Grym födelsedag!

Åh jag har haft en så underbar födelsedag idag. Har haft det så roligt, mysigt, bra sällskap och ah - kan inte bli mycket bättre! :) började dagen med att jag blev bjuden på frukost på sängen av bästa syster. Sedan åkte jag bussen till skolan där jag först blev lurad av Elin och Sara att Sara var påväg till lasarettet för att hon hade ont i magen å grejer. Hehe, eller AHH!! Haha blev så sur, fick ju fan panik..
Fick i alla fall en massa kramar av mina underbara vänner, så gulliga dom är! :)<3 hade lite lektioner, och efter lunchen så hade Lydia överraskat med tårta och celsius till lilla mig. Då blev jag rörd kan jag säga, åh så fint det var! :D<3 sedan avslutade vi skoldagen med att filma till skräckfilmen var var väldigt roligt. 
Efter skolan drog jag och några av tjejerna i klassen direkt till körskolan för att gå på en teorikurs vilket jag kommer göra nu i några veckor framöver. Den höll på mellan 16.00-18.00. Rätt chill ändå :) vid 18.30 hade jag sedan bestämt en träff med några kompisar vilket var Malin, Elin och Becca som jag åt middag med på Hugos som är en fin resturang i den lilla orten där jag bor. Där äter man gratis när man fyller år är kanske bra att tillägga. Där åt jag som förrätt vitlöksbröd, varmrätt plankstek med oxfilé och som efterrätt citronsorbet med hallonsås. Även min första "riktiga ;)" cider. Väldigt gott! Blev en hel del pratande, skrattande, fnissande och ah väldigt trevliga 2 timmar med mina bästa <3 fick även presenter där av Elin och Becca (Malin ska fira mig en annan dag). Presenten av Becca var en glossybox med innehåll av en ansiktsscrub, bodyscrub, scrubhandkar, parfym och ansiktsmasker. Väldigt fint och jag är helnöjd! :D av Elin fick jag ett kort där det står att hon kommer att bjuda mig på en resa till Stockholm. Kommer bli extremt mysigt! :D nu avslutar jag den här dagen med ett stort leende på läpparna. Kunde inte ha en så mycket bättre 18årsdag än denna. Tack alla inblandade och även alla som skrivit grattis på sms, ringt och grattat mig och även alla fina Facebookvänner som grattat mig. Ni är guldvärda hela högen! :)Kommentarer


Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus