Save me

En ledig fredag som under förmiddagen spenderades i sängen hos Sebbe. Sen runt halv 2 träffade jag mamma hos frissan och höll henne sällskap fram till 4. Vi hann även med en fika på lottas konditori innan jag höll ett cykelpass 16.30-17.30. Där efter blev det lite styrketräning för min del innan jag drog hem till Sebbe där vi nyss åt tacos. Blir bara en kväll med mys och film. Skönt med helg igen :)
Hahahaha :D


Mysig dejt!

Min överraskningsdejt med Sebbe kunde inte ha blivit bättre. Började med ett restaurangbesök på pappa grappa. Till förrätt delade vi på en slags bricka med lite grönsaker, ostar, korv, skinka.. Sedan till huvudrätt åt jag ceasarsallad och Sebbe åt pizza. Sedan till efterrätt åt jag pannacotta och Sebbe något gott som smakade som kaffe. Efter en mysig stund där drog vi på bio. Filip och Fredriks film "trevligt folk" såg vi på. Lite random film men både rolig och bra. Jag är verkligen nöjd med kvällen och även Sebbe tackade vilket va roligt att han uppskattade min present :)



Happy birthday

Idag fyller min fina pojkvän Sebastian 19 år. Grattis till honom!
Vill börja med att säga att jag är sjukt glad över att ha honom och att han är en väldigt fin människa. Blir en liten surprise från mig till honom ikväll. Berättar mer om den ikväll eller imorgon fall jag kommer ihåg. Älskar dig och grattis på din dag!!<3



The best

Efter en dag i skolan som gick ovanligt snabbt var det sedan innan bestämt att jag, Elin, Malin och Sara skulle ha en liten tjejkväll för att lyxa till det lite. Så vi drog och köpte lite snacks innan vi drog hem till Malin och fikade, fixade käk, spelade spel och snackade flera timmar i streck. Så extremt mysigt kvalitetstid med bästa tjejerna!! Behövdes verkligen såhär mitt i veckan :)




Workout!

Blev ett skönt gympass idag innan jag chillade hos Sebbe en stund innan det var dags för mageryggpass. Även hunnit träffat kusinen lina för en liten dejt hemma hos henne. Mysigt värre!



Några dagar sen

Hej alla! Inte riktigt haft motivationen till att blogga nu under ett par dagar så la bara bloggen åt sidan ett tag. Nu är jag i alla fall tillbaka. Hade en bra helg som inleddes med en hemmakväll med familjen i fredags och sedan upp tidigt på lördagen för att hålla mina förmiddagspass. Där efter drog jag till Sebbe. Vi segade å tog det lugnt hela dagen. På söndagen drog vi till badhuset bland alla människor och lekte lite. Haha barn på nytt typ :D måndagen i skolan börjar gå mot sitt slut. Har tyska just nu som slutar 16.00. Ska då hem till Sebbe och vänta tills han tränat klart, då ska vi dra hem till mig över natten. 
--------------------
Igår hade vi lite kul vid paint, Hahaha ni ser här nedanför!




Dagarna rullar

Känns verkligen som att det va fredag typ igår, men nej det är idag IGEN! Min "lediga" fredag spenderades under förmiddagen i sängen framför prison break och några avbrott med körkortsplugg. På eftermiddagen tog jag mig ner till aktiv för ett styrkepass på egen hand innan jag höll ett after work cykelpass. Var i stort sätt fullt vilket alltid är kul men samtidigt nervöst. Fick massor positiv respons och åsikter om passet, verkligen jättekul!! Nu ska jag hem och duscha innan det blir en kväll i soffan med familjen.



Att vara eller att inte vara

Kort dag i skolan idag. Hade endast en lektion mellan 8.00-9.15. Fram till lunch chillade jag med mina vänner i sofforna på skolan. Internet var trasigt i hela kommunen tydligen så blev mysiga timmar med massa snack istället. Kom hem runt 1, började med att plugga lite körkortsteori och värvade det med ett avsnitt av prison break. När Ebba kom hem drog vi ut i snön en stund, mysigt med all snö som har kommit men ändå inte.. Aja whatever, blir nog lite mer plugg värvat med serie under kvällen. Ledig från skolan imorgon så hamnar nog på gymmet i några timmar både träning och jobb!




Den där måndagen..

Då var den där kära måndagen äntligen över. Mådde inget bra alls igår när jag kom hem så bestämde mig för att vara hemma idag. Hellre att jag var hemma idag och vilade upp mig inför passet som jag ska hålla imorgon kände jag. Drog senare under dagen till Sebbe för lite sällskap, mysigt värre! Vi ska nog snart ut på en liten promenix innan i alla fall jag tänker landa i sängen. Puss!



Runaway

Efter en lång natt med Malin som avrundades runt 3 inatt var det bara att pallra sig upp vid halv 9 för att tagga till till mina pass mellan 10-11. Först magerygg och sen cykel. Båda passen kändes bra. Där efter tränade vi lite innan vi gick hem till Malin och fixade bananpannkakor till lunch och chillade efter det. Drog mig framåt eftermiddagen till Sebbe, snabbt efter att jag kommer drog jag, Sebbe, Svensson och Sara ut i skogen och sköt med Sebbe å Svenssons softairgun. Mycket roligt trots kallt! Nyss hemkommen från en långpromenad med Sebbe, hans mamma, hennes kompis och hundarna. Blir väl snart att mysa i sängen framför en film.




Överraskningsfirande

Fredag = ledig. Vaknade upp hos Sebbe och kände mig utvilad. Drog för att överraska ett litet firande för Lydia. Jag, Elin och Malin drog hem till Malin för att fixa ihop en pannkakstårta och lite god frukt till den. Medans Fanny med hjälp av ögonbindel tog Lydia från skolan hem till Malin där hela tjejgänget tillslut var samlade. Hon blev riktigt överraskad, roligt och trevligt hade vi. Där efter blev det en spontan trip till Norrköping med Malin, Sara, Fanny och Emma. Fanny bokade tatueringstid och Malin kollade runt på lite priser. Va inte i stan så jättelänge  men vi hann med en snabbis till donken. Som jag och Malin hade planerat sedan tidigare skulle vi sova över ikväll så vi har kollat på tv, snackat och chillat. Ska väl snart sova för vi ska upp imorgon när jag ska hålla pass klockan 10-11. :)







Ensam utan dig

Dagarna bara tickar på, tiden går så fort, redan onsdag imorgon. Skönt med bara två dagar kvar i skolan med tanke på att jag är ledig på fredagar. Hade bara en lektion idag mellan 12.40-13.30. Skönt att sluta tidigt så att jag kunde dra hem och ta det lugnt en stund innan jag tog nästa buss till Finspång för att träna lite och sedan hålla ett mageryggpass. Gick betydligt mycket bättre nu än de förra gångerna. Nu är jag återigen påväg hem för att ställa mig i en varm dusch och där efter hamna i sängen troligtvis :)



Nytt beroende

Jag har kommit in i ett nytt beroende, prison break. Så för er som inte sett den serien, BÖRJA KOLLA NU! Ja, jag har spenderat hela eftermiddagen / kvällen i sängen framför den underbara serien. Nu säger jag godnatt!




Kan jag få ett vittne?

Fredag som på beställning, underbart! Mitt nya schema för den sista terminen har börjat = lediga fredagar fram till studenten. För jäkla härligt! Så idag började jag dagen med en liten sovmorgon till halv 10, tog mig sedan till gymmet där jag höll ett cykelpass för Siemens i 45 minuter. Riktigt skönt och härligt! Har efter det kört lite intervaller på bandet, mage, armar och nu varvar jag ner på cykeln. Skön dag! Den fortsätter med att jag drar hem för att packa om väskan med bikini och handduk. Blir att relaxa i badhuset ikväll med Sebbe innan det serveras tacos hemma hos de, ska bli mysigt! :)
Bjuder på en bild från gårdagens pass!


What's wrong with you

Torsdag den 9onde januari 2015, första skoldagen efter ett långt, härligt och oförglömligt lov. Va inte så segt att vakna med tanke på att jag vaknade i sebbes famn, det va dock segare till steget att ta sig upp. Skulle haft två lektioner idag men slapp den ena vilket resulterade att jag slutade redan 9.15. Satt ändå kvar å åt i skolan. Hemma har jag tagit det lugnt, kollat på film, druckit redbull och ätit passionsfrukt. Precis så första dagen i skolan ska se ut. Ska vila upp mig inför att hålla ett magerygg pass ikväll och där efter hamnar jag nog hos Sebbe. Ledig från skolan imorgon och alla kommande fredagar fram tills jag tar studenten. Därför blir det istället ett seniorcykelpass imorgon!

Just det, jag klippte mig igår. Några centimeter bort, nöjd!


Nytt rum

Idag inredde jag mitt rum med en ny säng och lite ommöblering. Eller ja en hel del ommöblering. Rikigt nöjd med nya sängen som står i mitt rum nu. Blev för övrigt riktig bra i rummet, väldigt nöjd! Annars har jag och Sebbe kollat på film och myst. Tänkte visa er lite bilder på rummet.







Other ways

Dagen spenderades i Linköping med Sebbe, Ebba, Ebba och Klasse. Vi åkte skridskor och sedan runt 16 tog jag och Sebbe pendeln till Norrköping där vi blev upphämtade. Vi drog då vidare till hans mormor och morfar där vi åt bland annat kalkon. Mycket trevligt!! Hamnade just i sängen. Han spelar och jag chillar i hopp om att bli av med mag och huvudvärken.. Puss på er!




What you know

Idag drog jag, Sebbe och Ebba till Klasse, Lars och Ebba för en liten sleepover tills imorgon. Fick de sista julklapparna som var lite godis och ett par svarta vans. Mina nya favvisar!! Vi åt även där och har spelat spel hela kvällen. Godnatt världen :)




Välkommen 2015

Igår, eller ja förra året firade vi in det nya året. Startade kvällen med tjejmiddag hos Fanny med tjejerna. Till förrätt serverades vitlöksbröd och thatziki, varmrätt fläskfilé, potatisgratäng och pepparsås och till efterrätt kladdkaka med grädde. Där efter blev det lite kort tagna, spelade sällskapsspel och umgicks. Runt halv 12 drog vi vidare till Fredrik där festen började. Massor med folk, bland annat Sebbe. Kan året starta bättre än att jag får inviga det med mina närmsta vänner och pojkvän samtidigt? Svaret är nej! Blev så sent som runt 4-5 imorse innan vi kom hem. Det resulterar till att vi sov till 14.30, kändes så himla konstigt att vakna och se att klockan var halv tre på eftermiddagen. 

Jag hade i alla fall en bra nyårsafton och nu lägger jag 2014 bakom mig och ser fram emot 2015 som nu har börjat. Gott nytt år på er!







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus