Hatar rubriker..?!

Rätt chill dag. Det roligaste som hände var när vi filmade lite på våran skräckfilm. HAHAHAHAH Emma blev inlåst i hissen!! Jag typ dog, sorry Emma men det var bara underhållande :D lite bilder :)




All at once

Underbar dag med värme, vänner och shorts. Skrattat, haft hål med gramma, haft rätt chilla lektioner, lyssnat på musik, umgåtts med världen bästa vänner. Ja vad mer behövs? Perfekt dag helt enkelt. Ska man se något negativt med dagen så är det väl mina blåsor på fötterna som blev efter fotbollsmatchen i söndags. Har i stort sätt haltat omkring med skor, utan skor, med skor om vartannat. 




Staden med darling<3

Blev stan idag med min fina. Min plan var att BARA köpa ett par jeans, dock åkte det även ner två toppar i påsen också. Inget jag är missnöjd alls med så det finns inte mycket jag klagar på. Även ett par ballerinaskor följer med hem. Skönt att ha införskaffat sig lite nya sommarplagg! 
Nu är vi påväg hem till Malin där vi ska spendera eftermiddagen i solen och ikväll umgås med Elin, sara och Fanny. Blir lite grillning, spela spel och prata åsådär. Blir mysigt! :)





En underbar fredag!

Extremt bra dag som sista lektion med idrott. Haha vi körde military fitness. Va ute å gjorde typ armhävningar, situps å sånna övningar fast ute. Rätt kul. Och vi tjejerna sminkade oss lite likt militärer också, hehehe! :D
Nu är vi snart framme i Söderköping för att kolla när laget spelar match. Hoppas på vinst såklart! Sen slaggar hos Malin hela helgen. Hörs :)





Hemmadag

Idag var en äkta hemmadag. Vaknade med magont, därför stannade jag hemma från skolan. Dock försvann det rätt snabbt, men ah ändå skönt att vara hemma med tanke på att jag skulle haft 3 lektioner och en blev inställd. Så på ledarskapen hade så hade dom inte gjort nånting alls, samhällen blev inställd å på naturen fick dom bara tillbaka proven. Kändes då rätt bra att ligga i solen typ hela dagen istället för att vara i skolan :)
Blev en del resultat faktiskt :)

Dock ganska röd, men det blir snart en fin brun färg!


love you girls! ♥

Tänkte visa lite bilder som togs med grammas systemkamera under gårdagen som vi spenderade i slottsparken. Bilderna är lånade från grammas blogg, för att hitta den klicka hääär
 
 
 
 
 
 
 

Underbar dag

Ännu en dag med strålande väder. Hade 3 korta lektioner å slutade 12.50. Blev lunch i slottsparken med tjejerna. Där tillbringade vi några timmar tillsammans i solen med fika, lunch, snack å lite fotande. Lånar bilder nedan från grammas blogg :)



Evig lycka

Vilken underbar första dag efter lovet. Mysigt med tjejerna. Rätt lång dag, sedan teori på körskolan som alltid levererar lika mycket med tjejerna! Sen en mysig promenix ute i det underbara vädret :)



Fin solnedgång




Slutkörd

Det är bara förnamnet. Orkar inte skriva mycket mer än att det har varit ännu en bra dag :)




Dag 3 i elmia

Nu är vi inne på dag 3. Igårkväll va det lite drifting som vi kollade på vilket var roligt. Nu ska vi snart börja jobba för idag, 10.00 öppnar det och då är vi igång som vanligt! :D





Första dagen avklarad

Helt slut i ben och fötter efter första dagen. Men nu är det slutjobbat för idag. Tjänat 500:- vilket känns mycket skönt! 



Haha sötisen!

Haha lillsyrran somnade i husbilen :D



Barnvakt - mitt nya jobb!

Åh det är så underbart att vara barnvakt till melwintösen. Han är så go å gullig så det finns inte! :D har under förmiddagen varit i stan där jag till mig köpte ett par jeans och en tygpåse. Kommer upp bilder något annat tillfälle. Melwin har varit så snäll å gullig så han var värd ett typ gevär från leksaksbutiken. Det fick han och blev helnöjd. Nu sitter vi på bussen till Finspång och gullisen har somnat :D




Söt som socker <3

Varit barnvakt åt denna gulliga kille hela eftermiddagen. Har varit mysigt att få spendera massa tid med honom. Ja nu under säkert ni vad han heter, och ja han har faktiskt ett namn - melwin. Världens gulligaste melwin! <3 sover här hos honom inatt, och imorgon tror jag att vi drar till stan och vandrar runt lite :)

"Är du trött melwin? Ska du gå och lägga dig?"
"Nej jag vilar bara ögonen lite"
Sååå söt :D


Brunch med tjejerna!

Åh vilken extremt mysig dag det har varit hittills! Vaknade upp hemma hos Fanny och lyssnade på den svenska björnstammens nya album som jag pratade om igår. Asso helt besatt, så sjukt sjukt bra!!!!! :D sedan runt 11 drog vi iväg till lotorp för att fixa brunch med tjejerna. Vi skar upp kiwi, ananas, vindruvor, apelsin och sedan fanns även nutella, hallon, blåbär, amerikanska pannkakor, äggröra och såå mycket mer! Galet gott, matkoma efteråt kan jag loooooova er! Här kommer lite bilder :)





hos gramma<3

Här ligger jag i Fannys säng med hennes dator i mitt knä. Lyssnar på svenska björnstammens nya album som finns ute på spotify för er som inte vet det. Sök på björnstammen fast baklänges så kommer det upp. Väldigt bra måste jag nämna!! :)
Har spenderat min eftermiddag och nu kväll här hos gram, slaggar här över natten och för imorgon blir det brunch med tjejerna, ska bli mysigt att träffa alla! :D Ja jag har påsklov fall jag inte nämnt det :) Under eftermiddagen har jag och gram gått en promenad, pratat massor, handlat, kollat på film och gått en sväng med sötaste hunden ever - Milton. Ska väl ligga och prata några timmar och sen sova, ska bli mysigt!! :)
Lånade tre gulliga bilder från grammens dator :D <3
 
 
 
 

Och där var helgen slut

Ja den här helgen har med en sammanfattning varit grym och helt fantastisk! Började med skolfest, fortsatte med fotbollsläger under lördagen, sedan firande för melwin, sedan på söndagen fortsatt fotbollsläger som bestod av lite städning, lite lekar och träning såklart. Mycket roligt! :) sen under eftermiddagen umgåtts med Fanny i nån timme. Vi mötte sedan upp Emma n, Emma F och Elin som vi tog en middag på Perfect tillsammans med. Mycket mysigt att prata igenom festen åsådär i fredags. Nu avslutar jag helgen med lite mys med syrran vid tvn :)







Amen ja en rubrik?

Haft en underbar dag för att vara en dagenefterskolfest dag måste jag säga. Somnade närmre halv 4 inatt och vaknade till den underbara (NOT TODAY) Malin imorse. Drog mig mot fotbollsläger dag 1 med mitt fablag. Tog lagfoto, spelade internmatch, och ah körde lite olika roliga övningar mellan 9-15. Mycket bra dag! Sedan drog jag hem till kusinvitamin Jenny och hennes fabulöst, underbara, extremt gulliga och bästa pöööjk melwin som fyllde hela 6 år den 10onde april vilket vi idag firade. Jag hade köpt 2 filmer som han blev glad över och sedan fixat ett collage på han och mig som jag typ plastat in. Han blev helnöjd :D när jag skulle dra sen så ville han inte släppa mig den där supergulliga ungen. So sweet!! :D<3 planerade in att jag ska vara barnvakt åt honom på tisdag också, längtar ihjäl mig :D
Kvällen har jag spenderar hos mormor, mysigt :)





Skolfesten!

Jag är så lycklig som har dom helt klart bästa vännerna som finns! Ni göra mina dagar underbara, tack söta ni! <3
Med de grymma vännerna inledde vi förfest hos Elin med en del dricka, musik, dans, snack och skoj. Runt typ 22.30 drog vi vidare till en som heter Thomas och festade lite. Blev bjuden på någon asgod grej som smakade kanelbulle. Det va typ någon han hade i och sen mjölk, så grymt gott så vet ni vad det är så kommentera så är ni svingulliga!! :)
Inne på Hugos blev det några cider i baren, hänga med massa folk som man inte träffar allt för ofta, dansa med vännerna åså även Melker å Kalle som va där. Grymt rolig kväll!! :D






Gjorde min dag <3

Hejhåå!! Dagen var skapligt chill, avslutandes med att jag spenderade ca 1 timme med bästa Emma. Vi pratade åsådär, skönt :) sen köpte jag mig en ben and jerrys med frozen yoghurt som är sjukt goooood!! :D




Brist på rubriknamn

Jamen tja alla mina fina läsare! :) min dag började med att jag försov mig så att jag missade första bussen till Finspång. Därför kom jag 1 timme sent. Skönt ändå, så jag började därför med hål på 2 timmar - körde dunken med mina underbara vänner. Hihi fjantiga vi kommer alltid vara såååå vi :D<3 sedan tyska, lunch, religion och sen spelade vi in en bit på skräckfilmen. Kul! :) sen va jag på teori med brudarna också, gillar den tisdagseftermiddagen :D 

Smakade också den nya lokan idag, den får 3/5 kakor :)


Elins födelsedag!

Får gratulera min fina vän Elin på hennes 18årsdag, grattiissss! :D<3



Nyklippt

Som ni ser eller ja nu läser så har jag klippt mig idag. Känns skönt att va av med det slitna - ca en halv decimeter är borta. Nöjd å allt, tack Hanna! :)



18årsfest

18årsfesten blev väldigt lyckad, vi blev lite folk - runt 12 tror jag att vi var. Började kvällen med pizza och sen en hel del musik, dans, dricka, popcorn och ah festande helt enkelt. Mycket trevliga människor och ja jag hade en toppenkväll!! :D måste verkligen göras om snart igen, alla dessa fina människor är guldvärda :) 



Bästa fredagen på länge!

Det känns som att jag skriver sådär hela tiden "bästa hit å bästa dit". Men ah det här var faktiskt en grym fredag! :) började 8 med att skriva naturprov. Blev klar till 8.40. Ja sen då? Jo hade hål till 13.00, HELT SJUKT!! Men väldigt trevligt hade jag och Fanny. Va hos henne, snackade, gjorde pannkakor till lunch, snackade, planerade lite åsådär. Mysigt! :) sen hade jag idrott sista lektionen, slutade 15.00. Drog å träffade Becca en stund å nu har jag städat, förberedit tills imorgon då det vankas lite 18årsfest med mina närmsta för att fira mig, Elin och Malin. Ska bli roligt och skönt att bara lämna allt bakom sig under en kväll. Så det ser jag fram emot! :D



Haha lyckat Fanny XD

Så jäkla lyckat att min blomma som jag fick i födelsedagspresent redan har lyckats blivit vissen XD



Grym födelsedag!

Åh jag har haft en så underbar födelsedag idag. Har haft det så roligt, mysigt, bra sällskap och ah - kan inte bli mycket bättre! :) började dagen med att jag blev bjuden på frukost på sängen av bästa syster. Sedan åkte jag bussen till skolan där jag först blev lurad av Elin och Sara att Sara var påväg till lasarettet för att hon hade ont i magen å grejer. Hehe, eller AHH!! Haha blev så sur, fick ju fan panik..
Fick i alla fall en massa kramar av mina underbara vänner, så gulliga dom är! :)<3 hade lite lektioner, och efter lunchen så hade Lydia överraskat med tårta och celsius till lilla mig. Då blev jag rörd kan jag säga, åh så fint det var! :D<3 sedan avslutade vi skoldagen med att filma till skräckfilmen var var väldigt roligt. 
Efter skolan drog jag och några av tjejerna i klassen direkt till körskolan för att gå på en teorikurs vilket jag kommer göra nu i några veckor framöver. Den höll på mellan 16.00-18.00. Rätt chill ändå :) vid 18.30 hade jag sedan bestämt en träff med några kompisar vilket var Malin, Elin och Becca som jag åt middag med på Hugos som är en fin resturang i den lilla orten där jag bor. Där äter man gratis när man fyller år är kanske bra att tillägga. Där åt jag som förrätt vitlöksbröd, varmrätt plankstek med oxfilé och som efterrätt citronsorbet med hallonsås. Även min första "riktiga ;)" cider. Väldigt gott! Blev en hel del pratande, skrattande, fnissande och ah väldigt trevliga 2 timmar med mina bästa <3 fick även presenter där av Elin och Becca (Malin ska fira mig en annan dag). Presenten av Becca var en glossybox med innehåll av en ansiktsscrub, bodyscrub, scrubhandkar, parfym och ansiktsmasker. Väldigt fint och jag är helnöjd! :D av Elin fick jag ett kort där det står att hon kommer att bjuda mig på en resa till Stockholm. Kommer bli extremt mysigt! :D nu avslutar jag den här dagen med ett stort leende på läpparna. Kunde inte ha en så mycket bättre 18årsdag än denna. Tack alla inblandade och även alla som skrivit grattis på sms, ringt och grattat mig och även alla fina Facebookvänner som grattat mig. Ni är guldvärda hela högen! :)







18 år!!

Min 18årsdag börjar bra med frukost på sängen från bästa syrran. Nu kör vi, KBK! :D



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus