hela livet var ett disco !

Tja coolingar !
Jag känner att jag är riktigt dålig på att blogga under veckorna, men har en hel del annat att göra.. Kompisar, läxor, träningar och kommer hem sent med bussarna. Men hoppas ni ursäktar mig för det ! Dagen har i alla fall sett ut såhär. Först svenska, fast vi hade något "test" som alla 7or,8or och 9or i hela sverige gör samma tid samma dag. Det var väl ganska lätt, eller inte det lättaste kanske. Efter den lektionen hade vi en timmes hål, sen skulle vi haft idrott. Men för det första är jag så harklig och hostig så det blev inte så för min del, det var något möte om cabarén under gympan så jag drog på det. Ni kanske inte vet vad cabaré är för något ? Det är det våran avslutning brukar bestå av, typ föreställning som avslutning brukar vi ha. Kul faktiskt ! :)
Sen hade vi i alla fall lunch, matte och till sist no. Dagen gick överdrivet fort tycker jag, men det gjorde inte mig något, bara skönt ! När vi slutat vid 3 gick jag, Linnea, Emma, Jenny och Carin ut till bussen, då ringde någon Pontus till Emma's mobil, så jag snacka lite med honom om massa saker. Gullig röst hade han ! (a) Sen kom det i alla fall ett löv och anföll mitt öga, HAHAHAHAHA mycket skratt !
.
Nu är jag i alla fall hemma efter en ganska bra dag, förutom att mamma tyckte att jag skulle komma hem istället för att vara med Sara och Lovisa, det suger ! Vi som skulle ha det bäst ! Bara för att min hals är som den är.. Bajs !
Blir väl att plugga lite kanske, men har inte så mycket läxor den här veckan. Det är ju bra ! Och imorgon blir det ingen träning för min del, det är också tråkigt ! Men hänger med och kollar i alla fall, och sen sover jag troligen hos Malin ! Det ska bli kul ! :D Men nu ska jag äta tror jag, bye ! ♥
Gissa vad det är4 på bilden ! :D

Kommentarer
Evah

Hejsan! Dagens bloggvinnare utsedd. Blev det inte du? Anmäl dig då gärna igen :)



Blogg: http://Evaaaahs.se
2011-10-04 @ 17:29:11
Emilia ♥

Sv: Nja, det är sådär med mig med tanke på att jag är lite sjuk. :)



Blogg: http://www.emlas.se
2011-10-04 @ 17:33:16
josefine

okej, allt är bra :)

Haft en bra dag ?



Blogg: http://jossiamanda.blogg.se/
2011-10-04 @ 18:20:02


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus