who says you're not worth it

Godkväll alla coolingar !!
Min dag har varit kanoners med ett fint ord, hade som första lektion språk, kollade då på film. (American history x) va filmens titel. Den handlade typ om hitler och om massa skit, faktiskt helt okej film.
Sen hade vi egentligen so, men vi fyllde i en LUPP ankät i datasalen, ujuj vi fick verkligen den tiden vi behövde av per ujuj.. Nja det kan jag inte säga att vi fick faktiskt.. USCH för vissa lärare ibland asso !
Sen hade vi i alla fall ett so-pass, sedan vidare till svenska i datasalen och sist hade vi musik med charmigaste Tommy. Urhärlig lärare ! :')
När jag slutat mötte jag upp Malin, vi skulle dra till en Drop In frisör, men det va alldeles för lång kö så vi sket i det.. Tar det någon annan dag I think. ;)
Vi köpte istället med oss 3 olika smaker av munkar från b-hallen, mumsigt.nu !! Sen typ flummade vi och hade en grym eftermiddag.

Väl hemma har jag ätit, snackat lite med Klasse som är här och snackat i telefon med Malin en stund om hur det blir i helgen då vi ska sova över. Kommer bli grymt !! :) ♥
Nu ska jag nog återgå till att faktiskt plugga LITE på mina engelskaglosor. pusshej ♥
mjao !

Kommentarer
Ulrika Sandström

hihi! :)



Blogg: http://usandstrom.blogg.se/
2011-11-23 @ 19:55:12
CASSANDRA

ha en bra dag sötis! :D



Blogg: http://bruudar.blogg.se/
2011-11-24 @ 09:36:36


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus