Kände för ett seriöst inlägg!

Jag kände att jag inte har bloggat sisädär jätteseriöst den senaste tiden och tänkte nu därför slänga in ett inlägg. Visst har mina videosar varit seriösa och kanske roliga den senaste tiden, men jag har inte gjort något inlägg där jag skrivit så värst långt eller mycket. Jag kände därför att det behövs just nu så här kommer ett seriöst inlägg som jag hoppas att du kommer att gilla! Eller ja gilla kanske är fel ord.. hoppas bara du förstår vad jag vill få ut med detta inlägg!
 
I detta inlägg tänker jag nu skriva mina känslor som jag har/har haft den senaste tiden. Jag har känt mig väldigt instängd, stressad och trött på sistonde. Det har lätt till att jag har mått väldigt dåligt, sovit dåligt och haft sjukt ont i magen, vilket därefter har lätt till att jag inte ha prestrerat så värst bra i skolan. Jag har mått så pass dåligt så att jag totalt bara har skitit i vad jag har att göra eller när jag ska göra det. Den där känslan är hemsk att beskriva, trots den dåliga beskrivningen jag nu gav er hoppas jag ändå att ni förstod hur mina känslor har stormat inom mig den senaste tiden. Jag tror att allt detta har berott på allt som hänt mig på sistonde. Allt med min pappa, han är psykiskt sjuk vilket har gått ut fruktansvärt mycket över mig och min familj. Jag har nu inte haft någon kontakt med honom på snart 3 år, eller ja kontakt å kontakt... Med andra ord inte pratat "normalt" med honom. Det är sjukt svårt att beskriva. Han gjorde en hel del dumma och tråkiga saker som jag sakta men starkt tog mig ingeom. Det var en hel del sjukt svåra situationer som fick mig att må skitdåligt. Sen tror jag även allt dett beror på att jag känner press över skolarbetet, kompisarna osv.. Pga att allt detta har forslat inom mig i stora klumpar har jag legat vaken hela nätter, tänkt, grumlat och tårarna har runnit nerför mina kinder varje gång. De går bara inte att stoppa, hur jag än agerar går det inte att stå emot dedär tårarna som bara forsar nerför mina kinder. 
 
Jag känner nu att jag har skrivit av mig och fått ut det mesta som legat och stört inom mig. Hoppas inte detta inlägg störde er i något annat viktigare ni gjorde. Jag kände bara att jag ville få ut mina känslor, det känns redan mycket bättre. 
Tack alla ni som tog er tid att läsa igenom detta långa och egentligen onödiga inlägg. NI ÄR BÄST! ♥
 
Kände bara att den här bilden skulle på något sätt lysa upp det här inlägget på något sätt. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus