More than awesome

Åh vilken extremt underbar kväll jag har haft med min bestiiiie number one!! Blev en tur med bilen till bland annat netto och lite annat skoj, idolkväll, sällskapsspel har vi även hunnit mer och massa mys. Länge sen jag spenderade en såhär bra kväll med bästa!! Å imorgon drar vi till Turkiet tillsammans där vi får spendera ännu en förhoppningsvis under vecka tillsammans! Så jävla lycklig just nu!!!
Heheheheh ja det är sant.. :p




Äntligen helg och lov!

Skönt med en kort skoldag. Tjejerna i klassen käkade perfect förutom Lydia som åker till Malta idag, hoppas hon får det grymt!! Var även halloweentema i skolan idag. Hehehe :p Och nu har vi ÄNTLIGEN lov!!!!! ÅHHH! Imorgon drar jag och Malin till Turkiet och stannar där i en vecka, underbart!





Igår va en bra dag!

Som rubriken lyder så var gårdagen en bra dag, den bästa på länge faktiskt! Dagen i skolan va chill, gjorde inte så mycket. Efter skolan drog jag till stan med Malin och Sara. Införskaffade mig lite underkläder, ett par jeans och bytte även ett par jeans. Nöjd med detta! Malin snubblade rakt in i den där snurromojengen som man går in genom i köpcenter. Hahahaha det gjorde min dag!! Blev en fika också :)
Sedan friade även Sara till mig på skopunkten :D<3





Sluta vara någon annan..

Hejsvej!! Endast haft två lektioner denna tisdag vilket jag har varje tisdag. Först psykologi och sedan hål mellan 9.10-12.40 då svenskan började. Skön dag där jag även hunnit med massor med plugg och även träning. Skönt det!





Längtar ihjäl mig!!

Efter en grym helg längtar jag ihjäl mig tills på lördag när jag drar till Turkiet i en vecka med bästis!!!!



Home sweet home

Äntligen hemma!!!! Varit en helgrym helg i Karlstad, men fyfan vad skönt set va att komma hem!! Bjuder på lite söta bilder från helgen när alla sov..







Run forest run

sjuhuuuu! Känner att jag blivit fruktansvärt dålig på att uppdatera, det finns liksom inte så mycket intressant att skriva om. Livet rullar på som vanligt typ. Helgen har jag spenderat här i Karlstad på folkrace där jag fortfarande är kvar. Igår fick jag efter en hel vecka äntligen träffa syster Johanna igen, mycket trevligt! Sen har jag även umgåtts med jennika och Alexander. Älskar att träffa roliga människor som man inte träffar så ofta :)
Festen igår levererade!! Himla roligt med allt folk! :D 



This is how we do

Chill dag med endast en lektion mellan 9.45-10.35, extremt skönt! Efter det ett lugnt träningspass med Malin och sen drog jag hem. Blev en chill eftermiddag, tog det mest lugnt!



Love!

Utan er fina människor är jag ingen, verkligen ingen! Tacksam över att jag har er! <3



Låt allt vara över

Hej! Idag blev det en kort dag i skolan med endast en "lektion" som var gymnasiearbete. Slutade sedan vid 12 och drog sen till Linköping med veronica där vi spenderade i stort sätt hela eftermiddagen. Blev en sväng på Ikea, rusta, Jula, biltema om jag inte glömt något? En extremt mysig eftermiddag med min bästa, älskar att spendera tid med henne! ❤️❤️



New in!!

Älskade jacka <3



Nöjd!




Nytt i träningsväg!

Som jag skrev tidigare i veckan så klickade jag hem lite kläder häromdan som kom i brevlådan idag. Loooove!! 



En vän med en bil

Måndagen började för mig med fruktansvärd magont, huvudvärk, trött osv. Nae usch, ingen bra start!! Dock blev det bättre, efter skolan tränade jag med Sara i ca en timme och sen hörde Elin lite spontant av sig så jag, hon och Sara drog och storhandlade. Alltid lika roligt :D nu är jag på g hem :)



Shake it off

Helgen blev lyckad på alla sätt och vis. Blev väldigt spontant inkallad som funktionär till folkracen. Det var väldigt roligt faktiskt, första och garanterat inte sista gången! Igårkväll avslutades mlimitscupen med prisutdelning, god mat och lite fest på kvällen. Det va himla roligt :)



Helg älskade helg

Nu har jag tagit igenom mig ännu en skolvecka, det går så fruktansvärt snabbt så det finns inte ord! I helgen blir det lite träning, plugga teori, folkrace, umgås med folk och lite festligheter på lördagkvällen. Myspyshelg med andra ord! :) klickade även hem lite träningskläder från hm tidigare idag, nöjd och längtar tills jag ska hämta ut de på måndag :)



Grattis babeeeeo!

Hihi sötaste saragull fick körkort idag, fucking happy för hennes skull!! Såklart ville hennes första trip vara till donken för att hon är en donkenälskare på hög nivå. Därför drog jag, Sara och Elin till donken efter skolan, drog igenom mc-driven å sen en sväng in till stan. Mycket mysig, rolig, älskad och bäst roadtrip!! Efter det blev det träning med brudarna och där efter min första körlektion ever. Var så sjukt nervös inför den så ni anar inte, dock så gick den hur bra som helst! Petra som handledare heter var jättestolt över min insats :D



hahahahah omg!!!

http://www.lajkat.se/11-saker-alla-nagon-gang-har-rakat-ut-for-pa-snapchat/
 

Haha asso!!




Sååå jag och Sara!!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus