Helt slutkörd!

Herregud vad trött jag är!! Tror nästan jag ska svimma, helt slut i både huvudet och kroppen. Tänkte berätta lite vad jag gjort och hur jag haft det mina senaste dagar i alla fall! :)

Torsdag-lördag va jag och Ebba hos Klasse, Lars och Ebba å hälsade på. Gick på stan en dag, införskaffade mig då ännu ett par dr denim i svart och en nessesär till mitt smink. Nöjd med dessa köp! Sen åkte vi även skridskor i lördags :)

Lördagkväll var det nyårsrevyn som stod på planeringslistan. Mycket bra och rolig revy! Fick dessutom träffa my sweet friends Becca och hennes snälla boyfriend Robin. Mycket mysigt! <3
Direkt efter revyn hade jag och bästismalin nattpass via handbollscupen som är där jag bor just nu. Mellan 22-06 var vi "vaktmästare" vilket innebär att vi hade hand om kiosken, låste dörrar osv. Mysigt att äntligen få träffa bästis, men usch vad trött jag blev!!

Dagen fortsatte på lika sätt, 06-10 idag fortsatte vaktmästarjobbet fast med Becca. Verkligen supermysiga timmar med min söta vän, mycket att prata om. Love you! <3 kollade även en stund där efter på handbollscupen. 

ATM: jag kom just hem, la mig i sängen med världens huvudvärk. Känns som att jag är döööööd!!!


Snodde en bild på beccasnyggingen från Facebook för att ni skulle få se hur snygg hon är! :*<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus