träningsläger - dag nr 1.

första dagen på träningslägret idag, grymt roligt pass måste jag säga att det var, och alla fina vänner att umgås med efteråt, vi tar allt ifrån början. Vi samlades halv 4 på medley, alla gick in och bytte om och sånt. Sedan ut och träna i en sal. "Tränaren" hette anna och var verkligen mycket bra och så. Vi började med uppvärmningen som var 4 låtar lång. Vi körde lite "dansversion" kan man säga. Grymt roligt men grymt kul på samma gång. Svetten rann ner för ansiktet, men ändå så sjukt underbart ! :)
Själva "huvudpasset" var ju igentligen att vi skulle dit och typ boxas. Det heter något speciellt, men kan inte komma på det just nu tyvärr. Då skulle man i alla fall vara 2 och 2 under hela träningen, jag och nathalie var ett team tillsammans. Gick mycket bra, men somsagt ett mycket jobbigt pass !
Det var himla skönt att ställa sig i duschen efter det, sen bar det av mot illervägen.

Jo där på illervägen blev det pizzatime med fotbollslaget, gott gott och ett bra slut på min födelsedag. När vi ätit klart gick jag, sofia, sanna & emma ut och typ "lekte" i lekparken, haha jag och emma är väl typ värsta skillsbarnen dårå, vi klättrade upp i en typ ställning med hjälp av en klättervägg, sen när vi skulle ta oss ner gick det inte som vi hade räknat med. Men efter en ganska lång stund kom vi ner, haha xd
nu har jag kommit hem, kollar lite på talang, springer mellan datorn och teven, men hejdå nu :)


kör på en suddig bild on me ;p


Kommentarer
Linn

Grattis! =)



Blogg: http://linneklov.blogg.se/
2011-04-02 @ 08:58:32


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus