Sally ♥

Jag har fått många frågor om jag har något djur. Så jag tänkte göra en kort presentation om min katt tänkte jag.
Ja okej, jag har en katt som heter Sally och är 7 år den 11 Augusti iår 2012. Det hela började såhär: jag var ute och skulle hämta posten en dag för 7 år sedan. Då kom Sally springandes emot mig och kelade med mig. Det var våran granne som hade fått kattungar. Så han kom springandes efter för att få tag i henne. Han såg min glädje och ja såklart Sallys glädje också och sa till mig att jag fick ta med mig den hem. Så jag kom hem med Sally i min famn med ett stort leénde på läpparna och sa: Mamma mamma jag fick den här katten !!!!!
Mamma sa på direkten att vi inte skulle ha någon mer katt än Snövit (hon blev påkörd för ett par år sedan). Så jag blev jätteledsen och gick med tårar i ögonen ut och lämnade tillbaka katten. Men sedan ångrade sig mamma och sa: Okej då, gå ut och hämta katten igen då !
Ja så fick jag min söta kissemisse. Hon har sedan hon varit kattunge alltid varit lika kelsjuk och delat allt med mig. Det här kanske ni tycker låter fjantigt, men djur kan faktiskt också betyda jättemycket. Sally betyder sjukt mycket för mig. Tack för att du finns ! ♥

Kommentarer
louise

-Jo det har jag haft :).



Oj vilken fin katt :D, va heter den?



Blogg: http://laakinoiise.co.cc
2012-02-06 @ 14:33:35
Anonym

Hejsan! förlåt för sent svar.. men min data har inte riktigt gjort som jag vill... allt bra ? <3



Blogg: http://naattisplace.blogg.se/
2012-02-06 @ 14:34:09


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus