Bästa Bråvalla! <3

Tänk att en festival kan betyda så extremt mycket. Allt nytt/gammalt folk man träffat och umgåtts med, all musik man lyssnat på, alla dessa långa köer man köat i, all dricka man har druckit, allt skratt man har upplevt. Underbar känsla! <3
Höjdpunkterna var enligt mig allt roligt folk, att se imagine dragons, Sam Smith och bastille live.














Kryssing dag 2




Kryssing är nice!




Kattvakt vare ja

Min dag som kattvakt - tv, sova, sega, äta å sega mer!



Tätt intill mig

Min midsommar började med en rätt soft morgon, 14.00 kollade jag och familjen på polustus och träffade även en hel del folk som jag kände. Trevlans! Kom hem, åt traditionella lunchen - sill å potatis och sedan jordgubbstårta på det. Gött må jag säga!!
Vidare till tjejerna - Emma, Fanny, Emma, ina och Louise. Lekte lite lekar, pratade, käkade ihop åsådär. Myspys! Sedan drog vi vidare ut på en fest, men blev inget drag där så drog ganska snabbt igen. Nu är jag kattvakt! :) haft en trevlig midsommar!!





Svårt att glömma dig

Haft en bra dag med lite chillande, kul med syrran, handlat med mammsen, övningskört och nu på kvällen skrivit med en snäll person. Imorgon är det midsommarfirande som gäller. Blir traditionell mat - sill, potatis, gräslök och gräddfil till lunch med familjen. Sedan polustus och sen på kvällen träffa brudarna - Fanny, Emma, Emma, Louise, ina m.m :)
Bild på mig och Linnea som jag hittade på Hugos hemsida idag :)


Om du var min..

Började dagen med att städa, sedan övningskörde jag i typ 2 timmar, gick bra faktiskt för att bara andra gången med manuell :) sedan hann jag knappt komma hem fören vi drog till Linköping där vi firade Klasse 45 år. På vägen hem blev det dunkmusik i bilen, grymt! :D



Nobody knows

Finns egentligen inte mycket att uppdatera er om mer än att jag har övningskört idag och att min sommar är fullspäckad med planer :)
& att jag inte har några nytagna bilder :)


Utbilding sommarjobb

Har kanske inte berättat för alla vad jag har för sommarjobb i sommar ens? Den här utbildningen som jag var på idag gällde i alla fall ungdomsledare för Sportiscamp som jag ska jobba på i sommar. Ingen rolig utbildning alls, men tjänade cash så why not? :)
Åså åt vi på resturang till lunch, höjdpunkten på hela dagen!


Bakfylla är ju nice..?

Hehehehehe, dagen igår bestod av drifting ännu en dag. Trevligt med nya människor åsådär. På eftermiddagen/kvällen blev det drag påt. Hängde med min bror Johan och några av hans kompisar. Fick 1 öl och tänkte bara vara sällskapligt och social, sedan fick jag en till, en till, en till.. Ja ni förstår nog vart det hela slutade. Hade trevligt med alla dessa nya och roliga människorna. Angelica va det som tog hand om mig hela kvällen när min kära broder försvann en stund. 

Idag när jag vaknade upp vilket jag gjorde nyss så mådde/mår jag väl som jag förtjänar I guess. Aja, ska iväg på utbildning nu :)





Gatebil dag 1

Första dagen i Mantorp på gatebil igår var grym. Hade roligt med folket å på kvällen blev det lite dricka och kolla runt bland allt folk. Trevligt! :)



Bra början..

Så sjukt härligt med sommarlov måste jag börja med att säga! Började bra med en eftermiddag med Malin och Sara. Gick en promenad, spelade yatzy, köpte mig ett par nya byxor, ett linne och vsbodylotion. På kvällen hade vi träff med tjejerna, skulle äta på Joans. Kvällen börjar mysigt och bra ute i kvällssolen med mycket snack, vi fick dessvärre vänta på våran mat i över 1,5 timme.. Arg, sur, besviken osv.. Men hade annars en trevlig kväll! :)
Nu är jag i Mantorp på gatebil där jag kommer spendera min helg :)








Klassdag

Började 12 idag med att besöka den nya skolan där jag ska börja i höst. De har byggt en ny skola dit Bergska och cng ska flytta. Den var stor och jättefin både utifrån och inifrån. Kommer aldrig lära mig att hitta :p efter det besöket fikade vi och sedan hade vi 5kamp mot ekonomettan. Snart väntar träning för min del :)



Sol och bad hela dan

Spenderade dagen mellan 10-13 i bönnern med tjejerna. Badade och solade, extremt trevligt! Sedan var vi i skolan i ca en timme där vi kollade på våra skräckfilmer och sedan fick betyg - A för mig i film och tv-produktion :) 
Solade sedan några timmar till.


STOLT SOM HOPPADE FRÅN TIAN!

 Nu under kvällen har jag varit och är fortfarande med Malin och Sara. Vi har spelat kubb, spelat spel och kollar just nu på freaky Friday. Trevligt! :)

Dear true love

Soft dag. Natur 8-9 där vi fikade och pratade betyg. Svenska och kommunikation där vi också fikade och pratade betyg. Sen vid 11 typ fick vi sluta vilket var underbart i värmen. Några timmar därpå låg vi tjejerna på stranden hela eftermiddagen/kvällen. Sedan blev det träning. Extremt bra dag!! :)


 tänkte även nämna att jag nu vet alla mina betyg, så tänkte dela med mig lite.
Kommunikation = A, svenska = C, samhälle = C, tyska = C, idrott och hälsa 1 och två = B i båda, ledarskap&organisation, naturkunskap = D, religion, engelska = E och sedan matte där jag just nu har F fast ska jobba upp mig under trean. Sjukt nöjd! :)

Sunny day

Haft en mysig och bra dag vid bönnern hela dagen med Emma, elin, Fanny och Lydia. Blev sol och bad hela dagen lång, underbart! Nu på kvällskvisten har jag och familjen varit iväg på gruvspelet, som en pjäs. Väldigt mysigt det med :)




Sola, bada, ute å grilla




Nyttigt är gott

Ja så äre, detta + en avokado festade jag till det med ikväll. Min kära bror var här mellan typ 20.30 tills ah typ nu vid 00.00. Hade trevligt åsådär. Tack! :)




Come with me now

Spelade match förut mot BK zeros, vann med 3-1. Kändes underbart! Kom hem för lite mer än 1 timme sen. Bänkat mig framför tvn där jag tänker sitta under kvällen. Imorgon bli det stranden fall vädret håller i sig enligt prognosen :)
Bild i repris bara för att Linnea är för fin!


Lagfesten

Lite bilder ifrån lagfesten igår :)







Haha sista bilden är när jag ramlade ihop efter att ha tagit en shot å snurrat runt en pinne :D 


Fest är min grej!

Hade en toppenkväll igår! Startade hos Hanna med lagfest. Lekte lite lekar, snackade å drack lite. Drog sedan vidare till Emma där vi var en kort stund innan vi drog mot Hugos. Träffade lite folk och hängde med Linnea, en i mitt fotbollslag i stort sätt hela kvällen. 
Hade en asgrym kväll!! :D





Jag går min egen väg

Sjukt chill skoldag! Tyska där jag gjorde min sista redovisning och pratade betyg. Kommer att få C vilket jag är nöjd med. Sedan religion där jag i stort sätt satt av de 40 minuterna för att jag är klar. På engelskan fixade jag till ett E på nationella provet och gjorde även den muntliga delen med Sara. Så nu är all engelska klar, får nog ett E skulle jag tro. Sen hade vi svenska med betygssnack, kommer att få C. Sista kommunikation där vi lekte och jag kommer få A. Utöver dessa betyg kommer jag även att få B i både idrott och hälsa 1 och 2. Väldigt nöjd! :)
Är hos mormor nu sedan en timme tillbaka och ska snart iväg till träningen :)
Tog imorse, imponerad på iPhonekameran!


SÅ BRA!! <3


Studentbollen 2014

Haft en grym dag! Inga lektioner, utan idag stod det studentboll på schemat. Det ursprungliga laget var var jag, Malin, Sara, Lydia och Emma. Sedan Elin och Fanny som coachar. Tyvärr blev det ett avhopp för Lydia som blev sjuk, stackaren!!! <3 Joar blev våran räddare som hoppade in. Tyvärr blev det 4 förluster med 0-1. Tråkigt, men ändå sjukt roligt och taggade till varje match!! 



Nu väntar jag i stort sätt på mamma, Mats och Ebba som snart kommer och hämtar mig. Vi ska in till norpan för att kolla på kvällsfolkrace. Ska bli mysigt! :D



Långledigheten slut

Varit sjukt skönt att vara ledig i ett par dagar nu. Imorgon är det studentbollen som gäller, taggar!!
Tummen upp på det!
Har under dessa dagar även bytt om
mig från en iPhone 4s till en iPhone 5s. Känns asbra!

Spontan kväll

Hann i stort sätt bara komma innanför dörren innan jag satt på moppen mot Finspång för att möta Emma, elin och Fanny. Vi hade en mysig kväll med pizza, tjejsnack och en promenad. Kom hem för ca 30 minuter sedan. Fryser som tusan, nu blire sängen. Godnatt!
Bilden blev cool suddig :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus