Det blir som det blir

Hej! Lite seg uppdatering, men äsch! Idag va en himla bra dag, hade sovmorgon till 12.40. Så hade endast en lektion idag. Haha bästa och roligaste svenskalektionen på väldigt länge!! Detta hände:
Jag va å letade efter en lärare som heter Kaisa och letade överallt typ. Jag gick jag in i hennes arbetsrum åså satt två andra lärare där, Göran och Micke. Jag bah "vart fan är Kaisa?" Å de bah helt random "vad rimmar Kaisa på?"
Jag bah "eh, bajsa"? Åså dog de av garv. Sen kom jag till grupprummet där Malin, sara och Elin satt och berättade om och vi garvade till döds!! sen så kom Kaisa helt random in i grupprummet å jag bah "jag har letat efter dig överallt!!" Å då bröt Sara ihop i garv för att hon kom och tänka på det där med Kaisa bajsa. Å jag bah "käften Sara!!" Och försökte bete mig som folk och bara glömma det där. Men sen när hon suttit där ett tag och hjälpt mig med det jag behövde hjälp så utbrast även jag i ett skrattattack och va tvungen att berätta för Kaisa och hon skrattade också. Sen så berättade hon att hon har ju hetat Kaisa i 26 år och är van vid det där. Åså berättade hon om när hon gick i skolan och hade en kompis som hette Moa och som alla sa typ "Moa gå på toa, men det går inte för där sitter redan Kaisa". Sen gick Kaisa ut från grupprummet och vi skrattade tills vi tjöt. Bara rann tårar från mina ögon och jag va helt illröd i ansiktet. Precis då kommer det in en lärare med en klass efter sig när vi sitter där och asgarvar och jag samtidigt som jag skrattar ihjäl mig försöker jag säga "ska ni va här" å asso jag skrattar ännu mer och bryter seriöst ihop!!!  roligaste som hänt i hela mitt liv på riktigt!! Så fort jag tänker på det så skrattar jag fortfarande åt det!

Haha ja detta va händelsen, kanske är svår att leva sig in i, men sjukt vad roligt det var!!!
-------------------------------------
Sedan har jag tränat kondition och även på mitt pass med Elin och även haft lite eftermiddagsmys med Emma och Fanny. Sjukt mysigt!!

Bjuder på två gamla bilder på lilla mig som Mats hittade idag :DKommentarer


Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus