I can't love you

Hello girls and boys !
Måndag igen då, usch vad helgerna går fort, men grym har den varit i vilket fall som helst ! Ja dagen idag har varit riktigt bra faktiskt, först hade jag klassråd som gick något grymt fort, bara typ 10 minuter. Efter det plugga jag massa inför no-provet som jag skulle ha lektionen därpå. Jag hoppas verkligen jag får ett G+ eller VG på provet, för det kändes toppenbra ! Hoppas hoppas hoppas !!
Efter no-provet skulle vi egentligen ha en till no lektion, men det var så pass många som satt kvar och gjorde provet, så hade typ en timmes hål istället, snacka massa med Malin och Alice då, var med lite på deras bild lektion. Trevligt trevligt ! Vi hade också bild efter det, 2 dubbellektioner, ritar hus..inte det roligaste kanske, eftersom att jag suger på att rita ! Men annars bra lektioner. Sista lektionen för dagen var engelska. Den var SJUKT slapp ! Killarna hade gått iväg till ungdomshälsan då, dom skulle dit för att typ snacka eller något. Så alla vi 6 tjejer hade engelska med Sabina. Först redovisade vi en text inför alla tjejer då, gick bra det med faktiskt. Sabina hade där efter inte planerat något vi skulle göra, så vi lekte "rita, gissa, spring", en lek på engelska som är ganska rolig. Sen massa tjejsnack om allt mellan himmel och jord, härlig lektion !
.
Slutade sedan 14.30, drog då hem till Malin och plugga, baka kladdkaka, plugga och nu sitter hon och tränar på lite låtar på hennes gitarr medans jag sitter här och bloggar åt mina kära läsare som er ! Så glad jag blir när jag ser at statistiken höjs, när jag ser alla fina kommentarer och när jag ser att jag vunnit massa dagens blogg tävlingar. Tack alla så mycket, ni är så gulliga !
Nu ska vi snart byta om för att dra iväg på träning vid 18.30, ha en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll.
me and my babe ♥
saftkalas !

Kommentarer
sandra - photography

sv- okej då gör jag det! :)Blogg: http://sandraerikssoon.blogg.se/
2011-09-19 @ 18:02:08
MMEELI.SE / rödhårigt bohofreak

sv: HÄRLIGT sötis :D Det är baara bra :DBlogg: http://mmeeli.se
2011-09-19 @ 18:15:20


Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus