you made my day very enjoyable.

Tja !
Nu är jag hemma efter en grym dag med bästa kusinen. Massa nya minnen och skratt , så härligt ! ♥♥♥♥ Vi var och hämtade ett släp som vi hyrt på Statoil, sen lastade vi in alla saker, när vi kom till det sista, "köksbordet" fick vi PROBLEM ,, det fick inte plats.. Men bästa kusinerna som vi är fick vi med lite trassel och prassel till sist in det, GIVE ME FIVE FOR THAT ! :)
Vi åkte med alla saker hem till Veronicas mamma och pappas hus och lämnade allt, när vi skulle ta ut det sista, (köksbordet) blev det lite PROBLEM IGEN, ja då gick det inte genom dörren på boden vi skulle ställa det i. Veronica bah:
- Det är bara att lyfta av dörren, det här kan jag ! Så hon gjorde det och höll på att tappa hela dörren, mycket skratt och fniss kan ni räkna med att det blev. :D
Vi fick då in bordet men fick sedan ännu ett problem med att lyfta upp dörren på rätt plats igen, men efter ännu mer gapskratt och försök så lyckades vi. Bästa KUSINPOWER ! :D ♥
Vi drog sen hem till Veronica och började städa, (dammsuga, skura, skrubba, torka, tvätta) massor saker. Inte det allra roligaste kanske, men vi hade kul med massa dans och sjungande till högsta volym musik på hennes mobil. Så underbart ! ♥
Jag åkte hem vid 5 från henne sen, efter en grym dag med massor skratt, nya minnen och tokerier, hade velat att dagen skulle fortsätta i alla evighet, men det gick ju inte. Hihi, nu ska jag börja fixa lite inför Ålandscupen som jag och mitt älskade lag Lotorp/Torstorp ska dra till på fredag, så ska kolla lite vad jag har i träningsklädsväg. 
Alla får ha en jättebra kväll och tagga skola imorgon ! ;)
flumisch bild on me !
fien bild på Sara, FANNY ÄLSKAR HENNES ZIPERALL ! :D♥

Kommentarer
CASSANDRA - tävling!

sv; hihi ja :)

okej lät inte kul det med ;)

kram



Blogg: http://bruudar.blogg.se/
2011-10-16 @ 19:13:41
CASSANDRA - tävling!

sv; tack sötis! :D



Blogg: http://bruudar.blogg.se/
2011-10-16 @ 19:23:15
Lollo

Svar:



Jag följer dig nu! :)



Blogg: http://elsalouise.blogg.se/
2011-10-16 @ 19:27:08
martina

Hej!

Det skulle verkligen vara jättesnällt av dig om du kunde rösta på min kompis Lovisa Andersson som är med och tävlar om att bli jeansmodell i Torpmagasinet, det skulle betyda jättemycket för henne att vinna!

Klicka på länken nedan för att rösta

http://www.facebook.com/torpkopcentrum?sk=app_208195102528120&app_data=dlt



Om du kommenterar detta inlägget i min blogg med att du har röstat på henne så får du även en länk! :)

http://martinaolsson.myshowroom.se/8818/rosta-pa-lovisa-sa-ar-ni-gulliga/ccc



Tack på förhand!



Blogg: http://martinaolsson.myshowroom.se
2011-10-16 @ 19:43:47
martina

sv; klicka på länken i min förra kommentar, då kommer du till sidan där man ser alla tävlande, leta upp tjejen med namnet "Lovisa Andersson", klicka på bilden, och sedan klickar du på rösta :)



Blogg: http://martinaolsson.myshowroom.se
2011-10-16 @ 20:05:49
FOTO

goa bilder =)



Blogg: http://ninnzanlee.blogg.se/
2011-10-17 @ 11:39:41


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus