Tror ändå jag saknart..







Kvalitetstid med syster! <3




Saknar att inte kunna tänka som förr

Underbara lördag! Vaknade med ett leende på läpparna när jag kollade ut och såg det fina vädret. Drog iväg till aktiv där jag jobbade och körde två gruppass. Därefter gick jag och Ebba å lunchade hos mormor där vi blev bjudna på lasagne. Tog sedan bussen hem. Har lyssnar på massa gamla skivor, städat och fixat lite på rummet. Ikväll blir det mys med frukt, grönsaker, dipp och tv med syrran. Ha en fortsatt bra helg!!
På bilden ser ni min nya klänning som jag även hann köpa idag :)


Glad idag!!!

Idag har varit en bra dag redan från start!! Min balklänning kom idag och passade perfekt!!! Obeskrivligt lycklig och glad idag ska ni veta! Typ så galen och crazy som på bilden!! 


Vet inte hur jag ska säga det

Torsdag betyder LOOOV! Så skönt att äntligen lovet har börjat för min del som är ledig på fredagar som vanligt. Började 8 imorse med att se på en dokumentär på sociologin. Där efter jobbade jag och Sara med gymnasiearbetet innan vi åt. Efter ett möte med Göran angående gymnasiearbetet satt jag i skolan i några timmar och chillade. Håller på att bli sjuk då jag blir lite konstig i halsen, snorig och seg i huvudet.. Trots det ställde jag upp som vikarie på kvällens pass på aktiv. Nu är jag hemma och det blir tvmys resten av kvällen.



Måndagstrött

Hejsan! En väldigt chill och skön måndag. Hunnit med två lektioner och efter det lite gymnasiearbete. Hängde sen med mamma och Ebba för en tripp in till stan för att jag inte orkade träna som jag planerat att göra. Vi fikade och kollade runt lite i affärer. Nu är jag hemma, sitter här och ångrar att jag inte hann med ett träningspass också.. Skitsamma, får köra hårt imorgon istället!! :D


Att ta kort med syrran är kul!!

 

Summering av helgen

Lovely weekend! Hej på er, inte haft så mycket att skriva om under helgen och inga bilder har tagits heller, därför jag skriver nu istället. Inledde fredagen med en sväng till stan med brudarna. Fick mina jeans inlämnade och bytta, köpte även ett par till jeans och ett träningslinne. Annars hängde vi runt i stan, provade balklänningar å hade en mysig dag. Där efter kom jag hem till Sebbe där jag spenderade resten av helgen. Vi har mest chillat, myst åsådär. Nu har jag ytterligare en vecka framför mig i skolan, troligtvis kommer den gå lika snabbt som den brukar.



Nu är jag stark igen!

Torsdag, en riktigt bra torsdag, jag startade min dag med att komma till skolan till 8 då vi skulle ha börjat, dock fick vi då reda på att lektionen var inställd.. Det blev en besvikelse med tanke på att jag då hade hål fram till 13.20, hann dock med mycket på den tiden. Först chillade vi, satt vid datorerna, snackade.. Där efter åt vi innan vi drog till gymmet för ett tufft pass! Väl tillbaka i skolan hade vi en väldigt kort lektion vilket va skönt samtidigt som dagen kändes ovärd. Jag kom hem tidigt, redan vid halv 3 var jag hemma. Tog det lugnt en stund innan jag och Ebba bestämde oss för att gå en promenad runt halv 5. Blev en äventyrlig promenad då vi inte visste vart vi riktigt var i skogen. Var i alla fall hemma 1 timme och 50 minuter senare. Strax där efter skrev Sebbe och frågade fall jag ville träna med honom, var i det läget svintrött men tänkte att det kunde bli kul. Så jag slängde i stort sätt bara i mig något att äta lite snabbt innan jag tog bussen och gymmade ännu ett tufft pass. Mycket härlig dag!! :)





Fucking perfect

Jag har haft en kanonbra eftermiddag och kvällen med Malin och även Elin en stund. Vi bakade först kakor och sedan gick vi alla tre på en lååång promenad. Jag och Malin gick totalt lite mer än 1 mil, sjukt stolt och nöjd över det! Där efter har vi ätit nudlar, snackat massor och haft riktigt kul! Nu ska vi försöka sova för att orka med morgondagens träningspass 9.00 :)




Allt vore lättare om jag visste

Idag vaknade jag på en bra sida med bra humör osv. Klarade först av en lektion i skolan och sedan blev det ett hårt styrkepass på gymmet. Sedan även en tyskalektion efter det. Eftermiddagen och kvällen spenderas med Malin, vi ska snart ut på en promenad och sedan kanske se film och laga mat tillsammans.



Vet inte vad jag gör

Fredag-söndag, spenderades med sebbes och även lite med hans familj. Vi har kollat på mello, sett film, myst, gått promenad, snackat, spelat.. Jag har haft en riktigt bra helg. Hemma i min underbara säng för att snart släcka mina ögon, så sjukt trött 24 timmar om dygnet så blir att sova skapligt för att orka med morgondagen. Pusshej!



Älskade vår!!

Min lediga dag spenderades med kissemissen och avslutas med Sebbe :)




Om att vore som vanligt

Tja! En dag i skolan med endast två lektioner och där emellan gymnasiearbete, lunch och träning. Efter skolan åkte jag och Sara hem till mig, någon timme senare kom även Elin och Malin för en liten tjejkväll. Vi fikade, åt nudlar och pratade massor. En behövlig kväll nu när skolveckan är slut för min del. Taggad för en helg som spenderad med Sebbe, underbart!
Älskade syster!<3


Inte långt kvar!!

Heej! Skoldagen gick fort och va inte så ansträngande alls. Där efter gick jag, Sara och Malin hem till Malin för att umgås i någon timme eller två innan jag drog och tränade å Sara skulle jobba. Träningspasset gick bra, körde med syrran. Idag kom även studentmössorna, åhhhh inte långt kvar nu!!!
Om jag inte nämnde det häromdagen så har jag i alla fall beställt min balklänning också!!!!




Wait

Tjaaa! Inte riktigt haft varken tid, lust eller inspiration till att skriva på ett par dagar så tänkte sammanfatta lite vad jag gjort de senaste dagarna. Hade långhelg som spenderades till jobb, träning, Sebbe, lite mer träning och även lite plugg. Idag var jag och Sara inne i stan och genomförde enkäter och intervjuer med lärare och elever till vårt gymnasiearbete. Skönt att ha gjort det så att vi kommer nånstans med arbetet. Blev ett konditionspass på gymmet efter det och har kommit hem, pluggat lite och precis vräkt i mig tre goda våfflor som smakade utsökt!! Nu blir det ytterligare lite plugg och där efter ska jag ta och bädda ner mig i sängen.
Puss!



Långhelg!

Där är även denna skolvecka för min del över, skönt! Har idag fixat lite på gymnasiearbetet, varit med Sara och haft lunchdejt med Sebbe. Nu välkomnar jag helg tills på tisdag med tanke på studiedag på måndag! :)



Utan dig är jag halv

Efter en helg med gymnasiefest, jobb, träning och mys med pojkvännen avslutas den framför tvn med mamma och syrran som jag inte träffat på evigheter. Kommer kännas konstigt att inte somna brevid Sebbe ikväll med tanke på att vi bott tillsammans i två veckor.. Är väl bara att försöka vänja sig antar jag..? Har i alla fall haft en bra helg och ser endå lite fram emot veckan.
Spööööke??


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus