All about you

Vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska skriva. Hade ju kunnat börja med typ "kvällen va bäääääst", men det ska kanske vara i slutet istället? Jaja whatever? Jag hade en asgrym utgång, om jag ska vara ärlig så va det här min bästa fylla ever! Hade så jäkla roligt, träffade massa trevliga människor, förtärde alkohol och va med mina vänner. Kan det bli bättre? Svar=nej!! Har inga speciella detaljer som jag vill gå in på mer än att jag är lycklig och glad över hur kvällen blev!



Jag tror jag funnit dig

Varit och spelat match med bästa lotorp. Vinst med 6-1, men fortfarande orättvist med tanke på världens sämsta målvakt.. Vi glömmer honom och jag ser istället fram emot utgång ikväll!!



Matchdax!




TGIF

Den här helgen kommer bli underbar tror jag nästan helt säkert! Ikväll en middag ute med Elin och Fanny, sen träffa lite folk. Träffa min bror under dagen, på kvällen blir det utgång med lite vänner och umgås med massa trevligt folk. På söndag ska jag spela fotbollsmatch. Toppenhelg! Taggar för fullt! :)



Lycka

Den här bilden får mig så jäkla lycklig!!



That feeling..

Såhär känner jag när moppen inte startar....!!



Du är det vackraste jag vet

Onsdag, veckan börjar närma sig mot slutet vilket gör mig lycklig. För i helgen får jag äntligen träffa världens bästa bror som kommer hem under helgen. Helt sjukt hur mycket jag saknar honom!!
Va i skolan mellan 9-14 idag och hade lektioner. Väldigt slapp dag vilket typ alla dagar är nu i trean. Kom hem och satte ganska direkt på mig träningskläder och tog en runda på 5 km. Med tanke på att jag har varit sjuk hela sommaren och därför inte tränat alls trodde jag att det skulle gå skitdåligt. Visst kände jag att det tog emot åsådär, men jag klarade ändå att springa på 20 minuter vilket jag är nöjd över. Efteråt blev det lite fys så som upphopp, armhävningar, situps, utfall och knäböj. Riktigt nöjd!






I love yaa

Hellllooo! Min tisdag har varit en helt okej dag, haft två lektioner i skolan, psykologi och svenska. Efter skolan gjorde jag lite saker som jag troligtvis kommer ta upp i bloggen vid ett senare tillfälle. Sen dess har jag varit hemma, chillat en del åsådär. Vill i det här inlägget bara berätta hur mycket min vackra vän Elin betyder för mig!<3<3<3<3<3<3
Snygging där!!!
Stabil frukost!


Monday again..

Då är måndagen här igen. Jag började 10.15, så fick en skön sovmorgon. Hade psykologi, lunch, sociologi och nu har jag haft hål 13.00 och börjar igen med tyska 14.30. Ändå rätt chill dag måste jag säga! :)





Hård kväll igår

Haha hittade ett och annat snyggt blåmärke imorse när jag vaknade som är sen igår. Fick ju en och annan över mig osv :p




Den årliga folkracefesten

Det var ju bara ett år sen sist, lika härligt att träffa allt folk varje gång! :) lekt lite lekar så som kasta stövel, äta mariekex och kunna vissla, äta godisrem utan händer, basket och spika en spik snabbast. Jag va våran lagledare, och VI vann!! :D grillat, umgåtts med mycket trevliga folk osv :)



Åså vare fredag!

Skönt med fredag efter första veckan i skolan. Ändå varit en helt okej vecka, mer åt ser roliga och bra hållet än åt det sämre. Hade en lektion idag mellan 12-13 och sen slutade jag. Tog en liten promenad med Elin, snackade i telefon med Johanna en stund och fortsatte sedan min promenad en stund. Har även hunnit med att var en snabbis i stan, ätit god hemmagjord tacopizza och övningskört. Nu blir det soffläge resten av kvällen!




Saknade mamma!

Saknar min mamma som opererats i onsdags och fortfarande inte är hemma :(



saker jag saknar!

-Att åka skidor med mina babes.
-Att fylla 18 år.
-Jag saknar min fina vän Jennifer.
-Jag saknar min bästis.
-När man var sjukt barnslig under högstadiet.
-Att vara blond.
-Mitt röda hår.
-När Sara var blond både på utsidan och insidan.
-Jag saknar min fina vän Jenny.
-Jag saknar mina älskade.
-Att festa med mina kära.
-Bråvalla!
-Vimmerby, fall jag inte varit dödssjuk...
-Mysiga roadtrips.
-Att kunna spela fotboll..
-Min älskade julle.
-Lyckan att skratta åt allting.
-Att vara med i lucian.
-Att vara liten.
-Denna underbara brud!
-Det här charmtrollet.
-När jag och sara hamnade i en barnkarusell.
-De här tjejerna.
-Denna oförglömliga lycka!
-Dessa fina minnen.
-Fina er!
-Första festen.
-När våran söta sara var kille för en dag!
-Att åka pulka och skratta med den här bruden!
-Den här snygga bruttan!
-Fina minnen.
-Fina fina stunder!
-Att festa tillsammans med den här bruden.
-Våra stunder som ingen slår!
-Att umgås med bästa laget!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Din soldat

Började dagen med en sovmorgon till 10.20, vilket innebar att jag kunde sova till 9.00 för att jag sov hos Malin. Det va himla skönt! Har idag haft svenska, sociologi och skulle ha haft tyska och spanska men sitter just nu på sjukhuset istället och väntar på att få komma in. Läkarbesök angående halsen.. 


Childhood

Liten Fanny, konstig Fanny osv 











Det är över nu

Har haft världens bästa sommarlov, nu är det över och idag var min första "dag" i skolan. Började 13.00 slutade 15.00. Kul att få träffa alla igen och den nya skolan var riktigt fräsch! :)



Går ju inte framåt..

Jävla skit! Varit iväg och spelat match i Borensberg nu. Är påväg hem nu. Förlust med 6-0, många nyare tjejer, dyngsur plan och jag kände av halsen så klev av efter 10 minuter.. Kommer aldrig bli frisk..



The last night

Hade en extremt trevlans kväll igår med massa roligt folk. Började hos Emma med lite festligheter, folket öste in och det blev himla trevligt. När klockan blev närmre 23.00 drog en del av gänget hem och jag och ett par stycken till som hade åldern inne drog vidare ut till Joans där vi spenderade rätt många timmar. En pomme på det var ju inget att klaga på, så sjukt gott!! Var hemma hos Elin runt 03.30 efter att ha gått en bra bit, fått skjuts en bit och snackat lite med min kära broder. Mer än en okej kväll, det behövdes verkligen ett såhär bra avslut på ett underbart sommarlov som tar slut imorgon då vi börjar skolan för att sedan ta studenten om inte så lång tid. Bara att se fram emot det!












Bra avslut/början

Ett mycket bra avslut av jobbveckan var att festa lite med Emma, Elin, Tobbe, Martin och Olle. Badade jaguzzi i stort sätt hela kvällen, drack, käkade mat, käkade snacks och umgicks. Mycket trevlig kväll! :)





Vi är bäst!

Grupp 5 är grymmast! Haft en bra dag på jobbet, dock rätt så jobbig men ändå rolig :)




Lotorpstjejer toppengrejer!

Efter jobbdag nummer 2 idag som gick bra drog jag hem till mormor å käkade där. Sedan 19.00 var det dags för match för mitt lag i lotorp som mötte Söderköping. Ni anar inte vad vi vann med, 12-0 var slutsiffrorna. Så sjukt jäkla bra så jag dör!!
Jag stod i kiosken med jasse å hade en extremt rolig kväll med henne! :D desto roligare vare ju kanske inte att åka moppe i ösregn hem till mormor :p



Första jobbdagen!

Hemma efter första jobbdagen. För er som inte vet så jobbar jag som ledare för en grupp på sportscamp. Hade det här jobbet förra året också. Första dagen är i alla fall avklarad. Fick en killgrupp på 7 st. Lite stökiga är de, men ändå väldigt snälla och gulliga. De är mellan 10-12 år. Dagen var bra och rolig förutom att den andra ledaren för gruppen inte var alls aktiv... Men jag klarade mig bra med gruppen ändå med tanke på att jag var ensam ledare på en grupp förra året. Nu är jag trött och helt slutkörd, men är påt igen imorgon! :)



Lite nytt införskaffat

Ja jag åkte så långt som hem till min kära vän Elin igår och köpte lite kläder av henne som hon rensat undan. Smidig och bra affär tyckte jag :)








Grattis sara 18 år!

Idag fyller en av mina bästa vänner sara 18 år. Hon betyder massor för mig vilket jag redan har skrivit till henne både på Facebook och över sms nu på hennes födelsedag. Därför struntar jag i att göra något stort av det här! Grattis på födelsedagen världens finaste sara, hoppas att du får den bästa födelsedagen ever i USA!! 



Forever and ever

Drog till stranden skapligt på förmiddagen med syster där vi spenderade några timmar. Nu sitter jag här hemma och har lite ensamtid :)




Passionsfrukt<3<3

Seriöst det bästa jag vet!!!





For you<3

Bara för att min kära vän elin nu ville att jag skulle uppdatera bloggen för att hon inte hade något att läsa så får jag väl göra det då. Jag förstår dock inte varför hon vill lägga ner tid till att läsa min blogg nu när hon är utomlands i Turkiet. Jag menar, min blogg är ju astråkig!!! Haha hon är ju söt å knäpp den där lilla äääälin... :D<3 hoppas det här gjorde lille dig (elin) glad och lycklig. Du är värd allt och lite till, så sjuk tacksam över att jag har dig gullebulle. Det här kommer från hjärtat, jag saknar dig extremt mycket och älskar dig!! <3








We do it again

Blev en liten spontan trip till stan med Ebba och Malin för att i helhet hämta min telefon som varit på lagning. Dock blev det inte att få med sig den hem pga att den inte funkade som den skulle ändå.. Jag får väl vänta nån vecka till, i alla fall garanterat att jag får en sprillans ny! 
Hann även med att luncha på paus och äta lite gottit på honeycomb :)
Har levt i min underbara långkjol idag :)


Love life

Min dag har bestått av att vila, vila, vila, kollat på paradise hotel, vila, vila, vila och nu på kvällen en liten spontan match i minigolf med familjen. Jag tog hem minigolfen :D




Göteborg!

Efter en mycket trevlig och rolig helg i Göteborg drar vi nu hemåt. Har varit extremt roligt att äntligen få träffa min kära bror som jag har saknat som aldrig förr. Även Liseberg va kul, helix va helt klart det bästa på Liseberg. Så sjukt kul!!! Om ni inte har åkt den och ska dit så bara MÅSTE ni åka den!! 











Gårdagen!

Blev häng på stranden under dagen med elin, fanny och senare kom även Emma. Sen hem och fixa till sig lite inför kvällen då vi åkte omkring lite. Elin som nyligen tagit körkort, alltid lika mysigt. Tog lite fina bilder på solnedgången med Fannys systemkamera, åkte runt lite och hade bara allmänt mysigt :) fler bilder kommer senare :)



Nu drar jag och familjen vidare till Göteborg där jag kommer spendera min helg. Träffa bror, Liseberg, kanske lite shopping och kolla runt lite.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus