ingen kan säga hejdå till sin egen skugga

Hejsan !
Jag skrev nyss ett LÅÅÅÅNGT inlägg som jag tänkt lägga upp, men allt bara POOF försvann, så nu är jag ganska sur på mig själv. Men ska väl försöka att sammanfatta dagen i alla fall. 
Först hade vi idrott som inte jag var med på för att jag fortfarande är hostig, sen hade vi so, då pluggade och förberedde vi oss typ bara till provet som vi har imorgon. Sen hade vi handledningsgrej, då blev det att fortsätta att plugga med veckans läxor. Efter det hade vi dubbellektion med språk, det var okej. Sista lektionen var sen matte, det gick ovanligt bra idag faktiskt ! :)
.
Vi slutade till sist 14.50 och väntade på bussen som gick 15.05. Var sedan hemma lite innan 4, då packade jag upp allt från väskan och slog mig ner här vid datorn och min hårda datastol. Jag önskar mig faktiskt en ny i julklapp. När jag är klar med det här inlägget ska jag nog plugga lite på mina läxor. Ska kolla igenom engelskaglosorna lite snabbt, men inte slösa överdrivet mycket med tid på dom, för kan typ alla redan. Sen ska jag lägga ner en liten stund på SO-provet också, har det imorgon men kan det allra mesta på det också.
Så idag kan jag nog sitta här vid datorn lite mer, det känns mycket skönt ! :)
.
Nu ska jag väl ta och ta tag i läxorna en stund då, sen får vi se om jag har lust att skriva något mer inlägg senare ikväll, för jag är fortfarande riktigt sur över vad som hände med inlägget innan det här. Fatta att jag skrivit i typ 10 minuter på ett inlägg, sen bara försvinner det. Usch !!
coolingar ! ♥
bilden påminner mig om goda tider ! ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus