a true story

Tjoho !
Okej, så glad är jag faktiskt inte idag,, tyvärr. :p
Ukeeeej, dagen började vid halv 7 imorse när jag slog upp ögonen utav väckarklockan, var faktiskt inte ett dugg trött då. Men blev ju det under dagen,, Började med att ha språk (SvEn) med Sabina. Sen vidare till dagens bästa (not) dubbellektion i SO. Det suger asso !!! Sen engelska, som öhm... inte var så mycket engelska. Alla i klassen typ klagade på schemat. Så vi snacka, snacka och fortsatte att snacka bort lektionen tills det var 10 minuter kvar. Då körde vi en lek, väldigt slapp lektion ! :)
Vi avslutade dagen med första musiklektionen med ny lärare och allt. Snygg var han !! (a)

Efter skolan ska jag upprepa som igår (gick jag hem till malin, vi gick ut och sålde jultidningar). Fast riktigt så blev det inte idag. Det började ju ösregna så vi hann inte att sälja några. :/ Men silverschampo blev det köpt till mig. Sjutk nöjd, och hoppas på att det verkligen hjälper. :)
När klockan var runt halv 5 var vi hemma igen, dyngsura efter allt regn. Då spelade vi UNO sista halvtimmen innan klockan blev 5 då vi drog till träningen. Väldigt slapp träning idag, det gillas INTE !
Blev tyvärr inte uttagen till matchen heller, men lite glad över det.. för den ska spelas i Borensberg på söndag, tror den var på typ kvällen. Så hade blivit sent att komma hem antar jag, så jag hade tur i oturen. :p

Nu ska jag fixa mig lite, sen blir det sängen. Godnatt ! ♥


sally♥

Kommentarer
i i d z. [PHOTOGRAPHY]

hey! :D haft en bra start på veckan? ^^



KRAM!



Blogg: http://prinsesc.blogg.se/
2011-08-31 @ 21:20:39


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus