013

Äntligen är matte nationella avklarat, skulle dock vilja veta hur det gick nu. Hoppas det inte dröjer allt för länge tills man får veta! 
Förövrigt har jag idag skrivit in mig på axelheds trafikskola, bokat in ett möte på banken och sprungit ett varv vilket blev 6 km ungefär. Väldigt nöjd med dagen för övrigt!



Laddar till mattennationella!




Svaren till frågestunden


Bra dag i Romme!

Har haft en asbra och härlig dag i Romme med idrottsklassen och då främst mina brudar sara och Malin. Haft så sjukt roligt!! Jag har inte åkt slalom sedan jag va typ 8 år så det vad ovant. Men lärde mig och kände igen mig hur man gjorde snabbt. Bra väder och allt va bara toppen!! :D

Saras "misstag" gjorde ju även susen:
1. Satte sig på "ståliften" och drogs med liggandes i liften.
2. Tog knatteingången för att hennes kort inte funkade vilket resulterade att hon nästan fick med sig hela huset.
3. Faceplantade när hon skulle av sittliften så att en vakt fick hjälpa henne.
4. Hamnade halvt i skogen där hon fick tag på ett träd som hon kramade om för att hon inte fick något grepp. 
5. Blev tillsagd av en unge att åka och svarade "jag kan inte.. Vet inte hur man gör?!".
6. Fastnade med stavarna i sittliften så att vakten fick stoppa hela systemet.

Haha ja som ni hör så har jag haft en väldigt rolig dag som jag inte kommer glömma i första taget!! :)


Är dom inte lika? HAHAHAHAH!!!!


Snart påväg!

Snart ska jag sätta på mig skorna och gå ut och vänta på bussen som tar mig och de andra i idrottsklassen till Romme över dagen för att åka skidor. Det ser jag fram emot! :D
 

Happy or sad day?

Ja det är frågan, dagen va typ mest dålig men avslutades extremt bra (den är inte helt slut än, men ah). Började med att jag var extreeemt trött imorse, men tog mig upp tillslut ändå. Det var första negativa saken. Sedan fick jag reda på att jag fick ett F på matteprovet, det var andra negativa saken. Sedan dog jag av hunger - tredje negativa saken. Sedan fick jag reda på att jag fick F på engelskaprovet - fjärde negativa saken. Sedan hade vi extra matte i TVÅ och EN HALVTIMME!!!! Femte negativa saken. Och det sjätte negativa va att jag höll på att dö av hunger ännu en gång.

Efter skolan drog jag och sara till öppethus på ett nytt gym som har öppnat här där jag bor. Fick reda på att jag kommer att få ett jobb där - första positiva saken och den andra positiva saken va när jag fick dricka min älskade celsius. 

Sammanfattning: 6-2 = negativ dag!



One sunday

Haft en bra dag. Vaknade upp hos Malin så tidigt som vid 9, drog iväg till Åby för att spela match på skeninge (vi spelade i Åby för att det va våran hemmamatch och vi har ingen konstgräsplan). Blev tyvärr förlust med 3-1, dock tyckte jag att vi stod emot sjukt bra för det var ju faktiskt ett division 2 lag vi mötte. Sen hem och tagit det lugnt med lite planerande inför sommaren, musik, städat lite och planerat veckan. Skönt avslut på denna vecka. Imorgon tar jag nya tag för att klara av ett nationellt prov i matte på torsdag och ett religionsprov på fredag. På tisdag blire en heldag i Romme med skidåkning med idrottsklassen också :)



Modell för en dag

sammanställning typ :)



Myslördag!

Haft en grym lördag som började med att jag vaknade upp hos Emma, sminkade mig åså. Sen ut på en photoshoot med Johan som ni kan se bilder ifrån när jag är modell för en dag i inlägget nedanför detta. Väldigt nöjd med dem!! Sedan staden med min kära vän Malin vilket kändes som att bra val att göra istället för att åka hem då det blev ännu en natt kvar här i Finspång. Slaggar då hos Malin över natten. På kvällen kom även Elin hit, så vi tre hade lite mys vid tvn med dipp osv. Sen spelade vi även geni :) nu blire snart att slagga för att jag ska upp skapligt imorgon och orka med att spela match. Det ser jag fram emot, gnatt :)<3





Dagens köp: tröja från bikbok 49:-



Photoshoot med bror<3

























Sjukt nöjd med resultaten, guldvärt verkligen att ha en sådan fin bror som ställer upp och tar kort på mig. Mysig dag trots att jag höll på att  frysa ihjäl :)

Spontant

Ja det blev lite spontant en girlsnight hos Emma med även Fanny. Dock slaggar inte hon även då hon drog för en stund sen :( hade även kul med tillis på kontoret förut :D




Gjorde iaf min dag!! XD

Kan inte sluta kolla, såååå roligt och underhållande!!!
 

FRÅGESTUND

Kik: fannyyyy96
Facebook: Fanny Jönsson
Sms: 0700262656
Här nere i kommentarsfältet!
Ställ massor med frågor nu så att jag får ihop ett gäng att svara på. Fråga precis vad som helst så ska jag försöka svara på allt! :)


Selfie

Bara för att det är en så fin och vacker fredag! 
Jag har precis skrivit matteprov, skulle vilja säga att det gick bra men eftersom att jag har fått F på typ alla matteprov under gymnasiet förutom förra och 1 i ettan så vågar jag inte säga att det gick bra fall det står ett F på provet sen ändå.. Istället skriver jag att jag hoppas att det gick bra! :)
Ha en fortsatt fin fredag och bra helg finisarna! 


Smoooothie :)

Och snart helg :D



Grattis snygging!

Detta inlägg är till min underbara kusin Veronica som fyller hela 27 år idag. GRATTIS!! ♥
 

Syskonkärlek<3





My phone is baaaack

Skönt att ha kontroll att ha telefon, haha det där lät barnsligt larvigt men aja.. :P skoldagen var förövrigt en bra dag. Först tjugo minuters matte (extrastöd), det gick bra. Sen tyska - gjordeingentinglektion. Sedan religion med genomgång = inte ansträngande alls. Sen snabb lunch för att jag och Fanny ville spendera så mycket tid som möjligt i den sköna vårsolen. Myspys!! Sen engelska, kollade på film vilket inte var alla ansträngande det heller. Sen svenska där vi hade genomgång och sen läste dikter då vi fick sitta ännu mer ute i solen. Och sist kommunikation med ännu mer genomgång. Bra dag! :) efter skolan drog jag till min kära bror och spenderade lite tid med honom. Vi båda va lika trötta så det var ju rätt tajmat :)





Handikappad.nu

Ja det är vad jag har varit kvällen igår, natten och nu och är fortfarande.. Det hela började såhääär: Jag, Malin och sara gick till träningen tillsammans igår. Sara och Malin skulle bara dit och kolla och jag skulle då träna. Därför bad jag de att ha hand om min mobil under träningen. Sedan måste det ha varit så att Sara satt och höll på med min mobil. Hon drog i alla fall under träningen, sen efter träningen när jag skulle ha min mobil låg den inte där jag lagt den på bänken. Jag letade letade letade och letade överallt, sedan fick jag låna Elsas telefon och ringa till Sara. Ja vad tror ni då hade hänt? Jo min mobil låg i SARAS jackficka hemma hos henne... så det blev en telefonfri kväll/natt/morgon/nu. Det har varit sjukt konstigt, känner mig handikappad som bara fan. Hade ingenting att ställa alarm på imorse så Johan var hur gullig som helst genom att han ringde och väckte mig♥ Sedan måste jag springa upp i köket hela tiden för att kolla vad klockan är, jag kunde inte kolla facebook och instagram över telefonen som jag gör varje morgon, jag kunte inte lyssna på musik över den över natten, jag kommer inte kunna lyssna på podcasts när jag åker buss till skolan som jag alltid gör. Ja ni hör, alla mina vanor sprack!!
OBSERVERA, jag är INTE arg på Sara!!!
 

Fannys studiedag

Vaknade skapligt så som runt 9, skönt ändå att vara ganska utvilad så pass tidigt. Tog mig upp efter en stund, åt lite frukost, blev rastlös, smsade med min fina bror <3, hade tråkigt, städade rummet och gjorde allt för att typ slippa att plugga kändes det som. Aja får skylla mig själv, men jag orkade verkligen inte.. Jaja, överlever väl I guess..?! 
Sen tränade jag med Elin mellan 13.45-14.30. Vi tränade armar, mage och rygg. Då drog hon så jag sprang på bandet i 50 min ca och klarade då av 9km vilket jag är sjukt nöjd över.
Annars har jag bara slappat idag, städat, lyssnat på musik, smsat med min bror och ah typ det :)
Imorgon måste jag ta tag i livet och ta mig igenom den här skolveckan. Det kommer bli kämpigt, men jag ska klara det!!



"Familjedag"

Ja denna dag som bestod av städning ute och i källaren kallade mamma för familjedag/familjemys. Haha det va säkert bara för att locka mig? :P jaja jag hade en skapligt rolig och bra dag ändå. Mycket skratt med brodern och systra mi<3 precis ätit lite pizza och nu sitter jag och proppar i mig torka aprikoser vilket har blivit mitt nya beroende typ :)







Jobbat!

Precis det har jag gjort idag, bärde lite grenar, mätte banan, åt hamburgare och snackade med allt roligt och saknat folkracefolk är vad jag har gjort idag. Nu chillar jag med smoothies och knäckemackor och musik. Funderar på att sova i nån timme eller två, sjukt trött!!




Fredag blev lyckad

Förvånande bra fredag jag fick till tillslut! :) slutade så tidigt som halv 12 för att vi tjejerna i klassen lite fint fixade så att vi fick jobba hemma med uppgiften på religionen. Så 11.30-13.00 tog vi en lång lunch i matsalen där det var riktigt god mat. Thaitema vilket innebar nudlar och kycklingwok. Supergott! Hade himlans trevligt med Emma. Elin och sara i matsalen. Blev en hel del skratt, tillslut ramlade jag baklänges på stolen och drog med mig sara. Haha!! XD 
Efter skolan tränade jag som jag skrev att jag skulle göra med Elin. Gick bra, träningsvärk kommer jag ha imorgon kan jag lova! Tog bussen hem vid 3 så att jag var hemma strax innan 4. Väl hemma insåg jag att det inte fanns mycket till nyttigt fredagsmys då jag har godislöfte för er som missat det. Så vid 17.04 tog jag bussen till Finspång, mötte upp Elin och handlade en celsius och lite naturgodis. Gottigott! :) 
resterande av min kväll har jag suttit på golvet uti hallen och snackat med mamma å mats i några timmar. Sedan bastade dom så jag satt utanför glasdörren till bastun och snackade med dom. Haha en fin bild på dä kommer ;) jag som var så otaggad till fredag, den blev rätt lyckad trotsallt :)
Gammal ful bild! Jag är den där fula ungen där som ser sjukt sur ut med spänne i håret XD 
Haha genom bastudörren XD 



Otagg till fredag - varför?!

Ja det undrar jag med... Det är ju äntligen fredag, längtat hela veckan typ och nu när den väl är här så är jag otagg till det? Detta är inte likt mig alls... Det är på riktigt något fel på mig just nu?! Jag går omkring och stressar varje dag, det kan va över en så liten sak som att packa väskan. WHY?! Jag blir galen på mig själv... Sen går jag även omkring och har något fruktansvärt ont i magen så det är inte sant. Det förstör allting, dock försöker jag bara strunta i det så gått som det går. Det fungerar ibland, men ibland inte. I vilket fall som helst har jag haft en bra vecka trots all tid som jag har spenderat framför allt plugg som jag är som dränkt i. Jaja, whatever, jag lever ju fortfarande.. RIGHT? Nej jag lever knappt, otaggad på livet när jag tänker på all det här jäääääkla plugget. USCH! Ae kanske ska försöka tagga till helgen trotsallt, måste försöka i alla fall! 
Min helg: 
Fredag - slutar 13.25., gymma med Elin i nån timme, hem och äta mina älskade aprikoser som jag slängde ner i vagnen igår när mamma handlade, typ sitta i mitt rum hela kvällen och döööööööööööö! 
Lördag - upp skapligt runt typ 9, åka till eliantorp för att hjälpa till med folkracebanan, frysa ihjäl troligtvis, kolla på mello antar jag?
Söndag - säkert gå upp tidigt denna dag också, röja i trädgården och städa källaren med HELA familjen, då till å med johan. Haha, rätt åt honom!! :D
Bara för att jag inte har nåra bilder just nu..
 

Torsdag - slappdag

Pga att våran lärare va sjuk i första ämnet så började jag 10.15 vilket var behövligt efter all denna jäkla plugg som dock fortsätter i typ 3 veckor till... För övrigt så hade vi en slapp dag i skolan, en samhällslektion, lunch, matte, naturkunskap. Rätt okej dag. Nyss kommit hem och druckit två glas med god smoothie med innehåll: yoghurt, bär, kvarg, ägg. Gott som f***n! :D 



AHHHH!!

SÅÅÅ TAGGAD!! PLANERAR SOMMAREN, LONDON MED ELIN! Billigt som satan och jag taggar sönder!!



JAG KAN JAG KAN!




dag 5

 
Ditt bästa skönhetstips (hår)

Nog på att jag är dålig på det där med hår osv. Men några tips jag har är att sova med flätor så ofta som möjligt då det är bra för håret. Att använda inpackning mellan 1-3 gånger i veckan, att tvätta håret ca varannan eller var tredje dag då det sliter på håret att tvätta det för ofta. Att inte ta schampo i topparna, det gör så att det öppnar upp topparna och sliter något fruktansvärt på håret. 

Haha två söta bilde bara för att xD
 

100 frågor om mig

1. Hur gammal är du om fem år? 23

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mina kära vänner<3

3. Hur lång är du? 170

4. Vilken är den senaste filmen du sett? frozen tror jag

5. Vem ringde du senast? mamma

6. Vem ringde dig senast? haha mamma 

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Vilken sal?????" av fanny 

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa för att vara social och att ringa när det gäller viktiga och längre saker.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda

10. När såg du senast din mamma? igårkväll

11. Vilken ögonfärg har du? blågröna

12. När vaknade du i dag? 06.45

13. Vilken är din favoritjulsång? "Det strålar en stjärna"

14. Vilken är din favoritplats? mormors sommarstuga tror jag, eller på fotbollsplanen

15. Vilken plats föredrar du minst? vet faktiskt inte

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag tror ingenting, men jag hoppas att jag har bildat familj och flyttat in i någon mysig lägenhet.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Min tavla som var ett troll på, väldigt läskig.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Säkert när sara sa något roligt, eller igår när min bror va rolig xD

19. Hur stor är din säng? 120 bred

20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar, macbook

21. Sover du med eller utan kläder på dig? olika

22. Hur många kuddar har du i sängen? 5

23. Hur många landskap har du bott i? bara östergötland

24. Vilka städer har du bott i? Finspång, ljusfallshammar 

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota

26. Är du social? Oftast ja

27. Vilken är din favoritglass? Twister tror jag

28. Vilken är din favoritefterrätt? chokladmousse

29. Tycker du om kinamat? ja

30. Tycker du om kaffe? Ja

31. Vad dricker du till frukost? Smoothie eller mjölk

32. Sover du på någon särskild sida? Nae, varierar 

33. Kan du spela poker? Nej

34. Tycker du om att mysa/kela? Ja, alltid mysigt 

35. Är du en beroendemänniska? haha va?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja

37. Vill du ha barn? ja!!

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, tyska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope

40. Föredrar du havet eller en bassäng? havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Resor

42. Äger du dyrbara smycken? - det tror jag inte

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Har inget speciellt då jag inte kollar på tv så ofta, men typ top model, paradise hotell? :)

44. Kan du rulla med tungan? Ja

45. Vem är den roligaste människan du känner? Många, men typ sara, Fanny, Ebba 

46. Sover du med gosedjur? Nej

47. Vad har du för ringsignal? Nån för iPhone 

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? hihi ja några 

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Haha min shorta som jag har på mig xD

50. Flirtar du mycket? nja

51. Kan du byta olja på bilen? nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste? Hmm... Typ ondskan förra året men läste aldrig ut den (skoluppgift), haha knappt läst ut en enda bok xD

54. Läser du dagstidningen? Händer 

55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej

56. Dansar du i bilen? Haha har hänt 

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Typ rix fm eller något 

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ?

59. När var du i kyrkan senast? Ebbas julavslutning tror jag

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Sabina helt klart <3

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 2-3 nätter

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Typ Johan 

63. Vad lyssnar du på just nu? Massa som dampar i skolan 

64. Har du varit med i tidningen? Ja, många ggr 

65. Vad är det konstigaste du ätit? Vet inte 

66. Vem såg dig naken senast? Dedu ;)

67. Vad är det för färg på din tandborste? Blå

68. Hur imponerar man på dig? vet ej

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ingen 

70. Har du någon piercing? öronen

71. Din största vinst? Vet inte 

72. Civilstånd? Singel

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, instagram, bloggar

74. Är du fåfäng? ?

75. Ångrar du någonting du gjort? ja

76. Hur gammal är din pappa? Vet faktiskt inte...

77. Vilket är ditt drömjobb? Finns massa, men typ advokat 

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? absolut

79. Vad har du haft för husdjur? Bara katter

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag biter på naglarna, jag har magproblem, jag har ingen kontakt med min pappa

81. Svär du ofta? Jao

82. Sverige när det är som bäst? sommaren 

83. Kan du åka slalom? Nope

84. Vad har du ätit idag? Frukost: yoghurt med kvarg, russin och müsli.
Lunch: sallad

85. Vad har du för utbildning? grundskola och höga samhällsutbildningen

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Mina ben typ

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Magen 

88. Vilken är din bästa egenskap? positiv och glad 

89. Vilken är din sämsta egenskap? lätt irriterad, sur 

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? ingen 

91. Saknar du någon? Ja

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Haha ja?

93. Vad gör dig ledsen? Krig, när någon sviker, när nån går bakom min rygg å massa

94. Vad gör dig glad? vänner, ja en del

95. Har du varit gift eller förlovad? nej

96. Vad ska du göra i helgen? Ta det lugnt, kanske plugga, träna 

97. Vad är det knasigaste du gjort? mycket, haha! Idag exempelvis när jag skämde ut mig xD

98. Vad har du för laster? ?

99. Vem är din förebild? Min kusin veronica <3

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Ha svenska och lyssna på musik 
 
 

Taggad

Suttit och snackat skit i ett par timmar med min kära bror, nu taggar jag 1,5 timmes fotbollsträning med grymma lotorp :D



Skum dag

Vaknade av klockan 06.00 och var skapligt pigg vilket är väldigt sällsynt för min del på morgonen när klockan ringer. I vilket fall som helst så såg jag en bloggare som hade gjort en frisyr som gjorde väldigt fina lockar. Så jag provade det, då skulle man sova med håret typ ihoprullat på ett sätt som är svårt att förklara. I vilket fall som helst så gjorde jag det och vaknade upp och såg typ ut som ett monster. Mitt hår stod bokstavligt talat åt alla håll som bara gick. Så det var bara att hoppa in i duschen för att få håret någolunda bättre. Slutade i vilket fall som helst att jag satte upp håret i två små söta flätor, kände mig typ som pippi långstrump. hihi ♥
 
Amen gud vad ointressant, detta jag skrivit om är BARA om min tråkiga morgon, haha jag suger på att blogga känner jag. Jaja, skoldagen var för övrigt okej trots att jag kände att jag hellre ville ligga hemma i sängen och tycka synd om mig själv för att jag har haft/har sjukt ont i magen fortfarande. Men jag kände att jag inte orkar missa så mycket i skolan så därför klarade jag av dagen hyffsat. Lunchen gjorde min lycklig, inte bara själva maten men ah vi kommer till det nu. Först blev jag lycklig när jag såg maten för jag var så sjuuuuukt hungrig, det var i alla fall kassler, bakad potatis och någon himla god röra till det. Fanns även paprika, gjorde min dag!! ♥ Det andra som gjorde min lycklig var att jag hade sjukt roligt och trevligt sällskap av Lydia och Sara i matsalen. Haha vi hade så roligt, skämtade, kollade på roliga bilder, snackade massa å ah när hör. Skrattade så att jag hade så sjukt ont i magen och höll på att kissa på mig typ. Jao, skulle egentligen slutat 16.30 med film och tv. Men ingen i min grupp var så motiverad, då inklusive mig också. Vi struntade därför i den lektionen, alla drog hem och här sitter jag i ett klassrum och skriver ett långt inlägg till er, lyssnar på musik, laddar telefonen och skriver lite med Elin och min kära bror Johan. Tänkte väl sisådär spendera min eftermiddag här för att plugga lite åså. Ikväll äre fotbollsträning som gäller för min del.
 
Hoppas inte att detta blogginlägg gjorde er allt för uttråkade alla ni som orkade läsa såhär långt. Puss på er! ♥
Bild från typ förra veckan*

Swedish breakfast




Fanny tycker/tänker - smink

Tänkte starta en ny grej som jag kommer att kalla för något i form av "Fanny tycker/tänker". Jag hoppas att ni gillar detta och vill se mer olika kategorier av detta!
 
Som det står i rubriken så tänker jag idag tycka till och skriva vad jag tycker och tänker om smink. Om jag börjar och tar allt helt från början. Jag började ha smink i skolan, liksom till vardags när jag gick i sjuan/åttan. Innan dess hade jag bara på lite ögonskugga, puder eller lite glitter när jag var på skoldiscon eller sminkade mig hemma på skoj med vänner eller med min lillasyster. Jag minns att jag tjatade något förskräckligt på mamma att jag ville ha smink redan i femman/sexan men hon sa nej. Jag är glad att jag lyssnade på henne och verkligen följde det hon sa. För de som hade i smink i den åldern, några av mina kompisar (nämner inga namn), det såg i alla fall sjukt överdrivet ut att ha smink i den åldern. Jag trodde ärligt att det skulle bli till det bättre och att minimiåldern skulle höjas. 
Smink gör så mycket och kan få en att se så mycket annorlunda ut än hur man ser ut i verkligheten. Man ska kunna stå för vem man är och våga visa sitt inre jag. Jag säger absolut ingenting om att dölja fall man har finnar/pormaskar i ansiktet. Men att dränka sig i allt detta smink är inte bra, det påverkar och kan för många leda till att de får den där hyn med finnar och pormaskar istället. Så tänk på både som barn hur du sminkar dig och som förälder hur du låter ditt barn sminka sig.
 
Idag har det gått tvärtemot än vad jag velat och trott, tjejer redan i tvåan, trean går omkring med mängder av smink. Jag tycker att det är helt sjukt att det faktiskt är så. Att deras föräldrar inte protesterar och säger åt deras barn. Okej fine om man går i sexan och har lite mascara, men att gå i trean och sminka sig med orange fondation, puder, concealer, ögonskugga, kajal, eyeliner, massvis med mascara som klumpar sig över hela ögonfransarna, att ha smalt noppade och målade ögonbryn. Ah jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag tycker att det är helt sanslöst att det är såhär. Jag känner att om jag vore förälder till något av alla dessa små barn så skulle jag deffinitivt försöka sätta stopp för detta. 
 
Det var lite om mina tankar inom ämnet smink, jag hoppas ni gilladeinlägget och är intresserade av fler liknande inlägg med andra ämnen. Skriv jättegärna förslag på vad jag skulle kunna skriva om här nedan så är nu supersnälla. För jag känner verkligen att jag behöver ha lite inspiration med nya sorts inlägg till bloggen :)
 
 
 

Haha, se upp på lördag ;)

 

Är jag konstig?

Ja, är jag konstig när jag säger att jag tycker att hockeyspelaren Erik Karlsson och idolvinnaren Kevin Walker är lika?! :p
Båda är ju iaf snygga :D
 
 

Emmas 18årsfest :D

Ja den va galet rolig, många fina människor där och jag hade en mycket trevlig kväll! :D bjuder på ett fint collage med lite bilder från kvällen :)




Detta berörde mig <3

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus