in my head

Hey you !
Som ni säkert läste tidigare idag så vaknade jag i tid och allt sånt. Något piggare imorse också, det va nog därför ;) Min dag på jobbet idag va lite varierande, började med att rensa bland verktygen, sen rensade jag lite skrot, sen fixade jag och Jimmy några nät, sen in i verkstan igen och slipa lite verktyg så de blev raka och fina. På eftermiddan bar jag, Jimmy och Kalle massa tunnor till en lastbil som en annan lastade upp de på. Min dag har faktiskt varit riktigt spännande och rolig ! Alltid lika roligt och spännande att uppleva nya grejer ! :)
Väl hemma här har jag slappat här vid datorn med dunkade musik från iphonen brevid mig. En mycket härligt känsla ! Nu ska jag nog återgå att städa lite runt datorn och fixa lite. Vi hörs senare antar jag ? :)
Hejs ♥
saknar mitt LÅNGA och BRUNA hår massor :/

Kommentarer
Angel ☆

Okey, jag ska fira med familjen, en kompis kanske kommer och firar med oss också :)Blogg: http://dinn.blogg.se/
2011-12-28 @ 17:41:11
Daniella

Svar: Jag ÄR grymt snäll, men jag blir arg och irritera väldigt lätt när jag får sånna kommentarer som hon skrev. Sen så var det inte bara jag som skrev en elak kommentar, utan det var hon. Jag bara frågade henne "allt bra? :) följas via bloglovin?".Blogg: http://daniellaevelina.blogg.se/
2011-12-28 @ 18:57:32
Beata

Aha är det kul? Vad gör man där? :DBlogg: http://www.loppistjejen.devote.se
2011-12-28 @ 22:33:29


Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus