pippitröja♥

Hellooo !
Igår efter träningen sleepade jag över hos Malin, vi drog efter träningen till Anders (mammas kompis) och skulle sälja jultidningar, han köpte för hur mycket som helst !!! 856 !!! HELT SJUKT JU !!!! Hähä, där är mitt damp över..
Vi kom hem någon gång runt 20.30, då åt jag hemmagjord pizza och Malin någon paj. Vid typ 21.30 gick vi och la oss i sängarna och snacka till framåt 22.30. Båda var sjukt trötta så vi bubblade mellan allt till himmel och jord. Massa nya minnen bildades, fingrar som dansa salsa och magdans osv.. Haha, bara vi som fattar ! (y)
Sen imorse fick jag min pippitröja som Malins mamma stickat till mig, äntligen !!!! :D ♥
Imorse gjorde jag bort mig helt genom att gå till gympan fast det är på torsdagar vi har det första lektionen, men det löste sig tillsist. Efter första lektionen som var svenska hade vi en timmes hål, USCH !! Vi hade kunnat sluta en timme tidigare istället ju !! Men det går ju inte, blablabla ... Sen hade vi i alla fall idrott, vi körde softball. (Typ som baseball). Sen lunch (lasange) och världens jobbigaste eftermiddag.. 1,5 timmes matte och 1,5 timmes no. USCH !!

Efter skolan skjutsade jag Malin på cykeln och Alice cyklade brevid, jag lämnade jultidningarna lite snabbt till Anders igen och sprang då menar jag SPRANG ner till bussen som jag hann till precis. Duktig jag är !! Nu är jag hemma, drack nyss lite glögg och ska väl snart sätta igång med lite pluggandet. Har glosor att checka lite, kolla lite till matteprovet vi har på torsdag nästa vecka och kolla något på noprovet som vi har på måndag.
Senare ikväll blir det nog att kolla på idol, för det är väl ikväll klockan 20.00 ???? :)


SNYGGASTE !! ;D

Kommentarer
Malin

Hejsan! ;)



Tänkte starta en ny kategori på min blogg där jag kommer tipsa om andras bloggar och jag skulle behöva lite bloggtips, så min fråga till dig är: Vet du någon bra blogg som är värd att synas i min blogg? =)



Blogg: http://nightmarecandyy.blogg.se/
2011-09-13 @ 19:37:39
carolinhe med H

sv: åh vad kul :)

ja får man hoppas, mår bättre nu hoppas bara på att hostan släpper oxå :) allt bra ? :)



Blogg: http://carolinhes.nu
2011-09-13 @ 20:24:06


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus