ÅH!! Lycklig!!




A sky full of stars

Haft en trevlig dag som spenderats i största del med veronica på finspongamarken. Gick några varv och kollade, träffade mängder av folk att snacka med. Senare kom även sara åså träffade vi lite andra folk. Det låter säkert inte alls likt mig, men jag köpte faktist ingenting. Nöjd med dagen iaf! Nu är jag och familjen påväg till Eskilstuna där det väntas drifting under morgondagen :)
Haha elin och Hedda som jobbade å delade ut reklamblad :D

All of me

Underbart med ledighet! Gårdagen spenderades först i skolan, sen några timmar hos sara innan vi begav oss för att kolla på laget när de spelade match. slutade tyvärr 0-0... Somnade sen skapligt hos sara å gick upp runt 9, medans sara bara sover å sover... Så jäkla tråkig!!!
Sen blir match :)



04.35

Helt jävla sjukt att jag är vaken... Magont från helvetet...



När man hettar över

Ja då hamnar man i frysen..



Supernova

Kvällen blev lyckad! Lite häng åsådär med trevliga människor. Kom hem runt 2 tror jag. Somnade gott och vaknade upp till den fruktansvärda väckarklockan 8.50. Då vare bara att ta sig i kragen och gå upp. Jobbade mellan 10-15 som röstmottagare i en skola i närheten där jag bor. Det är ju europaval idag för er som inte vet. Lättförtjänta pengar måste jag säga! Ska tillbaka dit ikväll när rösterna ska räknas också :)




Lovely friday

Började dagen med en naturlektion mellan 8-10. Sedan hål med Fanny som spenderades vid sjön för att sola och ännu mer sola. Senare kom även resten av tjejerna, väldigt trevligt! Fått en hel del färg vilket känns tiptop!! :D sedan en idrottslektion med betygssnack - får antingen ett B eller A i slutbetyg vilket jag är nöjd med. 
Spenderade även eftermiddagen/kvällen i solskenet vid bönnern med Emma. Mysigt med en del tjejsnack. Nu har jag precis ätit med Malins familj. Ska snart ta moppen hemåt :)








Lovely day dag 3

Underbar sommarvärme ute ännu en dag. Så himla skönt!!! Haft klänning idag, kändes så bra att kunna ha det i värmen. Rätt chill dag med långt hål och har även fått ännu en redovisning avklarad :)
Blev även en moppetur med Fanny under hålet, lite fika på det. Och en moppetur med syrran när jag kom hem och vi är fortfarande inte hemma. Hon badar :)






Om du bara visste

Underbar dag idag igen. Slutade 1 och spenderade eftermiddagen i solen. En aning varmt men också skönt :) vid 7 var jag på att möte med lite information inför söndag då jag ska jobba som röstmottagare inom valet. Det ska bli kul!






Do it again

Mysiga samtal med bästiie gör mig lycklig efter en lång dag i skolan med mycket att tänka på...



Ibland saknar jag det

Fick mig en tankeställare nyss, saknar fan mitt blonda hår ibland asso!! Vad tycker ni? :)




Se på mig nu

Ännu en helg som bara flugit iväg. Började med lite festligheter med fina människor och avslutades med folkrace med andra fina människor. Igår förtärde vi lite dricka, käkade grillat och umgicks med diverse folk. Mycket trevligt! Idag har jag suttit uppe på dunteberget och solat samtidigt som jag har kollat på folkrace större del av dagen :)




Sommaren är här

Det har varit underbar värme nu i två dagar. Det gör mig så otroligt glad och lycklig!
Igår blev det lite festligheter mer brudarna och lite andra trevliga människor. Vi hängde vid bönners där vi snackade, umgicks, drack lite å hade det allmänt trevligt. Kom hem till Elin så sent som vid ca 2. Grymt värd kväll! Idag blev det en dag i Igelfors med motordag. Solat i mängder också. Nu drar vi vidare till Motala där det väntas folkrace ikväll :)






Vet inte vad jag tycker eller vill längre

Lovely friday, så skönt! Den här veckan har varit rätt tuff att ta sig igenom. Mycket att göra, mycket att tänka på, mycket som jag inte hann göra... Men nu är det värsta över, tar ett break över helgen och tar nya tag till nästa vecka - det kommer bli tuffare I think...
Ikväll ska jag träffa tjejerna och hänga i några timmar, sover sedan hos Elin och drar skapligt imorgon. Hoppas på fortsatt bra väder ikväll då vi ska vara ute. Just det, höll på att glömma!! Träffade ju min kusin Veronica en snabbis förut. Vi växlade några ord och det var underbart, behövdes för att pigga upp mig :)
Min älskade mamma och vackra mormor♥
 

Min studiedag

Min studiedag spenderades i skolan med vårt filmprojekt. Jag, sara, Fanny, Lydia filmade på våran skräckfilm. Väldigt kul trots att det var studiedag. Sedan har jag kollat på när laget spelade match. Vinst mot kuddby med 4-1, härligt brudar!! :D



Come away to the water

Hello! Rätt chill dag som började med att jag tog sovmorgon. Första lektionen för min del har idrott, där körde vi softboll vilket var roligt. Sedan skrev jag tyskaglosor och resten av dagen mellan 12-15.00 hade vi lite föreläsning och aktiviteter i aulan alla tvåor. Rätt intressant och kul. Vi pratade om framtiden, planer och jobb åsådär. Två bilder kommer :)

Resten av eftermiddagen spenderade jag först en stund med Felicia som jag köpte en jeansjacka av och sedan en stund med Elin som jag snackade lite med innan jag åkte hem och pluggade. 


Kbk

Heeey! Sorry för ingen uppdatering på hela dagen. Blev liksom inte av helt enkelt. Började dagen med det värsta som nu är över - lyssna och läsa nationella i engelska. Usch men ah nu äre borta föralltid!! Fick sluta efter det, alltså klockan 11. Skönt! Tog en fika med mamma, åkte hem och pluggade i några timmar, sedan hjälpte jag mats att mosa lite kartonger som vi sedan drog med till soptippen. Där på handledarkurs mellan 17-20.30 för att lilla jag äntligen ska komma igång med övningskörningen. Nu säger jag godnatt!



Vafan, vinter igen?!?

Ja man kan ju undra fall vintern är påväg tillbaka. Usch vad kallt det har varit idag!! Var ute i lotorp och kollade när kära laget spelade match förut. Höll på att frysa ihjäl, men nu sitter jag hos mormor och har blivit varm igen :)



-Nature-

Blev en sväng med systemkameran igår, var hundra år sedan jag tog bilder med den så jag kände att det var dags nu. Somsagt så var det ett tag sedan, därför kände jag själv att jag har lite att öva på.
 
 

Lovely saturday

Hade en himla bra kvällen/natt med tjejerna igår. Vi snackade, åt och hade det trevligt. Grejen med att vi samlades allihopa från början var att vi skulle göra en vetenskapligt undersökning genom naturkunskapen och då just ämnet sömn. Därför var planen att vi skulle ha dygnat, dock blev det inte riktigt så. Alla var så himla trötta så vi däckade. Jag vad så sjukt trött efter att ha spelat fotbollsmatch på kvällen. 
Detta blev en underbar frukost. Alltid som att äta hotellfrukost när man är hos sara. 

Sedan har jag idag varit i Borensberg med mamma och mats, solat, åkt cabb och nu väntar jag in att Eurovision ska börja. Sitter även och äter månadens godis. Jag har för er som vet ett slags godislöfte med en kompis. Så man får äta något godis/läsk/fika andra lördagen varje månad :)




Där får jag andas ut

Började dagen med riskettan - en utbildning om bland annat droger och alkohol som man måste gå för att få ta körkort. Den höll på mellan 8.30-12.00. Väldigt rolig och intressant faktiskt. Sedan fick vi under eftermiddagen information om gymnasiearbetet. 17.00 var jag och några andra sedan på ett möte inför ett sommarjobb som ungdomsledare som jag har fått. Taggad :) bjuder på lite bilder från dagen :)

DEN SISTA BILDEN MÅSTE NI LÄGGA EXTRA MÄRKE TILL!! SNART ÄR MITT NAMN OFFICIELLT!!





Tisdagen den sjätte maj

Könner att min bloggning är astråkig.. Skriver bara om min tråkiga vardag varje dag, den är så ointressant och känns bara upprepande varje dag.. Kom gärna med tips och idéer på vad jag skulle kunna blogga om :)

Idag skrev jag i alla fall nationellt prov i engelska. Kändes helt okej. Sen har jag haft tyska och religion. Efter skolan vare teori på körskolan som gällde. Gick bra, tråkigt att det va sista gången bara. Jag, Emma, Fanny och sara har haft så roligt nu under 5 tisdagar när vi haft teori tillsammans! :)




Luckiest girl on the planet

Det är precis vad jag är just idag. Det kommer vi till i slutet av inlägget dock. Rätt bra början på veckan efter några dagar ledighet måste jag säga. Chill dag som började med naturkunskap där vi tjejerna i klassen planerade lite undersökningar om sömn som vi ska göra. Sen hade jag å gramma hål, bjöd sötisen på fika. Tyckte hon va värd det :* Sedan va vi på en föreläsning om romer. Sen sist kommunikation. Klockan 18-20 var jag sedan på en utbildning inför valen som är nu iår. Har en reservplats som röstmottagare. Tjänade i alla fall några 100:- på utbildningen, chill! Nu kommer vi till dagens höjdpunkt som jag är lycklig över. JAG FICK ÄNTLIGEN TRÄFFA MIN BECCA!! hon har varit bortrest i 1 vecka i Turkiet å innan dess hade jag inte träffat henne sedan i början av april. Så underbart att få den där stora, mysiga, underbara och värmande kramen. Vi både hoppade å skrek och va dödslyckliga över att äntligen få se varandra igen. Underbar känsla! <3<3 finishen hade köpt ett fint lyckoarmband till mig också, taaaack! :D

Här är hon min sötis <3<3


Mycket nu..

Fotbollsmatchen idag gick skapligt. Pga skadad målvakt och en som inte kunde så ställde jag upp som målis idag. Har varit målvakt tidigare, det va dock ca 4 år sedan så är inte så himla stabil.. Det gick ändå hyfsat idag, förlust med 4-2.

Imorgon går jag tillbaka till den fruktansvärda vardagen... Usch! Såå sjukt mycket nu....



MoM

Meet of the month med massa grymma folk. Bland annat pinky, Emil, dessi å Sandra som jag åkte tillsammans med. Träffade även en ny brud som heter Sanna. Asgullig å snygg tjej, vi ska definitivt hålla kontakten! :)




Härlig vinst!!

Åh så grymt. Grymma laget vann med 9-0! :D stolt lotorpare :)



Mammmsisen :D

Haha för härlig min mamma är ibland. Hur mycket vi än tjafsar så älskar jag dig <3<3<3<3<3




När våra ögon möttes<3

Hej alla! Jag hade en rätt chill förmiddag som spenderades mest i sängen, lite plugg och musik i lurarna. Runt lunch begav jag mig för att träffa Pernilla som överraskade mig med att bjuda mig på mat på Åbergs. Det gjorde helt klart min dag, blev så glad och tacksam :D sedan åkte vi hem till henne och umgicks i någon timme :) alltid lika mysigt att prata med en som förstår en, betydde massor! <3 sedan blev det en promenix med Elin i det inte så varma vädret. Köpte mig även en aloe Vera dryck som kommer på bild här nedan som jag verkligen tycker att ni borde smaka fall ni inte redan gjort det. Supergod verkligen! Nu har jag precis kommit hem till mormor här jag ska sova inatt för att lättare kunna ta mig till matchen imorgon. Överraskade henne med pizza, det där leendet när hon öppnade dörren och såg att jag höll i en pizza är ju oslagbart :D




Fanny älskar fest!

Haha ja fest är roligt! Igår firade vi Valborg. Det började med att vi var ett litet gäng som skulle grilla åsådär. Vi var då hos Emma, mycket trevligt. Sedan drog vi vidare hem till ina där det var en massa folk. Kul att träffa massa både gamla vänner och lära känna nya människor. Umgicks mest med Elin, Sebastian och Tobbe under kvällen tror jag. Mycket trevlig kväll hade vi! Kommer lite bilder :)








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus