love me love me, say that you love me.

Nu är jag hemma ifrån träningen, den blev ju tyvärr inte lika lyckad som i måndags.. det måste varit för att vi tränade på finaste najen i måndags ! :D Hähä nejdå, träningen var trevlig och rolig idag med. Vi spelade match mot 98:orna och det var ju roligt. :)
Eftersom att jag har studiedag imorgon så blir det att vara uppe något längre idag, inte för länge så att jag är svintrött på fredag, bara nån timme längre än vanligt. :)
Imorgon skulle jag från början varit med Emilia, men det blev inte så, vi skulle ta det någon annan helg istället. Sen hade jag tyyyp bestämt med Sara, men det gick inte heller tillslut, får bli en annan gång det med. Så efter allt hit och dit så blir det kanske att hitta på något med Elin, men jag måste verkligen läsa i svenskboken som vi har tills nästa vecka på oss att läsa ut. Sen måste jag också plugga lite på glosorna. Men att va med Elin ska också hinnas med. :D
.
Nu ska jag nog lyssna lite på spotify, och snacka med massa folk. Hade ju varit perfekt för att se på några one tree hill avsnitt ikväll, men det är ju hemma hos Malin. :/ Aja, hittar säkert någon bra film som jag kan se på lite senare. :) Jag får väl önska alla mina bloggläsare en riktigt bra kväll och en bra morgondag.
min grannes hund Tina :)
ännu en lööövbild !
vi avslutar med ännu en nytagen höstbild på mig.

Kommentarer
Yohanna ♡

Fin bild på vovven :)Blogg: http://fireflybaby.blogg.se/
2011-09-29 @ 22:46:09


Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus