the life most go on !

Hej på er alla rara !
Då har vi "äntligen" kommit till måndagen igen då, inte speciellt kul, but the life most go on !
Idag hade vi först klassråd, sen dubbel no, sen dubbel bild och sist men inte minst engelska. Det va lite fail, det började med att alla undrade vart Sabina var när hon inte kommit, då gick typ hela klassen till hennes arbetsrum för att kolla om hon var där, då sa hon att hon var påväg, sen kom hon och trodde att vi hade svenska. Så hon fick gå tillbaka igen. Så den lektionen blev typ en kvart försenad. Lite klantigt, men det gjorde absolut ingenting ! :p
Efter skolan drog jag tillsammans med Rebecka och väntade på bussen som gick vid kvart över tre. Var hemma här lite efter halv fyra, jag har hunnit plugga lite på glosorna och dunkar spotify på högsta volym ! Grymt trevlig eftermiddag blev det, faktiskt lite skönt att plugga idag hur konstigt det än låter.. Ikväll blir det träning för min del, tror att Aftonbladet skulle komma och fotografera oss också, dels för serievinsten och för lagfoto. Så blir nog att piffa till sig lite extra. ;)
Men nu ska jag nog fortsätta att dunka spotify och plugga på engelskaglosorna. Kanske borde börja läsa lite i min svenskabok som ska vara utläst nästa vecka. Den verkligen suger ! Har ingen handling och är inte ett dugg intresserande för min del. Men den måste ändå läsas ut, för vi ska ha någon form av bokdiskussion på den skulle jag tro.
Nu vill jag önska er en fortsatt bra dag, ha det superbra ! Hejdå på er. :)
ny bild på mig, tagen av Malin.
ny blombild tagen av mig själv.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus