Ullared med Becca! <3

Vet inte riktigt vart jag sa börja. Kvällen igår spenderades med bästa Becca. Himla mysigt och spontan trip med bilen också. Idag har vi spenderat några timmar i en bil till och från Ullared. Är fordrande påväg hem, lite drygt halva vägen kvar. Har haft en helgrym dag verkligen. Så sjukt roligt och umgås med Becca!! Sjukt mycket flum och skratt och än är inte kvällen slut :D
Blev en hel del shopping, fått de flesta julklapparna köpta också vilket känns skönt :)



Sacomässan i Stockholm

Idag har varit en riktigt lärorik och bra dag för min del. Har spenderat dagen i Stockholm på sacomässan som är en mässa om vad man vill plugga till eller göra med sitt liv efter gymnasiet. Har spenderat dagen med Elin, väldigt roligt har vu haft! Innan mässan var jag sjukt osäker på vad jag vill göra med mitt liv. Har nu kommit fram till en hel del saker, det riktar i nuläget mot socionomprogrammet eller något inom träning. Mitt motto är i alla fall att jag vill jobba med människor. Nu sitter vi på bussen påväg hemåt. Kvällen kommer jag spendera med Becca som va länge sen jag umgicks med. För imorgon drar vi till Ullared!! :D



Jag vet vad jag gör

Hej på er alla som fortfarande tycker att min blogg å nåt att ha. Dagen har varit otroligt slapp. Slöade i sängen hos Sebbe fram till typ 11.30, hade endast en lektion mellan 12-12.40 och där efter lite gymnasiarbete. Har där efter hunnit med lite träning och ska snart iväg för att visa upp mitt pass. Är nervös och spänd, hoppas på det bästa :)



Hetare än lava

Vaknade upp brevid Sebbe även idag, blivit lite som en vana nu. Lika mysigt varje gång, så den vanan för gärna vara för alltid :) i vilket fall som helst blev det en promenad till skolan i dagens fina väder, mysigt! I skolan hade jag endast lite gymnasiarbete med Sara och tog mig sedan hem med nästa buss. Väl hemma åt jag lite, lyssnade på musik, packade om och lite annat allmänt. Ska snart dra mig tillbaka till Finspång. Möta upp Sebbe å dra till stan med han och hans familj troligtvis. Slaggar även där inatt också är tanken, har sovmorgon till 12 imorgon så tjänar bara på att sova i Finspång :)



Långa nätter

Den hemska måndagen var inte så hemsk alls. Vaknade upp brevid Sebbe vilket alltid är lika mysigt. Drog till skolan vid 8 för att Sebbe började då och jag började inte fören 9.45 så chillade i soffan tills dess med musik. Gick sedan till 12.45. Skönt med en relativt kort det. Drog och tränade efter skolan och fick även reda på att Ebba och Mats har åkt på magsjuka. Det gjorde att jag bestämde mig för att sova i Finspång även inatt. Skönt :)




Right here in my arms

Då var den här helgen också över, en av de allra bästa helgerna på sjukt länge. Har hunnit med att umgåtts med Sebbe en massa, ätit julbord med min familj och Sebbe, tillbringat många timmar i sängen och även ett par timmar i soffan framför film och med gott snacks, i stort sätt levt på julmust. Helgen kunde inte ha blivit mycket bättre om jag får sägs det själv. 





All I need is you

Heeej! Skönt med fredag igen! Hade endast en lektion idag där vi fikade och hade någon slags frågestund som va rolig men ändå sjukt onödig dag. Kom till skolan vid 9 för att ha lektion vid 12 åså var det inte ens en seriös lektion. När jag slutat vid 12.40 väntade jag på Sebbe till 13.45 och vi gick hem till honom. Vi har bara allmänt snackat och myst, snart blir pizza och ännu mer mys :)





I know

Då var även torsdagen över. Kort dag i skolan och har sedan hunnit med en och annan sak hemma. Städat massor, pysslat i mitt rum, hunnit med en hel del plugg. Otroligt skönt!! Längtar tills imorgon och helg. Kommer hända en och annan rolig sak i helgen. Kommer umgås med Sebbe, julbord med honom och familjen och bara en allmänt mysig helg som jag ser fram emot :)
Repris på en charmig bild :p


Ensamheten utan dig

Underbara onsdag, eller den kanske inte va underbar men en otroligt rolig dag. Började med att vi försov oss, standaaaaard! Tog mig i alla fall till skolan och medverkade på en intervju en kort stund. Sedan har jag haft lektioner mellan 10.20-14.20. Efter skolan hade jag planerat att träna lite. Gick till gymmet, ner i omklädningsrummet och typ vände för att jag kände att det varken fanns kraft, energi eller ork alls till att träna. Jag gick tillbaka till skolan där jag mötte upp Sebbe som jag gick hem tillsammans med. Väl hemma hos honom så käkade vi lite, snackade och hade det trevligt. 19.30 var det dax för mitt pass på aktiv som jag skulle visa upp. Enligt mig gick det inte så bra, va väldigt nervös och gjorde fel flera gänget. Det märktes dock inte och jag fick beröm av Marie. Kom hem och kollade igenom skolkatalogen, HA-HA-HA!!!!!!!



Say you do

Tisdagen den 18onde november, började dagen med att inte må så bra när jag vaknade så stannade hemma från skolan. Tog mig sedan till gymmet för att gå igenom mitt pass vilket känns bra nu i efterhand. Tränade även lite kondition vilket var himla skönt. Efter att jag tränat träffade jag Sebbe som jag fortfarande spenderar tid med. Mysigt! Ska snart dra och handla godiiiiiiis!!



Att vara lycklig

Den här måndagen har varit mörkt och grå hela dagen igenom vilket gjorde mig väldigt trött och seg. Dock tog jag mig igenom även denna dag! Lång dag mellan 9.45-16.00. Där efter träffade jag Sebbe i några timmar. Spelade lite med hans syrra, åt vitlöksbröd, chillade och lyssnade på musik. Mysigt och roligt!



All I need is you

Hej! Vart ska man börja? Jag har haft en jättebra helg. Började med skräckfilmsmys med tjejerna i fredags och avslutades med ett personalmöte på mitt kära jobb. Där emellan har jag hunnit med lite festande, träffat massa folk och en hel del mys. Extremt bra dagar! Nu säger jag tack för allt och godnatt :)





Mysfredag!

Vaknade upp i en gosig och mysig säng brevid sebbeboy fall jag kan kalla honom det av alla hans smeknamn. Spenderade i stort sätt hela förmiddagen där i hans säng och sedan gick jag till skolan för en sociologilektion som va den enda lektionen för dagen. Skönt! Drog till gymmet och körde lite kondition innan jag träffade Sebbe en stund igen och sedan drog vi med tjejerna och handlade till kvällen. Vi har haft Tacomys och kollar nu på skräckfilm. Mysig kväll med the giiiirls!





Det blir som det blir

Hej! Lite seg uppdatering, men äsch! Idag va en himla bra dag, hade sovmorgon till 12.40. Så hade endast en lektion idag. Haha bästa och roligaste svenskalektionen på väldigt länge!! Detta hände:
Jag va å letade efter en lärare som heter Kaisa och letade överallt typ. Jag gick jag in i hennes arbetsrum åså satt två andra lärare där, Göran och Micke. Jag bah "vart fan är Kaisa?" Å de bah helt random "vad rimmar Kaisa på?"
Jag bah "eh, bajsa"? Åså dog de av garv. Sen kom jag till grupprummet där Malin, sara och Elin satt och berättade om och vi garvade till döds!! sen så kom Kaisa helt random in i grupprummet å jag bah "jag har letat efter dig överallt!!" Å då bröt Sara ihop i garv för att hon kom och tänka på det där med Kaisa bajsa. Å jag bah "käften Sara!!" Och försökte bete mig som folk och bara glömma det där. Men sen när hon suttit där ett tag och hjälpt mig med det jag behövde hjälp så utbrast även jag i ett skrattattack och va tvungen att berätta för Kaisa och hon skrattade också. Sen så berättade hon att hon har ju hetat Kaisa i 26 år och är van vid det där. Åså berättade hon om när hon gick i skolan och hade en kompis som hette Moa och som alla sa typ "Moa gå på toa, men det går inte för där sitter redan Kaisa". Sen gick Kaisa ut från grupprummet och vi skrattade tills vi tjöt. Bara rann tårar från mina ögon och jag va helt illröd i ansiktet. Precis då kommer det in en lärare med en klass efter sig när vi sitter där och asgarvar och jag samtidigt som jag skrattar ihjäl mig försöker jag säga "ska ni va här" å asso jag skrattar ännu mer och bryter seriöst ihop!!!  roligaste som hänt i hela mitt liv på riktigt!! Så fort jag tänker på det så skrattar jag fortfarande åt det!

Haha ja detta va händelsen, kanske är svår att leva sig in i, men sjukt vad roligt det var!!!
-------------------------------------
Sedan har jag tränat kondition och även på mitt pass med Elin och även haft lite eftermiddagsmys med Emma och Fanny. Sjukt mysigt!!

Bjuder på två gamla bilder på lilla mig som Mats hittade idag :D



Ärehär dä är partyyy?

Hallå där! Gårdagen startade med första inomhusfotbollsträningen för säsongen. Riktigt roligt! Efter det hamnade jag väldigt spontant hos veronica i några timmar. Himla mysigt att träffa henne!! Sedan på vägen hem blev det spontant bestämt att jag och några kompisar skulle ha utgång på kvällen. Så va bara hem och fräscha upp sig åsådär och dra igen. Blev en lyckad utgång! Idag har jag spenderat i stort sätt hela dagen i sängen. Sjukt skönt! :)




Welcome friday

Hej underbara fredag! Skönt med helg igen, känns inte som att det va längesen men nu är den här igen vilket känns skönt. Hade endast en lektion idag vilket var sociologi. Tiden därefter spenderade jag på gymmet i ca 2,3 timme med lite övning på mitt pass och sedan ca 2 timmars träning på gymmet med både styrka och kondition. Kändes skönt efteråt! Nu på eftermiddagen/kvällen har vi haft firande för Mats (min låtsaspappa) som fyller 46 år idag. Blev en och annan tårtbit och kakbit. Är värd det känner jag!




Ledig dag!

Sjukt skönt med en ledig dag. Eller ja ledig och ledig, men ledig från skolan i alla fall. Har tagit tag i allt plugg, hunnit med otroligt mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra om man säger så. Svenskaplugg, sociologi, läst i svenskaboken, pluggat till mitt pass hemma och var även på aktiv och tränade på det och lite annan träning. Nu tänkte jag nog läsa några sidor i boken tror jag.




Hur kär får man bli?

Hej alla underbara läsare! Min onsdag har varit bra, började med ett svenskaprov om språkhistoria som kändes helt okej. Sedan en rätt slapp dag i skolan. När jag kom hem pluggade jag lite skolarbete och sedan övade jag i flera timmar på mitt pass som jag snart ska börja hålla i på aktiv. Hade uppvisning på det ikväll för Marie och två kompisar. Riktigt roligt och jag fick bra respons! Taggad till att lära mig detta nu!! Nu ska jag läsa lite innan det är dags att sova. Troligtvis ledig imorgon också!! Superduper!! :D



Jag vet inte hur man gör

Tisdag, en av de värsta dagarna på väldigt länge - både psykiskt och fysiskt. Kände mig bara svag, ledsen och konstig idag. Nu mår jag dock mycket bättre! Tog en promenad på förmiddagen innan jag gick till skolan som jag idag började 12.40 pga inställd lektion. Efter skolan drog jag till tandläkaren. Sket totalt i allt plugg och umgicks med bästa tjejerna Malin och Sara under eftermiddagen . Blev en trip till stan och bara snacka åså, himla mysigt! Nu ska jag läsa lite i boken "hur kär får man bli" som jag har blivit besatt i. Himla bra bok!




Saknar redan lovet!

Usch för måndagar, vill ha lov och vara i Turkiet igen. Saknart redan! Dock så va min måndag helt okej, har idag även köpt mig en ny ögonbrynsfyllaigrej för att jag är klantig å glömde min i Turkiet.. Fuck life typ! Aja, livet går vidare och jag är nöjd med dagen. Ska snart till Finspång för att träffa en kompis och sen hem till mormor för att slagga där inatt :)



Fotbollsgala, utgång

Igår blev en riktig höjdarkväll/natt. Började med att jag träffade Sara, lyckades tillsammans med hennes mamma tvinga henne att ha på sig klänning på galan. Sedan drog vi till Fanny som fixade vårt hår åsådär, min personliga frisör typ :D sedan hämtade vi upp lite folk och drog till förfesten med laget som var hemma hos Alice. Himla kul att träffa och umgås med hela laget! Vi drog vidare till fotbollsgalan vid ca 17.30. Där serverades det mat, underhållning och en hel del prisutdelningar. Blev x antal toabesök för mig och Linnea också, haha det får man inte glömma :D 
Runt 8 så var själva galan slut och vi drog vidare på fest hos Linnea innan jag hamnade på en annan förfest med tjejerna och massa folk. Drog sen till Hugos där verkligen alla folk va, sjukt mycket drag och många trevliga människor. Oförglömlig kväll och z gjorde min kväll, en sån sjukt fin och godhjärtad människa så det finns inte<3 









Turkiet 2014!<3

Jag har inte uppdaterat här på en vecka nu för att jag har varit i underbara Turkiet. Går inte att beskriva hur sjukt bra jag har haft det. Var där med Malin, min bästavän och hennes familj. Underbart går det bara att säga! Maten vad gudomlig, hotellet var väldigt fint, sällskapet va bäst och vädret höll sig rätt bra. Kunde ha varit liiiite mer sol bara, men är ändå nöjd och jag lyckades få en snygg bränna med mig hem. Nu får ni njuta av en mängd med bilder, hoppas ni får känslan i er! 








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus