Like I can

Blev en härlig utgång igår som va både planerad men samtidigt spontan för att jag i stort sätt bestämt mig för att inte gå men gjorde det sen i sista stund i alla fall. Förfestade med Julia, Fanny och Elin hemma hos Julia. Riktigt rolig förfest, en av de bättre och även på Hugos hade jag riktigt roligt. Med tanke på att jag skulle upp å hålla pass idag 10-11 drog jag och Sebbe redan vid halv 1 för att komma hem något tidigare. Härlig utgång med kul folk! Idag har jag somsagt hållit pass och förövrigt bara chillat för att jag är trött. Blir kanske mello ikväll, annars blir det väl någon film I guess. Ha det bra!!
Lyckades ta en vårbild när jag stod i solen, älskade vår, välkommen!!


Ny flyttar vi hem

Dagarna/veckorna i lägenheten är nu över. Jag har haft det roligt och det har varit kul och skönt att bo i en lägenhet med den man älskar och fått känna på hur det är. Kommer kännas riktigt konstigt nu när vi inte kommer att vakna upp brevid varandra varje morgon och spendera såhär sjukt mycket tid tillsammans. Samtidigt skönt att komma hem och komma igång med de gamla rutinerna igen. Ska snart till lägenheten och hämta de sista grejerna. En sammanfattning av att ha bott i lägenheten är att det har varit roligt, mysigt, annorlunda och väldigt lärorikt!



Fannys lov

Söndag, och lovet har tagit sig mot sitt slut. Tänkte bara sammanfatta och berätta lite vad jag har gjort under lovet. Jag och Sebbe har bott och bor fortfarande fram till onsdag i min kusins lägenhet och är kattvakt där. Har med tanke på att vi bor här spenderat hela lovet med underbara Sebbe, vi har haft en underbar vecka tillsammans! <3 där emellan har jag även haft filmkväll med tjejerna, varit med om min första utgång på en onsdag, tränat varje dag förutom i fredags, sovit en hel del, lagat mat varje dag, firat en alldeles underbar alla<3dag med Sebbe då jag fick semla, halsband, underkläder, rosor och en fantastiskt dag tillsammans med honom såklart! Vi har även sett massor med filmer som jag kan bocka av i min filmlista. Nu är tyvärr lovet slut.. Ett av de bästa loven i hela mitt liv, jag är ärlig! :)



Love me like you do

De senaste dagarna har spenderats till största del i lägenheten med Sebbe. Idag blev det en trip till stan för att han skulle klippa sig, liten shoppingrunda och en fika på det. Tacos och filmmys ikväll! :)
Halsbandet som jag fick av älskling på alla<3dag :D


Onsdagsklubben!

Igår blev det lite spontant bestämt att vi skulle in till Onsdagsklubben i stan på Hugos för en liten utgång. Jag, Elin, Malin, Hedda och våran chaufför va Sara. Riktigt rolig igång i stan, första utgången i stan dessutom!! :) det bästa va ju när vi avslutade kvällen med donken, loooove!!!




I need you here with me

Kära måndag, väldigt skönt att kunna vakna på en måndag och inse att det faktiskt är lov, underbar känsla!! Spenderade större delen av dagen i lägenheten i sängen med Sebbe. Mysigt! Nu är jag med tjejerna, vi har en liten tjejkväll. Tyvärr blev inte filmvalet som bestämt så jag sitter mest med mobilen istället för att jag inte är intresserad av filmen. Haha, snarare en mobilkväll för min del :p 



Min alla<3dag

Jag har alltid tänkt att alla<3dag inte är en så stor och speciell dag, dock hade jag fel. Startade dagen med att hålla två pass imorse med mycket kärlek och glädje, bra start på dagen! Där efter kom jag tillbaka till lägenheten som alltså jag och Sebbe ska sova i ungefär två veckor framöver för att vara kattvakt till min kusins katter. Sebbe hade då varit och köpt semlor, en bukett rosor som en liten surprise, söt som fan är han! Han hade även köpt lite underkläder och ett halsband. Så himla gulligt av han, är himla glad över att jag har honom! <3 avslutar kvällen med lite tacos och mys i soffan :)




Nu tar Fanny lov

Hejsan! Inte haft något att blogga om under veckan, därför jag avstått ett par dagar. Nu tar jag lov med tanke på mina lediga fredagar och för att det är sportlov nästa vecka, skönt! Kommer spendera mitt liv med pojkvän, vänner, träning och framförallt i min kusins lägenhet för att vara kattvakt. Ser fram emot det här lovet, att kunna få chilla och vila. 



What a did for love

Hade en toppenkväll igår med lite party. Hade lite förfest med pizza åsådär med tjejerna innan och där efter vare hemmafest hos Sebbe som gällde. Var en hel del folk men var trevligt ändå. Har idag i stort sätt bara sovit hela dagen innan det vid 18.30 var dags för personalmöte. Nu är jag tillbaka hos Sebbe igen och tänkte slagga där ännu en natt.



Kvalitetstid med bästis!<3

Haft en underbar fredag. Om någon skulle ha missat det trots att jag skrivit det varje fredag i många veckor så är jag ledig på fredagar. Vaknade först upp när Sebbe skulle dra till skolan och somnade där efter om och vaknade vid halv 10 av att Malin ringde. Vi hade planerna på att dra och träna och där efter baka litegrann. Blev upphämtad av henne vid ungefär 12. Vi drog då till viberga och inhandlade lite saker och kollade runt lite. Vi båda kände oss sega i både huvudet och kroppen så vi bestämde oss för att ta en fika på Lindahls istället. Vi delade på en semla och macka och jag tog även en Chailatte. Riktigt mysigt med en fikadejt! Där efter blev det bullbak hos Malin. Senare kom även Sara och hon och jag ska snart dra till Elin för en tjejmiddag med några kompisar och fira att Elin fyllt 19 år! :)





Miracles

Idag har varit en både bra och dålig dag. Det bra har varit att dagen har varit chill, att jag fått träffat Sebbe och att jag även sover där. Det bästa av allt, BOKAT RESA TILL LONDON!! Ja ni läste rätt, jag, Elin, Sara och Malin ska till London under Kristi himmelfärd. Så jäkla underbart! Det dåliga med dagen är att jag haft sån fruktansvärd huvudvärk hela dagen.. Den är försvunnen nu iaf vilket är huvudsaken! :)
Muskler ;))


Vem är bäst? - du!

Hej! Mina dagar verkligen flyter på. Fick häromdan reda på att min tyskalärare kommer att vara borta på våra lektioner tills efter sportlovet. Så kommer tills dess ha väldigt korta dagar i skolan. Så himla skönt! Har därför fokuserar på träningen den här veckan. Nu jäklar ska jag ligga i! Idag var veckans hittills bästa träningspass för min del. Körde mage, rygg, axlar och rumpa. Kändes riktigt bra! Imorgon tar jag nya tag :)



Save this day forever

Helluuuu! Idag har varit en riktigt bra dag och kommer väl fortsätta att vara det också så gott som jag vet. Med tanke på att jag inte hade lektion fören 12.40 idag så hann jag med mycket. Ställde klockan på 7.30, tog bussen till Finspång och tränade mellan 9-10.15 ungefär. Där efter tog jag en lång dusch innan jag träffade Becca på viberga. Vi hade bokat in en fikadejt idag. Skickade ett varsitt semlogram till varandra och tog även en Chailatte. Mysigt värre att äntligen få träffa min saknade Becca igen! Nu sitter jag i skolan och ser på film på svensklektionen. När jag slutar 14.00 ska jag dra till Sebbe och spendera min eftermiddag med honom. Blir mysigt, en riktigt bra dag!!




Förvirrad i mig själv

Ännu en helg är förbi, längtar redan till nästa. Veckan är i stort sätt planerad fullt ut, känns både bra och dåligt. Mest bra! Blir fokus på träning den här veckan innan den avslutas med fest! :D



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus