Ledig dag nr 2

Ja ni läste rätt, har alltså varit ledig ytterligare en dag. Och haha, spenderat ytterligare en dag i stan. Det lär sjukt haha, men ah var det! Bytte ett plagg och var annars bara råd till Sara som provade ut sig både det ena och det andra. Hon köpte bland annat lite toppar, studentklänning och träningskläder. Chill dag i stan. Var hemma strax efter 17 och har chillat sedan dess. Imorgon är det dax för skola igen efter 2,5 lediga dagar. Har endast två lektioner och sedan ska jag hem och förbereda mig inför kvällens grillkväll och därpå utgång. Hare najsss!
Avslutar min dag med en nyttig kvällsmat!


Save me from myself

Onsdag, en ledig dag som började med ett träningspass och där efter en trip till stan med Elin och Malin. Köpte det sista sminket till balen och en freebra att ha till studentklänningen. Freebran va dock en kupa för liten så ska in imorgon med Sara och byta den. Annars har jag inte gjort något speciellt idag, åter en ledig dag imorgon också. Lektioner blir inställda vilket resulterar till många lediga dagar, skönt som tusan!



Allting börjar nu

Måndag igen, förstår inte hur tiden kan gå såhär snabbt? Snart har jag tagit studenten å allt, shit!
Helgen har jag spenderat med Sebbe, i solen och hållt pass. Ska om ungefär en timme gå till skolan och ha endast två lektioner. Först mentorstid och sen sociologi, där efter slutar jag för dagen 11.30 chiiiill! Då blire lite träning innan jag drar hemåt :)



LÅT ALEX STANNA

För några dagar sedan blev en kille i min skola med utländskt ursprung men som bott här i Sverige i fem år skickad till Flen, där han nu sitter och väntar på besked fall han ska behöva skickas tillbaka till Ryssland eller inte. Våran skola har dragit igång protester i alla möjliga mängder, så som namninsamling, skrivit brev till migrationsverket, en facebooksida och gör allt för att den här killen vid namn Alex ska få stanna. Jag vore tacksam fall även DU, ja just DU vill vara med och hjälpa oss! Klicka in på den här länken nedan och gilla facebooksidan för att bidra! 
https://www.facebook.com/latalexstanna?fref=ts
 
Bild lånad från norrköping tidningar!
 
 
 

Hold my hand

Kommer inte på någon annan hälsningsfras så heeeej! Kort dag i skolan med endast en lektion på morgonkvisten, fick en ny uppgift på sociologin att göra... Fall någon gör den åt mig för den är bra belöning kan jag lova, plzzzzz!! Sedan väntade vi in lunchen som var en succé! Vi hade amerikanskt tema = grillade hamburgare. Ja du läste rätt, GRILLADE hamburgare! Våra snälla mattanter stod utomhus och grillade. Var även amerikansk musik på, blev en hit!! Där efter tränade jag ett hårt styrkepass och övningskörde 2,5 sedan. Har hemma röjt lite, gått en promenad med mamma, pluggat och nu ska jag äta. Hörsss!

Kärlek till den som gör uppgiften till mig <333

No words

Hej världen! Haft en fantastisk dag, började med att sova ut riktigt ordentligt-gick inte upp fören vid 12. Var i skola på en tyskalektion 13.25-14.20. Där efter gick jag och Malin en promenad på 1,5 timme, runt 8 km tror jag det slutade med. Hann även med en glass under promenaden också. Väl hemma har jag sorterat kläderna som jag köpte i stan igår, städat ordning på rummet och tagit det lugnt. Börjar 8 imorgon så bäst att försöka sova om en stund. Godnatt!

Haha fick en specialglass för att första våfflan gick sönder :p


Du är så fin

Dagen började med ett härligt träningspass på gymmet. Där efter en svenskalektion innan jag slutade. Drog efter skolan in till stan med Elin och Malin. Där blev det en hel del shopping. Hittade en klänning till studenten, en plånbok, lite smink till balen och lite toppar och linnen. Ashärlig dag! Den avslutas hos Sebbe med lite glassätande ur ben and jerrys cinnamon buns, SÅ JÄVLA GOD!!!!<3333




Han ger mig styrka

Den här killen ger mig sån styrka och energi till att fortsätta kämpa och tänka positivt. Vet inte vad jag skulle göra utan honom. När jag är med honom känner jag sån lycka och har alltid ett leende på läpparna. När jag är utan honom känns allt så tungt och motsträvigt. Jag vill inget annat än att vara vid hans sida jämt. Jag förstår inte hur man kan bli så besatt av en person! <3



Helg redan nu!

Heej! Varit några dagar med uppehåll från bloggande. Nu är jag tillbaka igen! Har idag varit i skolan 9-14.30. Hunnit beta av tyskaprovet så att det är ur världen. Efter skolan tränade jag innan jag tog bussen hem. Pga inställda lektioner imorgon och lediga fredagar som vanligt så tar jag helg idag. Så jäkla skönt! Ska dock till skolan imorgon för att göra lite gymnasiearbete med Sara i några timmar.



Jobbar mig framåt

Hejsan på er! Skönt med fredag och helg IGEN, tider bara springer iväg vecka för vecka! Har spenderat dagen med Mats i största del. Har ätit på Joans, hämtat hem en bil, handlat med Mats föräldrar och en hel del annat. Har även hunnit sitta en stund i solen på kvällen/eftermiddagen, riktigt riktigt skönt!! Efter att precis ha färgat håret på Ebbas kompis chillar jag nu i soffan :)



Där va lovet slut

Efter ett underbart lov är det nu sista timmarna på sista lovdagen innan skolan drar igång imorgon igen. Avslutade lovet under dagen genom att mysa med Sebbe och på kvällen genom en tjejkväll/tjejmiddag. Elin, Malin och Sara kom hit för lite firande utav mig som har fyllt år och även Malin och Elin som fyller inom några dagar. Mysig kväll! Fick i present proteinbars och gymhandskar :) vi hann även med att boka våran efterlängtade resa till Grekland!!





Elmia bilmässa 2015

Jag har haft en lång och underbar dag på bilmässa, elmia å Jönköping. Spenderade dagen i största del med världens underbaraste pojkvän. Vi gick ett, två och kanske tre varv inne på mässan. En hel den snygga bilar att kolla på! På kvällen var det driftinguppvisning utomhus som vi kollade på. Där efter drog vi oss hemåt efter en riktigt bra och rolig dag. Nu säger vi godnatt, puss!



Lyckad kväll!

Igår vankades det lite festligheter med de närmsta vännerna, riktigt roligt! 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus