Saknar!!

Tänkte bjuda på lite kära bilder på saknade vänner, saknade tider, saknade fester!








Kärleken återvänder i rätt tid

Min dag har varit en bra dag. Chillade hemma under förmiddagen, vid 15.30 ca så som pinky och Sandra så jag och Ebba drog med de till hjortkvarn å käkade lite glass. Det är väl typ det ända som hänt idag förutom att Johanna har gjort dagen till den bästa som alla dagar. Har aldrig skrattat såhär sjukt mycket innan vi började snacka, helt klart betydelsefull! <3<3






LOVELOVELOVELOVE

Att ett samtal kan betyda så sjukt mycket är ju otroligt underbart. Jag älskar dig syster!! <3



Walk of life

Natten i Norrköping avklarad, varit på mirum och kollat runt, snart ner till stan och se fall man kan fynda något idag med :)



Kattvakt osv

Haft en trevlig dag med systeryster på stan. Har införskaffat mig en ny bikini, både överdel och underdel och sedan ett iPhoneskal från glitter. Får se när jag fixar bilder till er. Nu är vi i veronicas lägenhet där vi ska spendera natten genom att vara kattvakt åt mysigaste saga och Alice :)



En gång är ingen gång

Trevlig dag på stranden ännu en dag. Va med elin mestadel och även syrran en liten stund. Nu sitter vi i tältet på tomten där vi ska tälta inatt. Hihi mysigt! :)




Strandhäng

Spenderat hela min dag på den underbara stranden idag igen. Har ju varit så sjuuuukt varmt. Där hängde jag med Emil och Emil några timmar, själv annars och tog det lugnt. Välbehövligt känner jag! :)



On the beach

Idag har jag spenderat dagen på stranden, är fortfarande där. Solat och badat hela dagen, snart ska jag käka pizza här med syster också. Kände att den här dagen verkligen behövdes :)



Hahaha Asso ibland 😂




Husbil bra, men hemma bäst

Som rubriken säger, jag saknar hem! Nu efter 2 veckor med folkrace så drar vi hemåt, blandade känslor är det. Har haft himla kul med allt trevligt folk runt omkring mig. Varit barnvakt i flera dagar åt julle också vilket har varit sjukt sjukt mysigt. Redan bokat att man ska dit upp till typ Umeå på sportlovet, längtar jag som tusan till!!! :) nu hem, duscha, sova å ah så skönt det ska bli! :)





Allt är prima

Jag är i stort sätt helt frisk, att vara barnvakt hela dagarna gör mig lycklig, att kolla på folkrace och vara med alla underbara människor är lika underbart det! Nu blir det en kväll vid bryggan i kvällssolen :) Lovely life!




Bara till Sara

Det här inlägget är till min lilla Sara som tjatar på att jag ska uppdatera bloggen. Kan ju berätta att allt är bra med mig, är i Motala på ännu en vecka med folkrace. Varit barnvakt under två dagar till gulligaste ungen Julian och just nu sitter jag med familjen vid Varamon och väntar på att maten ska komma. Mysfaktorn är på topp! Det ända jag saknar nu är mina kära vänner :)<3




Sötaste jullebulle

Har varit barnvakt ett par timmar idag åt sötaste Julian. Sötareunge går inte att hitta!! Ihhh :)<3



Den där rubriken igen

Började dagen med en trevlig lunch med brudarna elin, Emma och Sara. Så kul att äntligen få träffa de! Saknade dock Fanny, Lydia och Malin som tyvärr inte kunde. Vilket fall som helst så var det höjdpunkten på min dag. Sen hämtade jag även ut mitt extremt fula pass. Förstår inte varför man inte får le på pass? Jag ser ju kriminell ut... :p



Hemkommen äntligen

Vet inte huur mycket jag har längtat hem, när det gäller Vimmerby så vill man alltid stanna kvar där förevigt med alla dess roliga och trevliga människor. Man blir som en stor familj med alla finspångarna under den här veckan. Men med tanke på att jag varit sjuk (vilket jag fortfarande är) så har inte veckan varit såå kul. Det hade kunnat vara såå mycket roligare. Har inte kollat på så mycket folkrace som planerat. De sista dagarna låg jag mestadels i husbilen och osv hela dagarna. Ja ni hör.. Men måste ändå tacka alla för en grym vecka!!! :)<3

För er som inte vet så har jag alltså halsfluss, äter pensillin. Det börjar gå framåt men det går tyvärr segt :/ så typiskt nu under sommaren och när fotbollsuppehållet snart är slut också.. :/










Blir aldrig frisk

Usch usch usch!!! Blir ju aldrig frisk...



Snabb update

Igår blev det äventyrsgolf under dagen och att förtära alkohol på kvällen. Idag har jag, Becca och syrran varit i Västervik och shoppat hela dagen + go-cart med Ludvig, August, Tommy, Robin, Martin och Jesper :)



Mysigaste folket!

Underbart att umgås med alla finspångarna!! :)




Bestie<3

Betyder så mycket! <3




Saknade vän :(<3

Bjussar på denna fyllebild bara för att jag saknar denna flicka så extremt jävla mycket!! :(<3



Långa nätter

Att vara sjuk har ibland sina fördelar ändå. Har blivit en hel del flum med denna tjeja som jag kallar för min syster. En underbar syster är vad hon är. 
Blev en hel del flummiga bilder :D


Hoppas det är du som förstör

Såhär känner jag mig och har jag känt mig idag. Inte så bra med andra ord. Ont i halsen från helvetet, huvudet känns stor som en ballong och tung som en sten...



Hata

Hata är ett starkt ord, men jag HATAR att vara sjuk. Speciellt nu i sommartider.. Ligger här med halsont från helvetet, feber, huvudvärk, känner mig svimfärdig. Hatart!! 
Blir jag inte frisk tills på lördag då vi drar mot Vimmerby kommer jag seriöst att gråta flodar...



Ebba fick tvångsmata mig till å med..


The time of times

Tänkte att jag kunde höra av mig en snabbis innan jag ska slagga iaf. Min dag har varit rätt seg. Har slöat en hel del, sedan lunchade jag med syrran och Sara på Joans och utträdde lite ärenden i Finspång. För övrigt så har jag mått/mår rätt dåligt för tillfället. Tankarna flödar mellan allt och inget, halsontet tar över min energi. Tur jag har så många fina människor runt omkring mig. Johanna, min finaste syster har idag betytt extremt mycket för mig!
Bara för att vi är snygga!


Favvobild i repris

Ja vad har jag nu för mig om dagarna när bästa Bråvalla är över? Det är frågan det? Idag ska jag och Ebba snart ta bussen för att göra till ärenden tillsammans, annars börja packa till Vimmerby dit jag drar på lördag. Längtar!!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus