Kompledig måndag

Idag var en såndärn skön slappardag som man behöver ibland. Jag var kompledig så har spenderat min dag i soffan med one tree hill, massa godsaker och världens finaste bästavän som kom hit och höll mig sällskap för att jag inte mådde superbra. Från att tro att det skulle bli en skitdag till att det blev en himla mysigt dag! :D nu på kvällen va jag iväg på ett möte angående jobbet och körde även universums jobbigaste pass efter det. Crosshit, styrka så det bara dånar om det. Fyfan säger jag bara!!!

Haha sötaste :D

<3




Live one once

Grym utgång igår kan jag börja med att säga! Va lite lagom påverkad och hade en lyckad kväll. Imorse drog jag spontant till Hallsberg med Micke för att kolla på folkrace under dagen. Va riktigt trevligt och mysig dag :)



En gång är ingen gång

Woopwoop!! Festen igår blev jättelyckad! Dock drack jag kanske en aning för mycket än vad jag borde ha gjort, det fick jag istället lida för idag. Ändå en grym utgång och mycket trevliga människor som jag stötte på. Ikväll blir det nog ännu en utgång är tanken. Får se vart jag och Fanny hamnar helt enkelt :)



Don't

Slapp dag, spenderade 30 minuter i skolan under tiden jag väntade på Sara. Vi gick till umo och sen tillbaka till skolan. Hade alltså inga lektioner alls idag och imorgon har jag studiedag och på måndag kompledigt. Det betyder lång helg!! Helgen kommer bestå av festande, lite mer festande, match och firande för att vi vann serien och går upp till division 3. Yeeeehh!




Bedårande

Hellooo! Haft en fin dag i skolan. En rätt kort dag med 3 lektioner som var sociologi, ungdomskulturer och tyska. Chill! Sen drog jag hem och slappade några timmar tills det spontant bestämdes att familjen skulle till Ljungsslott där det var en guidad kvällsvisning, mycket mysigt!! Nu säger jag godnatt :)




Love sucks


Heej! Så extremt ledsen över att jag inte uppdaterat sen helgen. Det berodde på att jag igår väldigt spontant sov över hos Malin tills idag och hade inte tänkt så långt, så hade ingen laddare med mig. Dock att det begränsade mig och jag hatar att inte kunna vara uppkopplad och ha en mobil att använda mig utav så hade jag en grym dag igår trots att jag även har genomförkyld. Tog skolfoto och spexfoto i skolan. Himla kul! Sedan hade vi surprise för Fanny som fyllde år i helgen. Vi bjöd ut henne på middag och hade en mysig kväll. :)




Lärorik helg

Min helg har jag spenderat i Nyköping med utbildning inför jobbet som jag har på aktiv. Den handlade om ledarskap, hur man ska vara och inte vara, vad man ska tänka på osv. Extremt lärorik och rolig utbildning! Sov på scandic hotell över natten med Selma vilket var trevligt. Åkte även dit tillsammans med henne och Matilda. Somsagt, riktig rolig och inspirerande helg :)






Önskar jag var där

Har så dåligt samvete och är så sjukt ledsen över att jag inte är med dig på din första utgång Fanny.. Hoppas kvällen blir/blev grym!! Puss :*<3






Loveu<3

Vart ska man börja då? 😘 Jag har vetat vem du är i flera år redan innan högstadiet, sett dig men inte vågat ta kontakt med dig. I början verkade du blyg. Sedan i gymnasiet hamnade vi i samma klass vilket jag såg fram emot så extremt mycket när jag fick hem vilka papperna om vilka som skulle gå i min klass. Vi har haft så många underbara stunder tillsammans alla gånger vi lekt kurragömma tillsammans, jagat varandra i trapporna på Bergska, alla fyllor vi haft, skrattat tills vi gråtit och bara flummat omkring. Alla dessa stunden betyder så sjukt mycket för mig. Är så glad över att vi fann kontakten och kom varandra såhär nära som vi har gjort. Så sjukt glad över att jag har dig gumman! Grattis på 18årsdagen bästa Fanny!! <3



Give me love

Tjohej! Kärlek till fredagar verkligen, så extremt skönt med helg även fast jag har hela helgen planerad i detalj. Ikväll blir det en tjejkväll med Pernilla, pizzamys, lite alkohol, filmmys och tjejsnack. Ska bli himla mysigt!! Sen imorgon och söndag är det utbildning i Nyköping som gäller. Hotell natten mellan lördag till söndag med Selma. Ska bli himla kul det med :)

Två bilder från imorse, tyckte det va så fint :)

Summertime sadness

Hade endast en lektion denna fina torsdag vilket var psykologi som snabbt var förbi. Efter det tränade jag med Elin och hälsade sen på Malin som är sjuk. Även hunnit vara hemma ett varv innan jag mötte Elin som jag var och storhandlade med. Eller ah hon handlade och jag var med som sällskap. Slaggar hos momor inatt :)



My bejbeeees!!!

Idag hade jag sovmorgon till 9 och har haft matte, sociologi, svenska, tyska och sedan ungdomskulturer som jag bytte till idag från franska. Spännande! Efter skolan hängde jag med Fanny en stund å kollade i lite affärer, sedan kollade jag på ett avsnitt one tree hill under tiden jag väntade på Elin. När Elin hade slutat tog vi en fika och sedan begav vi oss till invigningen av aktivt nya lokaler. Fint!! :) nu ska jag bänka mig vid tvn :)




Låt bättre tider komma nu

Tisdagar består av 2 lektioner, psykologi mellan 8.30-9.10 och sen svenska 12.40-13.30 Efter psykologin under mitt hål spenderade jag i frisörstolen med lite förändring. Blev lite kortare, mörkare botten och stylad efteråt. Mycket nöjd! Nu ska jag snart iväg och träna med Sara och Elin :)







I've been waiting

Min måndag bestod utav psykologi och sociologi som bestod utav resovisningar. Sedan tyska och franska. För er som inte vet så läser jag tyska steg 3 och franska steg 1. Franskan är så innihundan svår så funderar på fall jag ska byta kurs.. Vad tycker ni? Ni som läser franska, blir det enklare vartefter eller vad tycker ni?

Efter skolan tog jag en promenix med Elin och pratade lite åsådär. Sen hamnade jag hos mormor i någon timme innan jag drog till mitt som man nu kan kalla det, jobb. Jag skrev nämligen idag på anställningsavtalet till jobb som träningsinstruktör. Ser fram emot det här!!
Min söta pingla!!


så jäkla sött!! :D

div> 

Mycket tankar...

Idag har jag lagt mina röster hörda till riksdag, kommun och landsting. Började bra men slutade med att jag skar mig på läppen av kuvertet.. Ändå nöjd med mina val!
Sedan har jag mellan 15.00-00.00 jobbar som röstmottagare. Inte så ansträngde fören mellan 20.00-00.00 då alla röster räknades. Många åsikter kring allt detta, men nu säger jag godnatt och tackar mina fina vänner för ALLA dessa meddelandena som de skrivit i gruppchatten agående politik under tiden jag jobbade... Pussss!




Sistertime

Älskar de här dagarna när jag och syrran kommer så bra överens, flummar ihjäl oss och är typ världens konstigaste syskon. Love for you sis!! <3

Annars har jag idag spelat match som vi vann med 6-4, så jäkla härligt och roligt med vinst! Sen har jag umgåtts med min kära mor på Siemens öppethus :) nu blire filmmys med la familia :)





Make it to me

Älskade fredag!! Hade endast en lektion idag där vi redovisade vårt sociologiarbete om judar som jag, Elin och Malin har gjort. Kändes helt okej. Efter skolan drog jag, Elin, Fanny och Sara direkt in till stan där jag har spenderat min eftermiddag. Blev en hel del kläder med hem och även ett mysigt besök med tjejerna på pizzahut. Väldigt spontan och rolig eftermiddag. Nu är jag påväg hem och tänker spendera resterande timmarna av dagen i soffan med familjemys :)




Awesome roadtrip!!

Grym roadtrip under kvällen med brudarna! :D






Det här är för mig lycka!


Där dit vinden kommer

Min torsdag va väldigt slapp. Kom till skolan för att delta i skolvalet sedan slutade jag i stort sätt. Blev hemskjutsad av bästavän som tog körkort idag, grym är hon!!! Ska snart ut på ett litet varv med henne, Elin och Sara nu på kvällen. Annars under dagen har jag pluggat lite körkortsteori, pluggat och tagit det lugnt.

Mina söta !! :)<3

Bästa!!!


Snapchat in my <3!!




Stay with me

Haft en bra tisdag med endast en lektion. Började 12.40 och slutade 13.50. Otroligt skön och kort dag! Eftermiddagen spenderades med Malin och Sara, väldigt trevligt och avslutade kvällen med ett pass på aktiv inför mitt jobb där. Inspektören såg bara positiva saker så får se hur det blir. Nöjd iaf! Nu idol å sen sova :)
Serious face!!




Godhjärtad som få

Jag har lätt världens snällaste bror. Så himla fin, godhjärtad, gullig och världens mest omtänksammaste person. Finns seriöst ingen snällare person än honom. Så sjukt glad över att ha han! :)



För er som vill veta

Jag tänkte dra min långa story kort angående min sjukdom som jag haft under hela sommaren och fortfarande inte har blivit av med än..
Började några dagar efter att jag fick sommarlov i juni att jag började känna av lite halsont (observera att jag ALDRIG är sjuk..). Sedan gick det nån vecka eller två med mer halsont. Det gick nån dag eller två som jag totalt slutade äta för att jag inte kunde svälja. Kunde heller inte prata och istället för att svälja så spottade jag typ en gång var femte minut.. Vi sökte vård men de såg ingenting som var något tecken till sjukdom. Det blev ännu värre efter två dagar då jag inte ens fick i mig någon form av vätska alls. Vi sökte upp sjukvården igen och då såg de att jag hade halsfluss. Mina värden hade ändrats från 26 ena dagen till 89 två dagar efter. Så jag gick pencillin som jag åt i 10 dagar och skulle efter det enligt läkarna vara frisk och återställd. Väntade nån vecka innan jag tänkte komma igång med träningen efter att inte ha tränat på hela sommaren. Det funkade inte alls då det kändes efter korta sträckor som jag bara promenerade så det var bara att glömma. Och ännu är jag fortfarande inte bra i halsen.. 

Förlåt fall det här va ett tråkigt inlägg, men kände för att berätta!



Do it again

Vaknade imorse till väckarklockan vid 8.00. 10.00 stod Janne utanför huset för att hämta upp mig. Vi drog in till Norrköping där det har varit Drifting under dagen och nu å se bilträff. Har träffat Johan å massa annat saknat folk. Snart drar vi vidare till Valdemarsvik där det är folkrace imorgon :)



På g till stan

Jag väntar på att Janne ska hämta upp mig, vi ska in till stan å kolla på lite bilutställning, dragracing, Drifting osv. Ska bli kul! :)




ÖVERRASKNING!

Nu måste jag berätta om min grymma eftermiddag/kväll! Börjar med att jag träffade Fanny vid 15, hon fixade mitt hår vilket ni kommer få se bilder på. Vid 16.30 åkte vi alla tjejer ut till Sara för en överraskningskväll till Sara som nyligen fyllde 18 år. Vi fick med hennes mamma på planen så hon tog med henne till stan, vi tog över huset å pyntade, dukade, fixade pizza å bakverk osv. Sen kom Sara hem, vi skrämde henne och hon blev chockad som aldrig förr. Sedan spenderade vi alla kvällen där med käk, tjejmys, sällskapsspel osv. Extremt mysig kväll!! :D






Yesterday was awesome

Hade en grym eftermiddag/kväll med Pernilla, Tuva och Jennifer igår. Vi fikade, åt mat, snackade, kollade på tv osv. Mycket trevligt! :) där efter fick jag skjuts hem till mormor där jag sov inatt! Börjar 12 idag, skönt!! :D




När allting faller

Amen tja! Kor skoldag mellan 9.45-10.35. Känns onödigt men skönt! Drog i stort sätt hem direkt, duschade å packade om väskan och drog till Finspång igen. Här är jag nu och ska snart möta Pernilla för en fika och litw snack. Alltid lika mysigt! Sen sover jag hos mormor inatt :)



Standaaaard!


Men ändå lyckas jag rätt ofta försova mig ändå ...?

I know, I want you

Heeej! Förlåt för lite dålig uppdatering.. Blev en rätt intensiv dag igår från att jag slutade skolan vid 14 tills det att jag kom hem å fixade och sedan träffade Emil där jag spenderade kvällen och natten. Mysigt och trevlgt! :)



Släpp aldrig taget

En lång måndag i skolan. Började 9.45 och slutade 16.00. Hade under dagen min första franskalektion någonsin. Hahahahaha, vet inte fall jag ska skratta eller gråta??! Så sjukt svårt så jag dör! Det börjar lukta F här....



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus