Fredag blev lyckad

Förvånande bra fredag jag fick till tillslut! :) slutade så tidigt som halv 12 för att vi tjejerna i klassen lite fint fixade så att vi fick jobba hemma med uppgiften på religionen. Så 11.30-13.00 tog vi en lång lunch i matsalen där det var riktigt god mat. Thaitema vilket innebar nudlar och kycklingwok. Supergott! Hade himlans trevligt med Emma. Elin och sara i matsalen. Blev en hel del skratt, tillslut ramlade jag baklänges på stolen och drog med mig sara. Haha!! XD 
Efter skolan tränade jag som jag skrev att jag skulle göra med Elin. Gick bra, träningsvärk kommer jag ha imorgon kan jag lova! Tog bussen hem vid 3 så att jag var hemma strax innan 4. Väl hemma insåg jag att det inte fanns mycket till nyttigt fredagsmys då jag har godislöfte för er som missat det. Så vid 17.04 tog jag bussen till Finspång, mötte upp Elin och handlade en celsius och lite naturgodis. Gottigott! :) 
resterande av min kväll har jag suttit på golvet uti hallen och snackat med mamma å mats i några timmar. Sedan bastade dom så jag satt utanför glasdörren till bastun och snackade med dom. Haha en fin bild på dä kommer ;) jag som var så otaggad till fredag, den blev rätt lyckad trotsallt :)
Gammal ful bild! Jag är den där fula ungen där som ser sjukt sur ut med spänne i håret XD 
Haha genom bastudörren XD 



Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus