Mitt 2014

Spenderade en hel del tid i gamla skolan
När vi hade studentbollen
Alla roliga stunder i idrottssalen
När luciagänget va på mello i linköping
Alla fina sommardagar vid sjön tillsammans
En och annan fest på hugos
Lagkväll
Tiden jag spenderat med Tuva och hennes familj
Bråvallafestival, jobbade som volontär
Hela sommaren när jag va barnvakt åt julian
Fester hit och dit
Malin, Sara, Fanny och Elin fick körkort under året
Överraskningsmiddagen för fanny
Fina stunder med luciagänget
Saras söta selfies som alltid blev tagna på toan på Hugos
Sara fick körkort
Pulkaåkning i början av året med fanny
En vecka i Turkiet med Malin
Fotbollsgalan
Trip till Ullared med Becca
40årsfest med becca
Fler selfies
Överraskade Emma på hennes bday
Åkte skidor med idrotten uppe i Romme
Mitt 18årsfirande på Hugos
Ännu en rolig fest
När Melwin fyllde 5 år
Våran skräckfilm som vi producerat under året
Fest efter fest som blev lyckade
Sista skolfotot
Alla dagar vi spenderade i parken tillsammans
Bilturer på sena sommarkvällar
När hela gänget brunchade hemma hos lydia
Började snacka med bästa sebbe som slutade med ett förhållande
 
 

.

Det går dagar, det går nätter. Ibland faller det en eller flera tårar nerför mina kinder i hopp om att allt ska bli bra igen, att allt ska bli som vanligt. Hur jag definierar "vanligt" är jag själv inte säker på, men något jag är säker på är att jag inte vill ha det såhär. Det är samtidigt svårt att tänka om och tänka nytt och försöka se den framtiden framför mig. Jag är osäker i mig själv vad jag vill och inte vill. En sak vet jag, att jag vill lämna det här bakom mig. Jag vill inte att dina val ska påverka mina eller att mina val ska påverka dina. Jag vill själv tänka och komma fram till bra svar och lösningar. Jag vill somsagt inte att det här ska påverka mig mer och tänker därför försöka lägga allt med dig bakom mig till år 2015 som vi snart går in på. Du får skylla dig själv att det blev som det blev, låt mig leva mitt egna liv tills jag tar beslutet att höra av mig. Tack för mig, gott nytt 2015! 

Lever i en bubbla

Idag har jag hunnit träffat tjejerna, vi handlade inför morgondagen som bjuder på tjejmiddag med Sara, Elin, Malin, Fanny och Emma såhär att avsluta året med. Efter det blev det lunchdejt med mig själv på perfect och där efter ett hårt träningspass innan jag höll i ett cykelpass. Nu är jag påväg hem och ska duscha å försöka sova skapligt ikväll för att orka med morgondagen.




Awesome as fuck

Vaknade upp brevid bästa, drog hem skapligt för att hämta träningskläder och sen träffade jag Sara och Elin för lite julklappsbyte. Jag fick ljus. Sedan träffade jag och Sara Sebbe en stund innan vi tränade. Nu är jag hemma å segar å funderar på att sova snart.




Beeeeeelieve

Varit i stan även idag, blev en trip dit med Elin och Sara. Kul, det är med de som allt alltid händer. Härliga girls dedär! Köpte mig 4 par trosor, en kebab och en äcklig paj på donken. Nöjd med dagen! På eftermiddagen, kvällen och fortfarande har jag spenderat med Sebbe. Vi har varit ute på en långpromenad å lekt i snön i -20 grader som termometern visst här. och annars mest chillat. Vi lyckades somna och sova i 2 timmar, skönt som fan! Nu ska vi väl snart sova tror jag :)





Wannabe yourself




Mellandagsrean

Vaknade upp brevid min fina pojkvän och fixade mig för att möta Jennifer på bussen mot stan. Där spenderade vi i stort sätt hela dagen inne på rean. Fick med mig 6 överdelar hem. Skönt med lite nytt fräscht och snyggt i garderoben. Ska in till stan imorgon också med Sara och Elin, mest för att vara sällskap. Dock skadar det ju inte fall man hittar ytterligare något plagg ;)




Just awesome

Tja! Gårdagen vad mer än grym, enligt mig den bästa utgången hittills! Både förfesten och festandet på Hugos va grymt. Sjukt mycket folk ute så det går inte att beskriva, träffade många trevliga människor. Lite bilder kan väl inte skada? :)






Den stora dagen

Julafton, va du inte nyss här? Det känns verkligen som det. Idag/igår va det julafton som troligtvis alla vet. En väldigt bra dag fall man ser det från min sida. Fick träffa mormor, Mats föräldrar och även Johan min bror kom hem över jul. Julbord, julklappsöppning, Kalle anka, fika, julklappsspelet och annat mysigt har dagen haft att erbjuda. Jag är nöjd med mina julklappar och de andra verkade nöjda över sina. Avslutade dagen med att spontant bestämma med Sebbe att jag skulle sova där. Vi avslutade dagen med en skräckfilm och ska nu sova. Godnatt och jag hoppas att alla hade en bra dag!








Dan före dopparedan

Enligt mig den segaste dagen på hela året, i alla fall för det här året. Har absolut inte gjort nånting idag förutom städat mitt rum och toaletten där nere. Har annars bara suttit framför tvn och legat i sängen och chillat. Nu kollar jag på paradise uppesittarkväll och ska där efter försöka sova för att vara pigg till morgondagen. Det är imorgon som allt händer, all mat man ska få i sig, alla folk kommer, kommer äntligen få träffa min bror. Åh ah, somsagt allt händer! Godnatt :*



Det är nära nu

Hej där! Lyckad dag med sista julklapparna inhandlade och även ett nagellack slank ner i korgen till mig själv. Hade idag även lite byte av julklappar med Malin, Sara och Elin. Jag fick en tavla, två ljus som skiftar färg, ett rött läppstift i och ett par mjukisbyxor. Väldigt nöjd över allting! Nu blir det mys framför tvn :)



unbelievable

Jag har haft en himla bra helg trots att jag har varit och fortfarande är sjuk. I fredags fick jag jullov och det invigdes med ett julklappsbyte med tjejerna hemma hos mig. Där efter spenderade jag kvällen, natten, dagen, nästa kväll, nästa natt och även idag med pojkvännen. Vi har egentligen inte gjort så mycket, mest bara chillat. Nu sitter jag vid tvn där jag tänkte spendera resten av kvällen tills det är dags att sova.



Jullov!

Äntligen är lovet här, som jag har längtat!! Så sjukt skönt! Började dagen med att kolla på julrevyn i skolan. Sedan åkte tjejerna i min klass hem till mig för att vi skulle ha ett lite julfika och julklappsbyte. Mycket kul och livfullt! För övrigt ska jag spendera helgen med pojkvännen, mysigt! Vu har precis varit och handlat, nu blir det snart tacos och mys :)



När planeterna stannat

Ännu en dag hemma i soffan. Har spenderat dagen med datorn, film och te med honung. Känner mig lite bättre än igår. Imorgon ska jag ta mig till skolan för att kolla på nyårsrevyn och sen fira in jullovet med julklappsbyte med tjejerna. Sedan kommer nog Sebbe hit och sover här med mig. Blir överlag att vila och ta det lugnt över helgen för att för att förhoppningsvis vara frisk nästa vecka till julafton osv.




Sjuk...

Dagen har jag spenderat hemma i soffan och detsamma blir det imorgon med hopp om att bli frisk... 



Ledig och sjuk...

Igår innan jag somnade tänkte jag såhär "åh vad skönt med en ledig dag imorgon! Då kan jag chilla en del och plugga lite." Gissa vad?? Jo jag vaknar med en dunderförkylning, halsont och någon form av öroninflammation... Kul!! Så har tillbringat hela dagen i sängen å sovit. Skönt och mår liiiiite bättre.



Schnygga brudar!!




Vet inte vem jag är

Helt klart haft en bra helg på alla dess sätt. Nu börjar den dock gå mot sitt slut efter en tripp till brunneby musteri. Jag måste tacka alla inblandade för den grymma helgen! :)



Favorit i repris

Jag var bara tvungen att lägga upp bilden ännu en gång, älskar den. Typ såhär första gången man faktiskt ser bra ut på en fyllebild :D



Party in the house

Igår va det först 40årsfest för Micke som gällde. Himla roligt och trevligt måste jag säga. Umgicks mest med Becca vilket var roligt. Runt 23 drog jag vidare till fest hos Sebbe som sedan slutade på Hugos. En bra kväll hade jag!






The last goodbye

Skönt med en ledig dag igår och har även ledigt imorgon pga inställda lektioner och att de som läser matte har nationellt prov imorgon. Skönt för mig! Har idag varit i skolan en kort stund på en lektion sedan spenderat dagen hos kusinvitamin med standardmys, lussebullsfika och musiklyssnande. Har även hunnit med att hålla ett cykelpass på aktiv. Va sjukt nervös men det gick väldigt bra! Resterande av kvällen ska jag spendera med min Sebbe :)





When the day comes

Jag älskar livet just nu, det rullar på så perfekt! Jag är lycklig, har alla fina människor som krävs omkring mig och det är rätt lugnt i skolan. Känns riktigt bra! Idag hade jag två lektioner, psykologi och sedan svenska som vi fick sluta 30 minuter tidigare från. Fick också reda på att svenskan är inställd imorgon så jag tjejerna fixade även ledigt från två till lektioner som man kan jobba hemma på istället. Det resulterar till att det blir en ledig dag imorgon, ska bli skönt att kunna sova ut och slappa!
Nu väntar jag på att Sebbe ska sluta så ska vi iväg för att kolla när hans lillasyster ska vara med i ett luciatåg. Sen sover jag där efteråt :)



Kung av mörker

Måndag igen, en simpel och vanlig dag i skolan. Efter skolan blev det ett sjukt hårt pass på gymmet med konstigt i 40 minuter, armar i 20 minuter och mage i 20 minuter. Ingen kommer någonsin förstå hur sjukt jobbigt det va, aldrig känt mig så nöjd efteråt som jag gjorde idag. Dock mådde jag skitdåligt senare, det måste ha berott på att jag ätit lite halvt dåligt idag..




Bjussar påt

Bjussar på två bilder åå den grymma eftermiddagen/kvällen med jobbet!




Bara min

Hade en helt amazing kväll igår med biomys med den bästa! Filmen va väldigt bra förutom slutet, hatar när slutet är dåligt! Bara att vänta tills part 2 kommer ut. Sen kom vi hem å chillade en stund innan vi åkte omkring med freppe i hans bil å kollade läget. När vi kom hem sen så däckade vi i stort sätt på en gång. 
Idag ska jag på personalfest med jobbet, hejsvej!







Ödet hittade dig

Underbara fredagen är åter här, somsagt veckorna bara springer iväg! Dagen va kort med endast en lektion på en kvart innan vi fick sluta. Har sedan dess hunnit varit hemma å duschat åsådär. Är nu påväg till Finspång igen för att träffa Sebbe och spendera tid med honom ikväll. Blir biomys med hungergames mockingjay, äntligen! Ser fram emot kvällen :)




The moment I met you

Chill dag med endast en lektion. Där efter drog jag och Sara till stan där vi spenderade några timmar med att köpa julklappar. Nu har jag endast en julklapp kvar att inhandla, känns oerhört bra! Nu är jag med Sebbe, tror vi skulle träffa några av hans vänner och hitta på något snart. Får se vad som sker :)




Coola!!

Idag hade jag först min redovisning om framtiden på svenskan. Det kändes bra!! För övrigt var det en rätt chill dag. Efter skolan va tanken att jag skulle gå igenom passet en gång för att det ska sitta helt tills ikväll när jag ska teampassa. Dock känner jag mig inte helt frisk så tänker att jag satsar allt ikväll istället. Bara hoppas på det bästa!



Jag saknar dig varje sekund

Helloooo!! Började dagen med att försova mig så snälla malin kom och hämtade mig. Hade sedan en lektion i skolan som betod av redovisningar. Har annars träffat Sebbe en liten stund och är nu hos Pernilla. Ska upp och kolla på handboll med Becca senare och där efter sova hos Sebbe inatt :)




Du ger aldrig upp

Hejsansvejsan! Känns som att det nyss var måndag, tiden går så sjukt fort!! Snart kommer jag stå där i min studentmössa och skrika av glädje!!! Vaknade upp brevid Sebbe, drog till skolan. Slutade 16 så träffade Sebbe på en liten dejt på grillen och sedan fika som söta han bjöd på. Gullig är han!! Sedan skulle jag jobba på barnpassningen på aktiv mellan 17.30-20.00. Men inga barn dök upp fören 19.00 så blev lite egentid i massagesängen den stunden. Skönt det!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus