Otagg till fredag - varför?!

Ja det undrar jag med... Det är ju äntligen fredag, längtat hela veckan typ och nu när den väl är här så är jag otagg till det? Detta är inte likt mig alls... Det är på riktigt något fel på mig just nu?! Jag går omkring och stressar varje dag, det kan va över en så liten sak som att packa väskan. WHY?! Jag blir galen på mig själv... Sen går jag även omkring och har något fruktansvärt ont i magen så det är inte sant. Det förstör allting, dock försöker jag bara strunta i det så gått som det går. Det fungerar ibland, men ibland inte. I vilket fall som helst har jag haft en bra vecka trots all tid som jag har spenderat framför allt plugg som jag är som dränkt i. Jaja, whatever, jag lever ju fortfarande.. RIGHT? Nej jag lever knappt, otaggad på livet när jag tänker på all det här jäääääkla plugget. USCH! Ae kanske ska försöka tagga till helgen trotsallt, måste försöka i alla fall! 
Min helg: 
Fredag - slutar 13.25., gymma med Elin i nån timme, hem och äta mina älskade aprikoser som jag slängde ner i vagnen igår när mamma handlade, typ sitta i mitt rum hela kvällen och döööööööööööö! 
Lördag - upp skapligt runt typ 9, åka till eliantorp för att hjälpa till med folkracebanan, frysa ihjäl troligtvis, kolla på mello antar jag?
Söndag - säkert gå upp tidigt denna dag också, röja i trädgården och städa källaren med HELA familjen, då till å med johan. Haha, rätt åt honom!! :D
Bara för att jag inte har nåra bilder just nu..
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus