Min underbara fredag!

Jag har haft en grym fredag kan jag börja med att berätta! Jag hade sovmorgon så att jag kunde sova till 8.00. Sedan 9.00 åkte jag moppen till skolan för att vi började 9.45. Då hade vi engelska i tio minuter. Fick redan på att jag fick ett E på engelska nationella. Väldigt nöjd!! Sedan hade vi rast från typ 10.00-10.45. Då kollade vi på studentbollen (en stor grej med våran skola som innebär att man anmäler lag och är med på fotboll eller volleybollsturneringar just idag). Sedan hade vi idrott 10.45. Jag och sara gick och orienterade i en timme (jag har ont i foten, därför jag tog det lugnt). Sedan hade vi lunch och sen tyska i också ca 10 minuter. Där fick jag reda på att jag kommer att få ett C i slutbetyg i tyska. Riktigt nöjd över det också!! :) sedan mötte vi upp Malin och gick på finspongamarken (Finspångs stora marknad). Jag köpte bara en sockervadd, men ändå några roliga timmar med fina vänner! :) nu sitter jag och sara i soffan och chillar. Världens bästa fredag typ! :)


Endel av dagens outfit!


Alla följer!

Alexxandraa


Mig genom tiden! :D


Taggar inför bråvalla! :D


Men HAHA!!


Shortsväder! IHH! :D

 

Flummisar :D

Hihi, påväg till match i kimstad för att heja på bästa lotorp!! Go go go!!


Bra slut på söndagen!

Avslutar söndagen med en match som slutade med vinst, så jävla härligt!!! :D vi var bäst idag lotorp, grymt jobbat!! :D


Såpbubblor! :D


Fannys lördag!

Okej, vi tar allt från början! Jag vaknade runt 10.15, gick upp vid 10.30. Jag började fixa, plocka undan, sätta på en maskin med tvätt, dammsuga osv. Blev riktigt fint! Sedan fixade jag något extremt äckligt till lunch, något såndärnt färdigt som man bara skulle värma på spisen. USCH!! Sen vid 14.00 åkte jag till finspång, var hos Malin exakt 14.29 faktiskt! (y) sara kom några minuter senare så jag, jonathan, Malin och sara drog till centrum för att spela kägel. Men kägelhallen var stängd så vi drog till Ica och köpte gifflar, kakor och läsk som vi sedan fikade på på klippestorp. Mums!! Sedan spelade vi minigolf. Jonatan vann, sara kom två, jag trea och sist lille Malin :* sedan träffade jag veronica en stund innan jag tog moppen hem. Hon fixade sig och blev ASSNYGG!!! Hon skulle på fest kväll :D jag kom hem runt 19.00. Gjorde då hamburgare och pomme, GOOOTT!! Sedan har jag bara legat här i soffan å glott på fotboll. Chill kväll! :) nyss bestämde jag och sara lite sådär spontant att hon kommer hit med moppen å sover här i natt. Mys! :)


Vlogg och haul!


Allt är snaart klart inför balen!

Äntligen är snaaaart allt fixat och klart inför balen! Jag ska ha den ljusrosa långklänningen som ni ser på bilden nedan. Sedan ska jag ha denna frisyr som ni också ser, denna på bilden är dock ganska slarvig och snabbt gjord men ändå :) sedan TROLIGTVIS de där skorna också, får jag dom inte av mamma tar jag självmord!!!! Nej jag är övertygad av att hon kommer tycka att dom är för höga.. Men jag SKA ha dom!!! :D sedan är det bara lösögonfransar som saknas, är jättetaggad!!!! :D


En vanlig dag i skolan :D


++

Lyser upp den gråa dagen med två snygga bilder från igår ;) :*
Min dag har varit tyyyp den värsta i hela mitt liv någonting, ja typ så! Jag började 9.30, hade matte nationella mellan 9.30-11.00. Sen lunch mellan 11.00-12.00. Sen fortsättning av nationella 12.00-14.00. Trots att det var en av de värsta grejerna som jag varit med om så tror jag att det gick ganska bra, hoppas det!!! :) sedan drog jag och Sara till stan å träffade en vän sedan nian som heter Julia, sjukt kul att träffa henne!! :) sen på bussen hem träffade jag några andra gamla vänner som heter Jennifer, Josefine och Lovisa som jag inte har pratat med på ett bra tag. Tack för idag tjejer!! :)


Vårruset 2013!

Såhär snabbt är jag tillbaka, saknar er redan sweeties! :* jag är nu påväg hem efter att sprungit vårruset som är på 5km, jag sprang på 21,42. Riktigt nöjd måste jag säga!!! :D sprang med några andra ifrån lotorp, bilder ser ni nedan! :)


Förlåt!

Dålig uppdatering, jo jag vet. Förlåt verkligen!! :( jag orkar bara inte med någonting just nu, allt är tråkigt och stressigt.. Mycket i skolan, planer vårruset, matcher hit och dit å allt dedär. Det kan även vara därför jag har och har haft så sjukt ont i magen. Ja mitt liv känns som att det är upp och ner, trött på allt så hejdå! Nu skriver jag det som att det blir en bloggpaus, men jag kommer sakna er alla så jag är nog tillbaka snart! <3


Syrrans mästerverk!


Motordagen i igelfors!


Aj aj!

Ont i magen!!! :(


Käkat glass i hjortkvarn! :)


Följ masolin!

Masolin!!


Mina fina blåmärken ;)

Såhär blir det efter en hård match igår!


Seg men ändå chill fredag!


Muppbild!

Haha! Jag bjuder er på denna fiiiina bild, mer av mig får ni inte se för jag ser sjukt ut!


Match!

Matchen gick väldigt bra, men det var ett stooooort fel på den jääääävla domaren!!!!! :@ blev förlust med 3-0 tyvärr, men vi var bättre!!!

Hahaha, bilden är screenad för att vägen var ironiskt rolig!!! :'D


Är med i tidningen! :D

Haha, fint smile å allt dedär ;)


Mina fina <3


Nu eller sen? ;)


I've forgotten how good It could feel to be alive

*
*
*
ALL YOU NEED IS LOVE.
WHEN I GROW UP I DONT WANT TO BE RICH AND FAMOUS, I WANT TO BW HAPPY.
SURROUND YOURSELF WITH LOVE.
GET BY WITH A LITTLE HELP FROM YOUR FRIENDS!


Det går framåt!

Det går liiiiiiiiiiiiiite liiiiiiiiiiiite framåt med magen, men inte mycket om man säger så!! Snart ska jag ut på en powerwalk med kusinen min, sen träna fotboll ikväll och hoppas på att mensvärken kan ge med sig snart!!


Två fokuserade brudar!


Trött tjej ;)


Aaaaaaaarg!!!

Mensvärken ligger i och irriterar mig till max!!! Åhhh, vet inte vart jag ska ta vägen!!! Så ont gör det!!!! :'(


Livet suget ibland!!


Chill studiedag!

(Bilden är inte från idag, men den får bli iaf för jag har brist på bilder!!)

Dagen har varit riktigt bra! Sov hos Malin, vaknade om och om igen hela natten för den där jääääävla mensvärken... -.- (det ända dåliga!!!) vi gick sedan upp 10.00, käka lite frukost och gick ut på våran planerade pw vid 10.30. Vi gick 9 km som tog ca 1 timma och 20 minuter. Sjukt nöjd!! Sedan kom sara lite innan ett så vi åkte in till stan. Kollade mest och köpte inget, kollade på skor till balen men hittade inga tyvärr.. Får kolla vidare!! :) sen kom vi hem till Finspång lite innan halv 5. Jag och sara skulle på ett möte angående sommarjobb 17.00, så vi var i centrum och väntade in tiden. Vi mötte då Elin och JennYY, två sjuuuuuukt saknade vänner!! <3 sedan var mötet angående sommarjobb mellan 17.00-20.00. Det gick bra och jag å sara har nu ett garanterat sommarjobb inom sporti camp Finspång! (y) :)


Sötaste bruden jag känner! :')<3


jag heter malin och det här är inte min blogg.

*
*
*
*
hej bloooogggeeen, jag tänkte bryta fannys trend med massa videor, tänkte att lite gammaldags underbar text skulle glädja er läsare. Men vad ska jag berätta då?
Jo... hmm.. naevars. Idag var det träning, det var en nice träning enligt mig. Tyvärr är många skadade 
och lite halv dana, det är ju synd :/ 
men nu taggar jag inför att spela match på torsdag :)
Just nu sitter jag och har många bollar i luften, som man kan säga. Jag smsar, snackar med fanny, laddar ner en app, bloggar, funderar över kommande läxor, och vart mina pengar tar vägen.
jag är glad att jag inte skaffade en blogg, jag märker nu att den inte hade varit så himla intressant after all.
slänger in en bild sedan skiter jag i det här.
får helt enkelt låtsas att jag är en bra bloggare. 
 
 
OBSERVERA KEPAN, FINNS PÅ HM: UNDRAR OM DEN SKULLE PASSA MEJ... ;D
 
over and out. 
peace
 
 

Dagens tips!

Detta schampo! Gör håret lent å fint! :)


Fuck mondays!


Grisen!


Rallycross!

Vinsten tog Danne Wall!


5 sanningar om mig!


Hopparen Fanny!


Såhär ser jag ut efter en match ;)


Min störtsköna mamma! :D


Hur svårt kan det va?

Ja, hur svårt kan det va att kunna sova egentligen?! Åhhhh!! Hoppas ett mariekex och ett glas mjölk får mig att sova!


Match!

Idag mötte vi igelfors och vann med 2-0, grymt nöjd!!


Glasstime!


:D


Rallycross dag!


Sötis :')

Såhär slutar alltid en resa i husbilen med syrran :*<3


Grattis min fina vän! <3

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år. Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade år. Ett fyrfallet leve för Terese på sin 17 års dag, leve hipp hipp hurra hurra hurra hurraaaa!! Grattis på födelsedagen världens finaste Terese!! :D <3
 
 
 

Vet inte

Jag vet inte fall jag ska skratta eller gråta, men jag vet att jag saknar dig bästis! <3


Jag älskar dig!

Hej världens bästa vän! Jag ville bara säga att jag älskar dig sjukt mycket ! Utan dig så skulle jag gräva ner mig i ett hål och bo där istället! Du har hjälpt mig med så mycket och jag är EVIGT tacksam för det! Du är min syster föralltid masssoor kärlek till dig! Du är en ÄNGEL!! Kraaaaam&pusssss <3


Den där lyckan som uppstår!!!

Den där lyckan som uppstår när man får detta sms av sin tränare, taaaaack!! :')


Det är jag värd!

Detta är jag värd efter en fotbollsmatch! :)


....

Spelade match idag som gick bokstavligt talat SKIT!!!!!! Alla skrek på mig, jag var förvirrad, sur, arg och allmänt dålig.... Jaja får väl ta nya tag antar jag... Hatar att spela back!!! Det hela blev ju heller inte bättre när mamma vägrar att stanna på donken.... -.-

Vi lyser upp det hela med söta sara å Sally!<3


Såhär taggar vissa match :')


Älskar dig sötaaaa du! <3


1D konsert!!

Awesome, önskar att jag var där!!


Mina fina vänner!

Älskar er! <3


Vi "ser" film !

Lallalalaa vi ska se film på samhällskunskapen... Wag the dog.. Va nu den handlar om, nån politik osv.


Wednesday


Nature


Trååååk!

Här sitter jag och har historia, eller ja, jag har historia men lyssnar mest på musik och väntar på att min JÄÄÄ*LA mejl ska komma!! Vill veta NU NU NU fall jag får det kommunala sommarjobbet eller inte!! Sara fick det inte, Malin fick det, Fanny fick det, Johanna fick det inte, Jennifer fick det, Olivia fick det inte, Frida fick det .... ÅHHHH!!

Godmorgon!


Babbel ;)


Bästa lotorp! <3

Idag spelade ni som kämpar trots att det slutade med förlust med 5-1... Vi mötte assyriska som spelade jättebra, tyvärr nådde vi inte hela vägen.... Bra kämpat ändå tjejer!!


PANIIIIIIK!

JAG HAR PÅ RIKTIGT PANIK!!!! MASSA FOLK HAR FÅTT DET KOMUNALA SOMMARJOBBET!!!! HÄR SITTER JAG OCH SARA OCH HAR BÅDA PANIK, JAG VILL OCKSÅ FÅ ETT FUCKING MEJL!!!!!
Dessa sötnosar får mig iaf på bättre humor! <3

Alla kollar :*


Dagens smink!


Kväller!

Matchen gick ganska bra, blev dock förlust med 3-1 mot Vadstena.. Men jag är nöjd ändå! Nu ska jag sova, godnatt!


Myspys med kusinvitamin! :)

Myspyste med kusin lina och hennes söta råttor förut :') nu sitter eller ja, ligger jag i Saras säng och halvsover efter att ja pluggat en stund :)


Bilar !


Bilträff i Norrköping!

Första lördagen i varje månad är det bilträff med MÄNGDER av bilar på ingelstaparkeringen i Norrköping. Där har jag precis varit och är påväg hem, kommer upp videos senare! :)


Mitt träningsschema!


Grattis mina finaste!!

Detta är min kusin Veronica och hennes pojkvän Mattias men som kallas för thias. Dom firar 1 år tillsammans idag och jag vill bara säga grattis och önska dom lycka till! Jag vet att dom kommer att hålla ihop livet ut, ni är huuur söta som helst tillsammans!!! :')<3


Tråkig dag!


Haul :)


Tävling!


haha!


Glada girls!

Vi vann dessa tre söötnosar på tivolit :D


Slutat!

Hade först nationellt prov i engelska, det var att man skulle skriva vilket gick bra! Sen hade vi teori på idrotten om orientering, sen slapp vi tyskan så jag slutade 12.15 sköööönt!! Nu ska jag och Sara först chilla en stund, sen plugga och sen drar jag, Sara och Malin in till stan och går på tivoli tills Jonathan kommer vid 20.20 :)


Friday!


HAHA!!

Så himla ful!!!! :'D sminkfri å allt idag!


Dagen!

Ja! Okej, vi åkte från skolan 07.00. På bussen satt jag själv å lyssnade på musik hela vägen. Halvsov en bit av resan. Vi var sedan i Stockholm, eller ja på det där stället där de där föreläsningarna var kl. 10.00 :) Den första handlade typ om krig med flygplan, attacker å dedär.. Sen den andra om mänskliga rättigheter. Det var slut vid typ 11.30 :) sen blev det vääääldigt snålt av tid innan vi 12.50 skulle vara i riksdagshuset. Så vi spraaaang till en resturang, om maten var god eller ej vet jag inte för det hann jag inte tänka på. Vi hade tävling om vem som åt snabbast, jag vann på 6 minuter!!!! :D sen var vi inne på riksdagshuset, vi hade typ debatt och frågade frågor till först en socialdemokrat och sen en moderat. Sen fick vi sitta på läktaren när de olika partierna hade tal om något av ämnena :) ifrån riksdagshuset gick vi runt 15.30. Då gick jag på stan med, Linn, Becka, Eve, Nelly, Clara. Köpte inget förutom jordgubbar å en cola. Nu sitter vi i bussen påväg hem och ALLA till och med JAG sjunger karaoke i bussen :D sjuuukt bra och rolig dag!! Nu sitter jag och käkar jordgubbar :)


Mot riksdagshuset!


Mot Stockholm!!


VIIINST!!!!

Så himla glad!! Det blev vinst med 1-0 mot LIU. Alla spelade sjukt bra!!! Dock lite skador på Hanna, felicia, Jennifer och ja.. De flesta egentligen... MEN VI VANN FÖR TUSAN!!


Solen värmer!!

Awesome!! Äääääälskar solen!! <3333 påväg att bli bruuuuun!


In tha sun :)


Asgrym kväll!!

Min valborgskväll blev sjukt grym!! Mycket skratt åsådär awesome! :D nu taggar jag för ev dag ute i solen med plugget i mins händer...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus