Min lördag!

Skev just ett långt å fint inlägg till er, men sedan laggade appen så att den stängdes ner å allt försvann.. Nu gör jag därför FÖR ERAN SKULL ett nytt inlägg som jag hoppas blir lika bra! :)

Min dag startade när jag vaknade skapligt imorse, eller ja snarare TIDIGT! 8.00 slog jag upp ögonen, strax där efter insåg jag att jag inte kunde somna om så gick upp. Duschade, sminkade och fixade mig för att sedan 11.00 gå på wallmokrans's höstmarknad. Det var mycket mysigt att gå där med systeryster! :') sedan föreslog min söta mamma att vi skulle käka på Joans, där fick det bli en god sallad. Tack bästa mammsen! <3

Därefter vid 14.00 drog jag hem till Elin där även sara var. Vi bakade världens, då menar jag VÄRLDENS godaste Cupcakes. Åhhhhh love them! <3 bilder kommer i slutet av detta inlägg. Sedan kollade vi igenom en massa gamla bilder vilket väckte en hel del minnen och en hel del skratt! :D

Vid 18.30 drog och å sara och hämtade Malin för att dra till lotorp där fotbollsavslutningen för damlaget väntade. Det blev en fortsatt mysig dag där. Jag fick pris som 2a bästa på träningsstatistiken. Där fick jag en provapådag på aktiv (ett gym), en reflexväst, en reflex, ett presentkort på aktiv på 600:- och ett presentkort på perfekt (en pizzeria) på 70:-. Tack snälla för detta! :)
Jag kom precis hem till mormor där jag precis har gosat ner mig i soffan. Avslutar denna dagen här och slaggar här. Imorgon väntar bio med Malin, sara och jonathan :) pussss!





Kommentarer
Sofia - Lever drömmen i LA

ååh vad gott!

Svar: Ja dom var svingoda! :D
Fanny Jönsson



Blogg: http://byfia.com
2013-09-28 @ 22:21:45


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus