Att känna lycka

Att känna lycka är när man myser i pojkvännens stora och mysiga tröja! Saknar honom bara mer och mer då <3



Neonparty

Godmorgon, i alla fall för min del haha. Igår var det neonparty som stod på schemat. Förfestade först hemma hos Elin med lite folk och där efter drog vi till Hugos. Jag hade en riktigt rolig och trevlig kväll!! Idag ska en kompis fixa mina naglar så att de är fräscha inför balen och studenten nästa vecka. Annars ska jag bara ta det lugnt idag är tanken. 






Vi håller i

Studentveckan håller i och sedan i onsdags som jag skrev senast har jag hunnit med lite vila, musikquiz, fest, hållt pass osv. Idag gick jag även på marknaden med Sebbe vilket va kul, köpte inget förutom mat. Har firat hans mamma som fyller idag också. Nu chillar vi och väntar på bussen som jag ska ta hem vid 22. Ikväll blir det att vila upp mig inför morgondagens neonfest på kvällen!




Mösspåtagning

Nu är studentveckan här som inleddes med mösspåtagning i skolan och där efter Mösspåtagningsfest på kvällen. Hade en väldigt rolig kväll! Idag har jag hunnit med en körlektion runt lunch, tränat och är nu påväg in till stan för att handla studentpresent till pojkvännen, kolla på lite kläder å fixa det sista inför studenten :)




Det gör ont utan dig

Har idag börjat med att opponera gymnasiearbete i grupp, det gick bara bra. Där efter var jag hos tandläkaren på kontroll innan jag körde ett styrkepass på gymmet. Har annars legat en del i solen idag, tagit det lugnt och planerat inför studenten ytterligare. Nu på kvällen har jag varit hos frisören, hon provade frisyrer till balen och vi hittade en fin som det blir, det blir dock en liten hemlis. Ska spendera natten hos mormor :)



Längtar tillbaka<3

Hej! Dagen började med ett tufft magpass på gymmet på ca 60 minuter. Där efter hade jag en arbetsintervju, fick jobbet vilket känns skönt! Har nu alltid ett litet jobb till hösten. Sedan var det tacobuffe i skolans matsal, så jäkla gott!! Hade en svensklektion med betygssnack, känns bra. Under eftermiddagen har jag pluggat lite körkortsteori, inför delegeringsprovet, chillat och städat lite. Snart ska jag bädda ner mig i sängen och läsa lite innan jag ska sova, så sjuuuukt trött! Puss på er!



Rhodos 2015

Jag och tjejerna har haft en underbar resa på rhodos i en vecka. Den har bestått av solande, festande, god mat, upptäcktsfärder, glatt humor och mycket mer. Har haft en grym vecka!! Vi kom hem igårkväll och jag saknar redan tillbaka till värmen! Bjuder på lite bilder, de flesta bilderna togs med Malins mobil :)








Rhodos levererar!!

Hej alla! Dålig uppdatering under veckan för att jag är i rhodos med Sara, Elin och Malin. Vi anlände i söndags och ska åka hem på söndag igen. Har hittills haft en underbar vecka! Har mestadels solat, annars ätit god mat, umgåtts, festat och haft riktigt roligt. En bättre och mer detaljerad uppdatering sker när vi är hemma igen. Puss på er, vi hörs!



Vill alltid vara brevid dig

Heej! Ledig dag som har spenderat hemma under förmiddagen. Där efter blev det ett träningspass innan jag å Sebbe drog hem till honom. Älskar att spendera tid med den här underbara killen! Finns ingen bättre än honom, äääälskar dig! <3
För underbar!! 


Bara för jag saknar denna unge!

Dagen idag har varit relativt bra. Startade den genom att vakna väl utvilad, drog mig till Finspång och hade en 80 minuter lång körlektion. Den kändes helt okej! Där efter drog jag till skolan och käkade med Malin och Sara. Chillade där en stund innan jag mötte Sebbe en snabbis. Åkte hem i några timmar för att ladda upp inför kvällens träningspass och jobbpass. Gick kanoners! Nu är jag hemma och har packat det sista i resväskan som nu är helt färdigpackad. På söndag drar viiii!!!!



Utan dig är det svårt

Hejsan!! Haft en extremt bra dag, måste berott på att jag sov ca 10 timmar inatt, underbart!! Var en sväng hos syv, hade svenska där vi lyssnade på tal, lunch och där efter ungdomskulturer. Efter skolan begav mig jag och några av tjejerna på utbildning i kommunhuset inför sommaren. Mycket att ta in men det kändes samtidigt okej. Trots att jag efter det var fruktansvärt trött blev det ett pass på gymmet innan jag övningskörde en stund. Har nu placerat mig i sängen där jag lär stanna ett tag till. Puss!



Haha mingelbild från helgen

Haha snygg mingelbild som jag, Malin och Sara lyckades bli med på från Valborg, haha! 
Har idag tagit mig igenom en lång men rätt chill skoldag, där efter ett snabbt träningspass med styrka innan jag höll två pass. På g hem nu för att chilla en stund innan jag ska ta å slagga.



Allting går bra nu

Hejsvej! Efter en långhelg med festande, mys med pojkvännen, träningskonvent och lite plugg så är den nu slut. Haft en riktigt bra helg som jag avslutade med att städa och planera veckan. Nu är jag laddad för veckan då det är både jobb, utbildning, körlektion, nationellt tal och lite annat på schemat. Ha det bra!



Personalkonvent

Har idag varit iväg på ett minikonvent med personalen på aktiv där jag jobbar. Vi åkte tillsammans till Nyköping där det blev två timmars träning med nyttig inspiration och hålligång. Där efter fräschade vi till oss innan vi gick ut på resturang och käkade. Superbra och lärorik dag!!




Första maj är här

Jag hade ett underbart slut på april och inledde maj lika bra. Spenderade gårdagen först hemma hos Malin med sara, Elin, Julia och fanny där vi grillade och förfestade lite. Drog runt 23.00 ut på Joans när Björn rosenström var och spelade. Där träffade jag bland annat tillis, Anders, rita, Becca, veronica och andra som jag inte träffat på länge. Hängde mestadel med Malin, Sara och Sebbe under kvällen, helt klart mina favoriter!! <3 att vakna upp idag lite bakis var inte lika skönt dock, men mår mycket bättre!








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus